- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Hadi inşaalllahSen bir geri sayıma başla hepimizin enerjisi sende olacak.
BirAsilAnnesi canım senin bulantılar ne zaman başladı bende şu an hiç yok. Sende de başlarda hiç yoktu yaa. Benim ki de mi sonradan pırtlayacak acaba
canım en kısa zamanda bu sorunun kalkar inşallah ta bir an önce rahatlarsınben şu an perişanım.
gece hastaneye gideceğim serum verecekler.
bulantım hiç geçmiyor kusuyorum ve hiçbir şey yiyemiyorum.
inşallah seninki hafif geçer.
Benim birazcık bünye olarak bulantıya yatkınlığım var da ondan sordum. Canım sıkılsa midem bulanır, stres olsam midem bulanır. Azıcık ürkmüyo değilim haniBence senin fazla olmayacak 2000 ileri buldu tık yoksa. İnşallahta olmaz
İnşallah kuzucum. Walla ben midem bulandığı zaman dünyadan kopuyorum o derece.Bulantı bekleme benim 1 hafta sürdü o da midem değilde içim bulanır gibi oluyordu sadece ama çekilir gibi değil.. inşallah seninde olmaz canim.
Oyy kuzum benimmm. Rabbim yardımcın olsun. Bende bunun olmasından korkuyorum. Çünkü bulantı olayı benim hayatımı aşırı etkiliyo.ben şu an perişanım.
Hay hadi ins yesillenir.ihtimal nedir pekiHamile oluyorsun:)
İLişki günlerine göre hamile kalma olasılıkları yazıyor cnm.ilişki günlerin iyi duruyor hadi hayırlısıHay hadi ins yesillenir.ihtimal nedir peki
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede geçer.ben şu an perişanım.
Oyy kuzum benimmm. Rabbim yardımcın olsun. Bende bunun olmasından korkuyorum. Çünkü bulantı olayı benim hayatımı aşırı etkiliyo.
Doğum Ağustos'ta diye biliyorum benTgbptn canım nasılsın? Doğum yaptın mı?
Sezeryan olacaktı diye hatırladım ondan yazdım. Sağlıkla kucağına alsın inşallah . Rahat bir doğum olsunDoğum Ağustos'ta diye biliyorum ben
Hımm onu bilmiyorum.olabilir .ben bazen bakıyorum eski mesajlarına ama Doğum oldu diye yazmamış henüz belki yazma fırsatı olmamıştır:).zaman gerçekten çabuk ilerliyor.çabuk geçsin istersen yavaş ilerler:))Sezeryan olacaktı diye hatırladım ondan yazdım. Sağlıkla kucağına alsın inşallah . Rahat bir doğum olsun. Şu zaman ne garip bişey. Bazen hızlı bazen yavaş akıyor
Canım hiç ara kanaman olurmuydu? Olmuyorsa uzun yoldan da olabilir. Ya da bazı kadınlar gebeliklerinin başında implatasyon( yerleşme) kanaması yaşayabilir. Umarım gebeliktendirKizlar simdi 9 saatlik yoldan eve geldik tuvalete girdim 2 fasulye tanesi kadar kanama olmus ama camasirin kendi renginden dolayi kirmizi mi pembe mi anlayamadim
Ara kanamam hic olmadi ve ffye gore yumurtlama gectiCanım hiç ara kanaman olurmuydu? Olmuyorsa uzun yoldan da olabilir. Ya da bazı kadınlar gebeliklerinin başında implatasyon( yerleşme) kanaması yaşayabilir. Umarım gebeliktendir
Benim bahsettiğim yumurtlama zamanında olan kanama değil. Evet yumurtlama zamanında da çatlama anında bazen kanama olabilir. Bahsettiğim şey eğer hamilelik oluşmuşsa rahme yerleşme anında olacabilecek yerleşme kanaması. Tabi her hamile kalan yaşamıyor bunu.Ara kanamam hic olmadi ve ffye gore yumurtlama gecti
Gebeliktendirrrrr o:))Canım hiç ara kanaman olurmuydu? Olmuyorsa uzun yoldan da olabilir. Ya da bazı kadınlar gebeliklerinin başında implatasyon( yerleşme) kanaması yaşayabilir. Umarım gebeliktendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?