Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman iki demişti şimdi 1 diyor solda hiç yok dedi sağda 1 tane varmış bu ayda bence foss çok moralim bozuk

Tek olması sorun değil de gelişmiyo bu gidişle çatlamaz derdim o yüDen
Felaket tellalı gibisin.bir relax ya.günde 2mm büyür,oldu da bitti maş deriz.amh ın düşecek bak sakin ol.
caglali9669 nin teyze belki cinsiyet tahmini de yapıyordur Göbek fotosu atsak mı?
Senin 15.haftada teyzeye değil bir ultrasona ihtiyacın var canım.bilimsel yöntemi terk etmeyelim lütfen

insallah canım. gunde gecmiyor ki simdi bana..seninde Allah yardimcin olsun kuzum.insallah bulantilarin biran once gecerde rahat edersin

burnum K9 köpeği gibi her şeyin kokusunu 2 km den alıyor o yüzden ne mümkün bulanmamak
yine de hamd olsun.

kendin için de stres yapma.
bunu diyeceğim aklıma gelmezdi.
hatta diyenlerin ağzına vurasım gelirdi.
lakin haklı çıktılar.
'oluruna bırak, stres yapma, çok düşünme.'
Rabbim muradını versin inşallah.

Allah razi olsun canimmAllahim hepimizin dualarini duysun insallah

kuzum onuda iste simdi ben yapamiyorum.Allahim hayirlisini versin ne deyim.insallah bu asilamayla yuzum guler

Şaka gibisin sen ya.maşşş sana ve bebişine.babasına inat geldi çocuk resmen.hala inanamıyorum.yalnız bundan sonra sana tavsiyem 2.çocuk istiyorsan hiç ara verme.doğumdan sonra hamile kalmak çok kolay.ama yaşın bizim gibi geçerse gene uğraş dur.

Felaket tellalı gibisin.bir relax ya.günde 2mm büyür,oldu da bitti maş deriz.amh ın düşecek bak sakin ol.

Senin 15.haftada teyzeye değil bir ultrasona ihtiyacın var canım.bilimsel yöntemi terk etmeyelim lütfen
Darlandum da ondandır o tellallık işi en sonunda vazgeçecem bu yumırtalar attıracak benim laz inadımı o olacak he

teşekkür ederiz
evet çok şükür maşallah.
ikinci çocuk konusuna midem bulanırken farklı bulanmıyorken farklı cevap verebilirim
lakin dondurulmuş embriyolarım var hala.
onların hibe olmasını hiç istemiyorum belki onları denerim Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…