Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BirAsilAnnesi canım senin bulantılar ne zaman başladı bende şu an hiç yok. Sende de başlarda hiç yoktu yaa. Benim ki de mi sonradan pırtlayacak acaba

ben şu an perişanım.
gece hastaneye gideceğim serum verecekler.
bulantım hiç geçmiyor kusuyorum ve hiçbir şey yiyemiyorum.
inşallah seninki hafif geçer.

ben şu an perişanım.
gece hastaneye gideceğim serum verecekler.
bulantım hiç geçmiyor kusuyorum ve hiçbir şey yiyemiyorum.
inşallah seninki hafif geçer.
Oyy kuzum benimmm. Rabbim yardımcın olsun. Bende bunun olmasından korkuyorum. Çünkü bulantı olayı benim hayatımı aşırı etkiliyo.

Oyy kuzum benimmm. Rabbim yardımcın olsun. Bende bunun olmasından korkuyorum. Çünkü bulantı olayı benim hayatımı aşırı etkiliyo.

ben çalışamıyorum işte düşün.
dua diyorum çabuk geçsin diye.
Allah yardımcım olsun.
sen yine de müsterih ol.

Sezeryan olacaktı diye hatırladım ondan yazdım. Sağlıkla kucağına alsın inşallah . Rahat bir doğum olsun. Şu zaman ne garip bişey. Bazen hızlı bazen yavaş akıyor
Hımm onu bilmiyorum.olabilir .ben bazen bakıyorum eski mesajlarına ama Doğum oldu diye yazmamış henüz belki yazma fırsatı olmamıştır:).zaman gerçekten çabuk ilerliyor.çabuk geçsin istersen yavaş ilerler:))

Kizlar simdi 9 saatlik yoldan eve geldik tuvalete girdim 2 fasulye tanesi kadar kanama olmus ama camasirin kendi renginden dolayi kirmizi mi pembe mi anlayamadim
Canım hiç ara kanaman olurmuydu? Olmuyorsa uzun yoldan da olabilir. Ya da bazı kadınlar gebeliklerinin başında implatasyon( yerleşme) kanaması yaşayabilir. Umarım gebeliktendir

Ara kanamam hic olmadi ve ffye gore yumurtlama gecti
Benim bahsettiğim yumurtlama zamanında olan kanama değil. Evet yumurtlama zamanında da çatlama anında bazen kanama olabilir. Bahsettiğim şey eğer hamilelik oluşmuşsa rahme yerleşme anında olacabilecek yerleşme kanaması. Tabi her hamile kalan yaşamıyor bunu.

Döllenmeden sonraki 6 – 12. günler arasında döllenmiş yumurta fallop tüplerinden geçerek rahme ulaşır ve besin ve oksijen ihtiyaçlarının karşılanacağı, kendisi için hazırlanmış rahim içi tabakaya (endometrium) yerleşir. İşte tam bu esnada kadınların bir kısmı hafif bir kanama yaşarlar. Bu kanmaya yerleşme kanaması ya da implantasyon kanaması adı verilir
Yerleşme kanaması, embriyonun rahme yerleşmesi sonucu bazı küçük kan damarlarını patlatması sonucu oluşur. Damarların patlaması, korkutucu bir durum değildir. Bu dışarıya sadece pembe ya da parlak kırmızıdan kahverengiye dönen hafif bir kanama olarak yansır. İmplantasyon kanaması her üç kadından sadece birinde görülür.

Yerleşme kanaması, çoğunlukla normal adet gününüzden biraz daha önce gelir. Siz bu esnada 5-10 günlük gebesinizdir. Planlı olmayan gebeliklerde yerleşme kanaması adet olarak düşünülse de, unutulmamalıdır ki, yerleşme kanaması adet kanamasından çok daha kısa sürer.
Naberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…