- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
SmylemezzzzzzZaten senin yumurta 18. Gün gibi çatlıyordu ateş ölçme yöntemine göre. Demek ki neymiş ateş yalan söylemezmiş.
Aç olsa daha iyi olur demişti doktorum aç isen sıkıntı olmaz21. Gün testi bu saatte olur mu geç mi kaldım
Oyyyy maşallah Bak gördünmü büyümüş. İlaçsız.
Hadi hayırlısı olsun canim.İnşallah bebişin gelir bu aySmylemezzzzzziğneyi vuruldum 10 buçukta yarın akşam 10 buçukta ilişki dedi hayırlısı
Sağ ol canım inşallah senin benişinde gelirHadi hayırlısı olsun canim.İnşallah bebişin gelir bu ay
aminnn insallah kuzumSağ ol canım inşallah senin benişinde gelir
Canım hayırlı olsun. Sen ateş ölçmeye devam et anlarız çatlatığını. Dr un programına uy mutlakaSmylemezzzzzziğneyi vuruldum 10 buçukta yarın akşam 10 buçukta ilişki dedi hayırlısı
Sanki ilk çocuk gibi heyecan bastı beniCanım hayırlı olsun. Sen ateş ölçmeye devam et anlarız çatlatığını. Dr un programına uy mutlaka
Sanki ilk çocuk gibi heyecan bastı benitamam canım ölçmeye devam ederim
İki kere verdim ben tok verdiğimde çatlamammuş dedi doktor aç verdiğim tahlil pozitifti zaten kani alan kızda söyledi aç olsaydın keşke diye. İnşallah çatlamıştırAç değildim 11 de verdim. P.Tesi en geç salı çıkacak
Bir baktı 10 dakika ölçtü ölçtü bir 16 mm ölçtü bir 18 mm yoksa iki yum var dedi sonra değişik açılardan ölçtüm demek ki dedi tek yumurtada karar kıldı canım:)Yumlar yine ikiye mi çıkmış :))
Yok canım tek yumurta 16 Ya 18 mmYumlar yine ikiye mi çıkmış :))
Haftasonu yapiyorlarmi hastaneler. Acilden mi giris yapacaksinYarın 21. Gün belki yaptırım.
Özel hastane canım.Haftasonu yapiyorlarmi hastaneler. Acilden mi giris yapacaksin
Sadece bir ilişki mi önerdi bir de hiç ilişki olmadı mı bu ay tablo bomboşSmylemezzzzzziğneyi vuruldum 10 buçukta yarın akşam 10 buçukta ilişki dedi hayırlısı
Bu yumurtalar kaybolup geri çıkıyor herhaldeYumlar yine ikiye mi çıkmış :))
Ozeller de yarim gun acik degil miÖzel hastane canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?