Hamile oluyorsun:)Yesillenince ne oluyor
Bir tarafı 16 diğer tarafı 18 .Yumurta yamukmuş anladığım buValla anlamadım
hamile olmak gerekiyor
Hiç bu kadar net anlatamazdım kesinlikleEkte şekli yumurta farzet... d noktasından c noktasına 16 mm a noktasından b noktasına 18 mmEki Görüntüle 2171141
@Uyesennur canim bak bu çizgiler yesillensin dedigimiz.bu arada tablocibi35 den
Eki Görüntüle 2171127
Şapka çıkarıyorumEkte şekli yumurta farzet... d noktasından c noktasına 16 mm a noktasından b noktasına 18 mmEki Görüntüle 2171141
Ekte şekli yumurta farzet... d noktasından c noktasına 16 mm a noktasından b noktasına 18 mmEki Görüntüle 2171141
Labaratuvar açık oluyor.Ozeller de yarim gun acik degil mi
Senin yumurta olay olduŞapka çıkarıyorumCordelia cım:)
Ne yumurtaymışSenin yumurta olay oldu
Sizin odaklandığınız yeşilleniyo@Catlakkurabiyee mmm bu ay sana odaklandım. Çalışma da az ama inşallah tutmuştur.
Hadi inşallah :)Sizin odaklandığınız yeşilleniyo
@Cemre Yaman canım senin bulantılar ne zaman başladı bende şu an hiç yok. Sende de başlarda hiç yoktu yaa. Benim ki de mi sonradan pırtlayacak acaba
Bence senin fazla olmayacak 2000 ileri buldu tık yoksa. İnşallahta olmaz@Cemre Yaman canım senin bulantılar ne zaman başladı bende şu an hiç yok. Sende de başlarda hiç yoktu yaa. Benim ki de mi sonradan pırtlayacak acaba
Biliyorsun ki sana tam odaklıyım. Ne bilim çatlak kurabiye sabah kalkınca aklıma geliyor ne oldu ateş diye. Yinede önce sana bakıyorum
Sen bir geri sayıma başla hepimizin enerjisi sende olacak.
Biliyorsun ki sana tam odaklıyım. Ne bilim çatlak kurabiye sabah kalkınca aklıma geliyor ne oldu ateş diye. Yinede önce sana bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?