çatlamış canım...bebiş olsun inşallah...Pregesteron testini yaptirdim bugun. 9.58 cikti. Yumurta catlamamis sanirim dimi. 10 ve uzeri olmalıydı.
Amin canım sağolçatlamış canım gözün aydın...kim demiş doktorlar herşeyi bilir diye..işte en büyük ispat...sonu bebiş olsun inşalah darlacım....
Aynen sabah 8:10 da ölçüyorum hergün. Herhalde 8. Gün yumurtlamış olamam dimiAynı saatte ve dil altından ölçüyorsunuz di mi
minik ihtimal.. Düşer ateş öyle. ölçmeye devam et. Yükselince anlarız yumurtladığını.Aynen sabah 8:10 da ölçüyorum hergün. Herhalde 8. Gün yumurtlamış olamam dimi
çatlamış canım...bebiş olsun
Olsun olsun:)
Gerçekten KK çok faydalı. Bu sayfanın yeri apayrı.Valla kizlar arastirma yaparken surekli bu forum karsima cikip duruyordu. O gun doktor gelisen yumurya yok deyince cok moralim bozulmustu. Ve forumdaki yazilari okurken bi anda dedim bende uye olucam ve ates olcumu ile ovulasyon testi yapicam. O gun uye olmasaydim bu ay gelisen yumurta yok diye bi ay daha boşa gececekti. Ve tabii burdan cok şeyler ogreniyorum.sagolun kizlar
hoşgelmiş miniğimizHerkese meraba hanımlar. Bi süredir giremiyorum kusura bakmayın. Bi takım işlerden ötürü. Tekrar kan vermedim ama bakın size getirdimEki Görüntüle 2171630
Gözün aydın canım.Maşallah keseyi görmüşsünHerkese meraba hanımlar. Bi süredir giremiyorum kusura bakmayın. Bi takım işlerden ötürü. Tekrar kan vermedim ama bakın size getirdimEki Görüntüle 2171630
Sağolasın kuzum bambaşkaymış bu duyguhoşgelmiş miniğimizmaşallah size.Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah canım
İnİnşall kuzucum Allah razı olsun 13 ağustos a gün verdi kalp atışı içinGözün aydın canım.Maşallah keseyi görmüşsün. Darısı kalp atışlarını duymaya inşallah
Bikaç aydır 12. Gün yumurtlamam oluyor çünkü adetim 3 gün erken geliyor neyse ben dediğin gibi ölçmeye devam ediyim en iyisiminik ihtimal.. Düşer ateş öyle. ölçmeye devam et. Yükselince anlarız yumurtladığını.
Bana güven çatlamadı. Sen yine de çalışmaları ihmal etmeBikaç aydır 12. Gün yumurtlamam oluyor çünkü adetim 3 gün erken geliyor neyse ben dediğin gibi ölçmeye devam ediyim en iyisi
Bu ay kafam rahat açıkcası eşimin sperm testi çok iyi çıktı bende de sorun yok. Bugünden itibaren çalışmalara başlıcam. Gerisini de Allaha bırakıcamBana güven çatlamadı. Sen yine de çalışmaları ihmal etme
Oyyy oyy oy 41 kere maşallah. Kucağında resmini de görelim inşallahHerkese meraba hanımlar. Bi süredir giremiyorum kusura bakmayın. Bi takım işlerden ötürü. Tekrar kan vermedim ama bakın size getirdimEki Görüntüle 2171630
Allah razı olsun hepinizden :) Rabbim isteyen herkese versinOyyy oyy oy 41 kere maşallah. Kucağında resmini de görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?