aminn canım hayırlısı olur insallahdüşünme düşünme
Allah ım hayırlısını versin inşallah.
Ne renk kanama, ağrın var mı. Dikkat et kendine. Devam ediyor muKizlar kanamam artti sizce doktora gideyim mi fasulye kadar geliyordu simdi kurdan boyu kadar gelmiş birazda eni var
Günaydın herkese
hilallll Naberr Gizmo89 bu hafta güzel haber gelir inşallah. P Psikolazzz yoksa furdin mu dereceyi
günaydınlarrGünaydın herkese
hilallll Naberr Gizmo89 bu hafta güzel haber gelir inşallah. P Psikolazzz yoksa furdin mu dereceyi
Yok bu sabah ölcemedim canım yoksa hiç şansı yoktuGünaydın herkese
Gunaydin canimGünaydın herkese
İnşallah gecikmez canım. Baktım internetten daha çıkmadı. Bekliyorum bendeGünaydın canım.hiç bir adeti bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum :) ilaç dün bitti bakalım ne zaman gelecek adet.Daha fazla gecikmez inşallah
Bu arada senin progestan sonucun çıkmadımı?
Şimdi başlama iğnenin etkisi geçmemiş olabilirİnternetten ucuz görünce 10 tane gebelik testi aldım,bugün gelir bol bol yaparım artık
yok kuzum ateşin gidişatına göre 12.-13. Günden önce yapmayı düşünmüyorum zatenŞimdi başlama iğnenin etkisi geçmemiş olabilir
Haydaa tam günündeYok bu sabah ölcemedim canım yoksa hiç şansı yoktu
İnşallah gecikmez canım. Baktım internetten daha çıkmadı. Bekliyorum bende
Hiç sanmıyorum ama çok isterim. En azından yumurta çatlamış diye sevinirimBende çok merak ediyorum sonucunu ateşe göre zaten çatlamış görünüyor bence 10 ve üzeri çıkacak sonucun
Sorun olmasın da beyaz giy ya da günlük ped koyCordelia gunaydin canim akintinin rengini camasirin kendi renginden tam anlayamamistim peceteye gelmedi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?