Yaa umarim oyledir arabada sanki asagidan bisey cikacak gibi bi agri oldu kasikta sonra eve gelince baktim 2 fasulye tanesi kadar lekelenme olmusGebeliktendirrrrr o:))Naberr
İnşallah canım sen dikkatli ol. Sabahta kalbimden geçti dikkat et demek yazdımmı bilmiyorum.Yaa umarim oyledir arabada sanki asagidan bisey cikacak gibi bi agri oldu kasikta sonra eve gelince baktim 2 fasulye tanesi kadar lekelenme olmus
Uzandim simdi ama bir suru is var camasir attim onlar serilecek bavul bosalacak bide esimin ablasi gelecej yurtdisindan ya bu gece ya da yarin sabahİnşallah canım sen dikkatli ol. Sabahta kalbimden geçti dikkat et demek yazdımmı bilmiyorum.
Boşver dinlen eşin yardım etsin. Çok YoruldunUzandim simdi ama bir suru is var camasir attim onlar serilecek bavul bosalacak bide esimin ablasi gelecej yurtdisindan ya bu gece ya da yarin sabah
Yardim eder de kendim yapmayinca icim rahat etmiyor :)Boşver dinlen eşin yardım etsin. Çok Yoruldun
ayy bırak yapsın,bu seferlik icin rahat etsinYardim eder de kendim yapmayinca icim rahat etmiyor :)
Ay biraktim zaten cay yaptim iciyorum :) caya gelinayy bırak yapsın,bu seferlik icin rahat etsinkendimde dahil kadınların bu huyuna cok kızıyorum.bende ha bire ev temizlemeden duramıyorum esim yardim edeyim der,yok sen evden git yeter derim birak yapsin iste.yok illa ben yapcam noluyorsa.valla birak yapsin kuzum
ohhhh afiyet bal şeker olsun şekerimAy biraktim zaten cay yaptim iciyorum :) caya gelin
Burasi da cok sicak ya nem cok fazlaHava çok sıcak bu ne yaaa kış gelsin artık
Bayılacağım nefes alacak hava yok.Burasi da cok sicak ya nem cok fazla
Valla oyle ya camlar acik duruyor ama fayda yokBayılacağım nefes alacak hava yok.
Sana da canımMutlu pazarlar
Yok canim olcum saatim ayni 3 saat falan uyudum o gun o da boluk borcuk..specificse de uykusuzluk girdim ondan oyle oldu sanirim. Sileyim mi?@Uyesennur çizgi gelmiş hadi hayırlı olsun sonu yeşillendin inşallah
Gizmo89 bugün ölçüm saatin mi farklı yoksa ff e yanlış mı girdin
Yarın çıkacak yumurtan bu akşam çatlayacak. En geç sabaha çatlamış olur. Ateş yarın sabah en geç salı sabahı yükselir. Sen bugün ve yarın çalışma yapmalısın.Yarında bu ateş çıkmazsa dereceyi furacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?