- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Sen nerelisin canım benimNerelisin bakayım sen?
bir yakın geldun baha
OPK ya da akıntı girersen ancak çizgi netleşir.başka bilgi girmeyince çizgi her zaman kesikli kalırAy umarim oyledir ya cizgilerim hala kesik cizgi ama net cizgi olmadi
Ikisinde de net bir belirti yok o yuzden girmedimOPK ya da akıntı girersen ancak çizgi netleşir.başka bilgi girmeyince çizgi her zaman kesikli kalır
O zaman kesikli kalsın sıkıntı yokIkisinde de net bir belirti yok o yuzden girmedim
Slm CNm nasılsın neler yapıyorsun?Herkese merhaba .LeYLa_21 ablacım nasılsın amniyosentez yapılmış inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bebeğin sağlıkla hayırla gelir inşallah
Selam canım . İyiyim çok şükür düğün telaşımız vardı uzun zaman oldu giremedim. Hepinizi merak ediyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun .Slm CNm nasılsın neler yapıyorsun?
İyi olmana sevindim hayırlı olsun düğünümüz.ben de iyiyim çok şükür aynı hayat cırmalayıp duruyoruz:)bizim de bu ay düğün tatil ablam geldi yurtdışından öyle böyle derken hızlı geçti.Selam canım . İyiyim çok şükür düğün telaşımız vardı uzun zaman oldu giremedim. Hepinizi merak ediyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun .
Bu ay bizde iki düğün iki nişan var yorucu ama güzel geçiyor son bir tane kaldı :) aslında zaman çok çabuk geçiyor canım da biz düşüncelerle stresle geçiremiyoruz zamanıİyi olmana sevindim hayırlı olsun düğünümüz.ben de iyiyim çok şükür aynı hayat cırmalayıp duruyoruz:)bizim de bu ay düğün tatil ablam geldi yurtdışından öyle böyle derken hızlı geçti.
Hemşo sayılırızsamsunluyum
CNm ne oldu senin bu ay yine döngü uzadı
uCNm ne oldu senin bu ay yine döngü uzadı
Sağol kuzum ön tanı pek iyi gelmedi inşlh sonuç iyi gelir cnm.duanızı eksik etmeyin cnm benim.pek moralimiz yok işin aslı.prof.ön tanıyı kesin tanı gibi görüyor.inşlh onun dediği değil Rabbimin izniyle sağlıkla gelir meleğimiz...Herkese merhaba .LeYLa_21 ablacım nasılsın amniyosentez yapılmış inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bebeğin sağlıkla hayırla gelir inşallah
Maalesef canım ailemin yanındayım 1 haftadır. Yarın akşam dönüyorum. İnşallah yarın akşama bir aksilik olmazsa çalışma yaparız. Gerçi yumurtlama akıntısı yok. Umarım kaçırmamZamansiz yolcu yumurta bugün çatlayabilir çalışma yok mu
aminn canım cok sağol.Allahim hepimizin hasretini dindirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?