Anladım cnm yok öyle kalsınYok canim olcum saatim ayni 3 saat falan uyudum o gun o da boluk borcuk..specificse de uykusuzluk girdim ondan oyle oldu sanirim. Sileyim mi?
Yarın yapamamki eşim yok yspmammı gerekiyorYarın çıkacak yumurtan bu akşam çatlayacak. En geç sabaha çatlamış olur. Ateş yarın sabah en geç salı sabahı yükselir. Sen bugün ve yarın çalışma yapmalısın.
Çatlatma iğnesi oldun ovu testi doğru göstermez şuan. İğne deki hormonlar yüzündenEki Görüntüle 2171370 dün akşamki ovu test
Elbette. Erkek çocuk istiyordun. Olsa iyi olur. Dr ne dediYarın yapamamki eşim yok yspmammı gerekiyor
Doktor 10 buçukta ilişki 12 dede ilişki dedi yumurta akı akıntım başlamışElbette. Erkek çocuk istiyordun. Olsa iyi olur. Dr ne dedi
Bu akşamda test yapıcaktım yapmıyım ozamanÇatlatma iğnesi oldun ovu testi doğru göstermez şuan. İğne deki hormonlar yüzünden
Arka arkaya iki kez tamam o zamanDoktor 10 buçukta ilişki 12 dede ilişki dedi yumurta akı akıntım başlamış
Yapma canım. Şuan gebelik testi yapsan o da pozitif çıkacak.Bu akşamda test yapıcaktım yapmıyım ozaman
Tamam canım söylediğin iyi oldu sagolasınYapma canım. Şuan gebelik testi yapsan o da pozitif çıkacak.
Yeter yani dimiArka arkaya iki kez tamam o zaman
Yeter canım.Yeter yani dimi
Kuzum ya insallah canım
Kuzum ya insallah canımumarim hislerin dogru cikar.bugünde karnim göbek deligim alt kisimlari cok agriyor ama belirti olarak düşünmemeye çalışıyorum
Canım bu ay aslanpençesi içmişsin acaba ondan mı? Soğan kürününde böyle bir etkisi var. Ara lekelenme yapabiliyor. Acaba aslanpençesinin de böyle bir etkisi var mı? Hiç araştırdın mı? Ama umarım bebektendirKizlar yine pembe akinti gelmis nogut kadar sanirim ama eminde olamiyorum beyaz camasir giyecem artik
Bilmiyorum ki onu da 4 gun icebildim zaten sonra isten gucten icemedimCanım bu ay aslanpençesi içmişsin acaba ondan mı? Soğan kürününde böyle bir etkisi var. Ara lekelenme yapabiliyor. Acaba aslanpençesinin de böyle bir etkisi var mı? Hiç araştırdın mı? Ama umarım bebektendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?