Evet canım dün akşam geldiğimde yaptım silikti. Bugün 12 gibi yaptım daha koyuydu ama peak değil. Kaçırmadığıma ben de sevindim.Zamansiz yolcu opk yı yakalamışsın pm de var hadi sıkı çalışmalara devam.bu ay inşallah sağlıklı bir gebelik haberi alırız senden:)
Canım özellerde aynı gün sonuç çıkıyor. Eğer barkod numaran varsa internet sitelerinden bakabilirsin. Gerçi bugün cumartesi . Öğleden sonra labaratuarları açık değilse pazartesine kalmıştırAç değildim 11 de verdim. P.Tesi en geç salı çıkacak
doktor boyutuna emin olamamış galiba.tek yumurta var ama ya 16 yada 18 mm heraldeValla anlamadım
yani hamile olmus oluyorsun kuzum.gebelik testin pozirif olunca tabloya giriyoruz ya ondan itibaren o atesi gösteren cizgiler yeşil oluyorYesillenince ne oluyor
doktor boyutuna emin olamamış galiba.tek yumurta var ama ya 16 yada 18 mm heralde
Şimdi anladım16 ya 18 ne diyorum bende en boy mu vermiş
Hmm anladim canim sagol. Ovulsasyon testi diyecektin sanırım:)yani hamile olmus oluyorsun kuzum.gebelik testin pozirif olunca tabloya giriyoruz ya ondan itibaren o atesi gösteren cizgiler yeşil oluyoranlatabildim umarim
10 buçukta yap yarın akşam dedi 12 1 gibi bidaha yap dedi benim kızlarım olduğu için bu akşam ilişki önermedi yarın ilişki olsun erkek olasılığı fazla dedi bu ay adetten sonra sadece bir kere ilişki oldu çatlamatan yumurta yanıma yanaştırmadım hem olsa da eklşyecek kadar çözemedim ff di:)Sadece bir ilişki mi önerdi bir de hiç ilişki olmadı mı bu ay tablo bomboş
Bana öyle söyledi ne dediyse onu yazdım16 ya 18 diye yazinca öyle anlasiliyor haklısın
yok canım gebelik testi,ovu.testi değilHmm anladim canim sagol. Ovulsasyon testi diyecektin sanırım:)
doğrudur kuzum.herkes okuduğunu başka anlamışBana öyle söyledi ne dediyse onu yazdım
Onların anladığı gibi olsaymış fena da olmazmış hani iki yumurtadoğrudur kuzum.herkes okuduğunu başka anlamış
hayırlısı olsun canım.tek olsun,bizim olsunOnların anladığı gibi olsaymış fena da olmazmış hani iki yumurta
Haklısın valla ne diyim :)hayırlısı olsun canım.tek olsun,bizim olsunolduktan sonra birtaneylede olur
Yeşillenince ne oluyor yeşillenmesi için ne yapmak lazım aklımda deli sorularU Uyesennur canim bak bu çizgiler yesillensin dedigimiz.bu arada tablocibi35 den
Eki Görüntüle 2171127
Yeşillenince ne oluyor yeşillenmesi için ne yapmak lazım aklımda deli sorular
Ekte şekli yumurta farzet... d noktasından c noktasına 16 mm a noktasından b noktasına 18 mmValla anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?