Amin canım Allah razı olsun kuzum...valla 3 haftaya dediler ama bilemiyorum canım..sonucada artık güvenim falan kalmadı yani...stresten başka bişey değilmiş bu işler...hayat zehir oldu evde huzur kalmadı...o kadar çok hikaye okudum ve duydumki bizati yakınlarımdan..amniyosentezin bile güvenilirliği yokmuş yani...Rabbime dua ediyorum sadece...inşallah sağlıkla nasip etsin ...duanızı eksik etmeyin canım....İnşallah Allah yüzünü güldürsün ablacım. Allah bebeğini size sağlıkla bağışlasın. Kesin sonuç ne zaman çıkacak
Yok canım ramazanda kullanmıştım ilk kez başkada vermedi doktorSen bu ay klomen kullandın mı
Sağ ol canım peki etmemCanım geçen ay hilalin de öyleydi bak bu benim Dr takibinde tablom 21_mm yumurta vardı yani bunu sorun etmeEki Görüntüle 2170828
Peki hocamDERECEDE sıkıntı Yok ölçmeye devam et.
@Catlakkurabiyee cnm çok geçmiş olsun
Allah gönlüne göre versin canım.inş sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.Amin canım Allah razı olsun kuzum...valla 3 haftaya dediler ama bilemiyorum canım..sonucada artık güvenim falan kalmadı yani...stresten başka bişey değilmiş bu işler...hayat zehir oldu evde huzur kalmadı...o kadar çok hikaye okudum ve duydumki bizati yakınlarımdan..amniyosentezin bile güvenilirliği yokmuş yani...Rabbime dua ediyorum sadece...inşallah sağlıkla nasip etsin ...duanızı eksik etmeyin canım....
İnşallah tutar canımDiyorlar ya aşılamadan sonra rutin hayatınıza dönün,fazla efor sarfedilen isler yapip yorulmayin diye..valla ben bu hafta yoruldugum kadar yorulmadim.aşılama yaptirdigim gunde misafirim vardi hic dinlenmedim.yani eger asilamam tutarsa,nasipte varsa olacağın önüne hic birsey gecemezmis diyeceğim
İnşallah kuzum.dünkü ateste yerlesme degil galiba cunku ateşim bugün firlamadi tekrar.artık atese takılmadan bekleyeceğimİnşallah tutar canım
Lütfennnnn tutsun şu bebişşişşş nolur yaaa,gel artık hiloşun göbüşüne.İnşallah kuzum.dünkü ateste yerlesme degil galiba cunku ateşim bugün firlamadi tekrar.artık atese takılmadan bekleyeceğim
İyi akşamlarİyi akşamlar hanımlar
hemen yazıyorum kuzucum şimdiİyi akşamlar
hemen yazıyorum kuzucum şimdi
hee yaaaa noooluurrr gelsin nooooluuurr göbüşümeeLütfennnnn tutsun şu bebişşişşş nolur yaaa,gel artık hiloşun göbüşüne.
ben sizin gibi çok iyi yorumlayamıyorum ateşi ama şu an ki gidişhat umutsuzluk vermiyor banaBenim ateş ne diyor kızlar
Dr yumurta yok dedi ya varmıydı kiben sizin gibi çok iyi yorumlayamıyorum ateşi ama şu an ki gidişhat umutsuzluk vermiyor banahala ümit vadediyor bence
Dr yumurta yok dedi ya varmıydı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?