Bence gayet güzel ateşin.Cordelia benim ates yukselmeyecek galiba
bu ay çalışma neden az canım ya...düzenli çalışma yapmaya çalışsaydın ya...Cordelia benim ates yukselmeyecek galiba
Benim ateşte 36.2 de kaldı kaç gündürCordelia benim ates yukselmeyecek galiba
Ev tasidik sonra esimin babasi trafik kazasi yaptibu ay çalışma neden az canım ya...düzenli çalışma yapmaya çalışsaydın ya...
geçmiş olsun canım...Ev tasidik sonra esimin babasi trafik kazasi yapti
Ev tasidik sonra esimin babasi trafik kazasi yapti
Canım cok cok gecmis olsun..Ev tasidik sonra esimin babasi trafik kazasi yapti
İnşallah Allah yüzünü güldürsün ablacım. Allah bebeğini size sağlıkla bağışlasın. Kesin sonuç ne zaman çıkacakSağol kuzum ön tanı pek iyi gelmedi inşlh sonuç iyi gelir cnm.duanızı eksik etmeyin cnm benim.pek moralimiz yok işin aslı.prof.ön tanıyı kesin tanı gibi görüyor.inşlh onun dediği değil Rabbimin izniyle sağlıkla gelir meleğimiz...
Geçmiş olsun canım nasıl durumuEv tasidik sonra esimin babasi trafik kazasi yapti
Aa senin stabil devam ediyor hic degismemisBenim ateşte 36.2 de kaldı kaç gündür
Evet ya gıcık oldum niye böyle oluyoAa senin stabil devam ediyor hic degismemis
geçmiş olsun canım...
Geçmiş olsun canım ya
Canım cok cok gecmis olsun..
Sagolun kizlar suanda iyi kolu sargidaGeçmiş olsun canım nasıl durumu
Hep ayni saatte olcuyosun demi derecede mi sıkıntı var acabaEvet ya gıcık oldum niye böyle oluyo
Allah beterinden saklasın.bununla gecmis olsun canımSagolun kizlar suanda iyi kolu sargida
Hep aynı saatte ölçmeye özen gösteriyorum bende öyle düşündüm şimdi ölçtüm ateşimi 36.8 çıktı demek ki 36.2 ye sabitlememiş kendini derece anlayamadım değiştirelim bakalım bu sabah kaç çıkacakHep ayni saatte olcuyosun demi derecede mi sıkıntı var acaba
DERECEDE sıkıntı Yok ölçmeye devam et.Hep aynı saatte ölçmeye özen gösteriyorum bende öyle düşündüm şimdi ölçtüm ateşimi 36.8 çıktı demek ki 36.2 ye sabitlememiş kendini derece anlayamadım değiştirelim bakalım bu sabah kaç çıkacak
Canım geçen ay hilalin de öyleydi bak bu benim Dr takibinde tablom 21_mm yumurta vardı yani bunu sorun etmeBenim ateşte 36.2 de kaldı kaç gündür
Sen bu ay klomen kullandın mıHep aynı saatte ölçmeye özen gösteriyorum bende öyle düşündüm şimdi ölçtüm ateşimi 36.8 çıktı demek ki 36.2 ye sabitlememiş kendini derece anlayamadım değiştirelim bakalım bu sabah kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?