Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım . İyiyim çok şükür düğün telaşımız vardı uzun zaman oldu giremedim. Hepinizi merak ediyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun .
İyi olmana sevindim hayırlı olsun düğünümüz.ben de iyiyim çok şükür aynı hayat cırmalayıp duruyoruz:)bizim de bu ay düğün tatil ablam geldi yurtdışından öyle böyle derken hızlı geçti.

Bu ay bizde iki düğün iki nişan var yorucu ama güzel geçiyor son bir tane kaldı :) aslında zaman çok çabuk geçiyor canım da biz düşüncelerle stresle geçiremiyoruz zamanı

Kızlar ya ne aklıma takıldı ben muayene olurken başka bir kadın doğum doktoru daha vardı oda geldi baktı ultrasona çok iyi dedi senin ikizin bile olur dedi benim doktorda hiç iç açıcı bişey söylemiyo hem takip yaptırıyorum hemde ovulasyon testide yap dedi o nasıl iş gerek varmıki

Herkese merhaba . LeYLa_21 ablacım nasılsın amniyosentez yapılmış inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bebeğin sağlıkla hayırla gelir inşallah
Sağol kuzum ön tanı pek iyi gelmedi inşlh sonuç iyi gelir cnm.duanızı eksik etmeyin cnm benim.pek moralimiz yok işin aslı.prof.ön tanıyı kesin tanı gibi görüyor.inşlh onun dediği değil Rabbimin izniyle sağlıkla gelir meleğimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…