Hiç sanmıyorum ama çok isterim. En azından yumurta çatlamış diye sevinirim
yok cnm ya karamsar olma bence çatladı o yüzden o gün doktor göremedi yumurtayı.Sonucu alınca paylaşmayı unutma
güzel haberler olacak bunu biliyorum. Umarım benden de gelir Unutur muyum sizi
Hiç sorma yaHaydaa tam gününde
Çatlamış canım merak etme. 5 üzeri çatlamış demek.Değerin gayet iyi. Ayrıca sen yumurtlamadan 5 gün sonra yaptırmışsın. En yüksek değer yumurtlamadan bir hafta sonra çıkar. 2 gün sonra yaptırsaydın muhtemelen daha yüksek çıkardı.İnşallah sonu da güzel olurPregesteron testini yaptirdim bugun. 9.58 cikti. Yumurta catlamamis sanirim dimi. 10 ve uzeri olmalıydı.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Tedaviniz hayırlı olsun. Güzel haberlerle dönün inşallahMerhaba herkese,
bu ay tüp bebek tedavisine başladım..Allah herkesin gönlüne göre hayrlısını versin inşallah
hepinize sağlıklı gebelikler diliyor bu forumdan ayrılıyorum artık
sevgilerimle
Aynı saatte ve dil altından ölçüyorsunuz di mi3.gün 35,9
4.gün 36,5
5.gün 35,9
6.gün 36,4
7.gün —
8.gün 35,8
Benim ateş tablom ama anlamadım nasıl biranda düştü böyle bide 8. gün daha
Çatlamış çatlamışKızlar yetişin 9.76 çıktı progesteron ne diyorsunuz
Kızlar yetişin 9.76 çıktı progesteron ne diyorsunuz
demekkii yumurta varmis ve çatlamışşşşKızlar yetişin 9.76 çıktı progesteron ne diyorsunuz
Pregesteron testini yaptirdim bugun. 9.58 cikti. Yumurta catlamamis sanirim dimi. 10 ve uzeri olmalıydı.
Kızlar yetişin 9.76 çıktı progesteron ne diyorsunuz
Ins canim benim insÇatlamış canım merak etme. 5 üzeri çatlamış demek.Değerin gayet iyi. Ayrıca sen yumurtlamadan 5 gün sonra yaptırmışsın. En yüksek değer yumurtlamadan bir hafta sonra çıkar. 2 gün sonra yaptırsaydın muhtemelen daha yüksek çıkardı.İnşallah sonu da güzel olur
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Tedaviniz hayırlı olsun. Güzel haberlerle dönün inşallah. Bizlerle de paylaşın güzel haberlerinizi
Merhaba herkese,
bu ay tüp bebek tedavisine başladım..Allah herkesin gönlüne göre hayrlısını versin inşallah
hepinize sağlıklı gebelikler diliyor bu forumdan ayrılıyorum artık
sevgilerimle
çatlamış canım gözün aydın...kim demiş doktorlar herşeyi bilir diye..işte en büyük ispat...sonu bebiş olsun inşalah darlacım....Kızlar yetişin 9.76 çıktı progesteron ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?