- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
O zaman iki demişti şimdi 1 diyor solda hiç yok dedi sağda 1 tane varmış bu ayda bence foss çok moralim bozuk
Felaket tellalı gibisin.bir relax ya.günde 2mm büyür,oldu da bitti maş deriz.amh ın düşecek bak sakin ol.Tek olması sorun değil de gelişmiyo bu gidişle çatlamaz derdim o yüDen
Senin 15.haftada teyzeye değil bir ultrasona ihtiyacın var canım.bilimsel yöntemi terk etmeyelim lütfen
Ben 14 e çeker diye düşündüm ama 13 e çekmiş şimdi çizginin yeri daha mantıklı bir yerde hadi yeniden tebrikler:))Yaptım kuzum
insallah canım.
insallah canım.gunde gecmiyor ki simdi bana..seninde Allah yardimcin olsun kuzum.insallah bulantilarin biran once gecerde rahat edersin
Allah razi olsun canimmÇok daha güzelini nasip etsin inşallah Rabbim böyle içimden dua etmek geldi okuyunca yazdığını. Baya içten dua ettim Allah kabul etsin
Geçen sene yaşadığım tecrübemden biliyorum çok araştırmıştım çift yumurta ikizi sadece anne tarafından gelen genetik bir durum ama tek yumurta ikizi genetik değil %25 ihtimalle herkesin ikizi olma ihtimali var :) yani seninki çift yumurta ikizi olabilir canım ama sadece bir tahmin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
kuzum onuda iste simdi ben yapamiyorum.Allahim hayirlisini versin ne deyim.insallah bu asilamayla yuzum gulerburnum K9 köpeği gibi her şeyin kokusunu 2 km den alıyor o yüzden ne mümkün bulanmamak
yine de hamd olsun.
kendin için de stres yapma.
bunu diyeceğim aklıma gelmezdi.
hatta diyenlerin ağzına vurasım gelirdi.
lakin haklı çıktılar.
'oluruna bırak, stres yapma, çok düşünme.'
Rabbim muradını versin inşallah.
Şaka gibisin sen ya.maşşş sana ve bebişine.babasına inat geldi çocuk resmen.hala inanamıyorum.yalnız bundan sonra sana tavsiyem 2.çocuk istiyorsan hiç ara verme.doğumdan sonra hamile kalmak çok kolay.ama yaşın bizim gibi geçerse gene uğraş dur.burnum K9 köpeği gibi her şeyin kokusunu 2 km den alıyor o yüzden ne mümkün bulanmamak
yine de hamd olsun.
kendin için de stres yapma.
bunu diyeceğim aklıma gelmezdi.
hatta diyenlerin ağzına vurasım gelirdi.
lakin haklı çıktılar.
'oluruna bırak, stres yapma, çok düşünme.'
Rabbim muradını versin inşallah.
Darlandum da ondandır o tellallık işi en sonunda vazgeçecem bu yumırtalar attıracak benim laz inadımı o olacak heFelaket tellalı gibisin.bir relax ya.günde 2mm büyür,oldu da bitti maş deriz.amh ın düşecek bak sakin ol.
Senin 15.haftada teyzeye değil bir ultrasona ihtiyacın var canım.bilimsel yöntemi terk etmeyelim lütfen
Tşkr ederim çoook pazartesi doktor randevusu :)Ben 14 e çeker diye düşündüm ama 13 e çekmiş şimdi çizginin yeri daha mantıklı bir yerde hadi yeniden tebrikler:))
Doğru zaman gelecek yakında,sabırlı ol kuzumDarlandum da ondandır o tellallık işi en sonunda vazgeçecem bu yumırtalar attıracak benim laz inadımı o olacak he
İnşallah canımDoğru zaman gelecek yakında,sabırlı ol kuzum
Şaka gibisin sen ya.maşşş sana ve bebişine.babasına inat geldi çocuk resmen.hala inanamıyorum.yalnız bundan sonra sana tavsiyem 2.çocuk istiyorsan hiç ara verme.doğumdan sonra hamile kalmak çok kolay.ama yaşın bizim gibi geçerse gene uğraş dur.
Bugun 36.5e ciktiNaberr yerleşme düşüşü mü oldu acaba
Hadi bakalım 37 ye tırmanış başladıBugun 36.5e cikti
Darlandum da ondandır o tellallık işi en sonunda vazgeçecem bu yumırtalar attıracak benim laz inadımı o olacak he
Sence yerlesme düşüşü muHadi bakalım 37 ye tırmanış başladı
Adamın has çıktıgı yerden trabzonNerelisin bakayım sen?
bir yakın geldun baha
Tabi ki bence öyle ama zaman gösterecek.Sence yerlesme düşüşü mu
Ay umarim oyledir ya cizgilerim hala kesik cizgi ama net cizgi olmadiTabi ki bence öyle ama zaman gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?