Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
XXYYXXYY ben oldum diye üzüldüm. Sen oldun diye sevindim. Bil bakalım ne

Adet adet adet

canım senin için hayırlısı ne ise o olsun.Eşinle sorunlarını inşallah kısa sürede çözersiniz.İnan hepimizde zaman zaman böyle sorunlar oluyor bunalmaktan,bebek stresinden kaynaklanıyor.Öyle zamanlar oluyorki bütün herşeyi bırakıp herkesten herşeyden kaçıp gitmek istiyorum.Rabbim hepimize bu süreçte sabırlar versin inşallah.

Demekki hepimiz aynı duygulardayız ah bu kocalar

Bildin, bildin, bildin.
Dr a ne zaman gidiyorsun

Baya nazlı çıktı valla :)) Olsun canım sağlıklı olsunda gerisi pek mühim değil.He bu arada doktora blöf yap eğer söylemezsen seni başka doktorla aldatmak zorunda kalırım de

İnşallah müjdeli haberini alırız tatlım.

Sağol canım ama eşim doktora gitmemi istemiyor artık. Bana verilen ilaçların hormon dengemi bozduğunu söylüyor. Bebeğimiz olmasada üzülme diyor. İlla çocuğum olsun istemiyorum böyle daha iyi bak özgürüz dedi geçenlerde. Sanırım ben üzülmiyim diye böyle yapıyor. Bana bebeğiymişim gibi davranıyo. Annenin bebeğini sevdiği gibi seviyor beni. Bazen birbirimize kızdığımız tartıştığımız anlarda oluyor ama kısa sürüyor. O anlarda bende diyorum bebeğimizin olmadığı iyi olmuş diye ama aramız düzelince yine eskisi gibi bebeğimiz olsun diye uğraşıyorum. 1 buçuk günlük perhizle semen testine gitmiştik çünkü ben bizimkine hakim olamıyorum. 3 veya 2 gün perhiz yapamıyor. Nasıl bir bedeni var bende çözemedim. Tam 1 yıllık evliyiz hiç durmadı. Kışın hasta olmuştu o zaman bile devam etti. Belkide o sebeple sperm sayısı net anlaşılamıyordur.

Bildin, bildin, bildin.
Dr a ne zaman gidiyorsun

canım sabah gittim ben doktora.Malesef korktuğum başıma geldi.Tedavi iptal edildi benim
e2 125 çıktı.Ultrasonda da solda 4 mü 4,5 cm mi ne folikül kisti göründü.Doktor bu durumda tüp tedavisine başlayamayız dedi.Bende zaten dengem alt üst oldu, düzenli olan adetlerim hep düzensizleşti 40.günde adet oldum dedim.
Öncelikle şu kistinden kurtulalım bu sayede hormonlarında düzelir dedi.Doğum kontrol hapı verdi.2 ay kullanmam için.
21 gün kullanacam dk.hapını 7 gün ara verecem(bu arada adet olacakmışım.)7 gün aradan sonra da yine 21 gün dk.hapı kullanacağım.Sonra yine adet olunca gel planlamanı yeniden yapacağız dedi.Sordum neden 2 ay? 1 ay kullansam yetmezmi dedim.Yok biz işimizi sağlama alalım kist biraz büyük dedi.Yani eylül ayını bulacak benim iş.
10 gün önce özele gitmiştim ya orda kist görememişti nasıl oldu anlamadım, belkide vardı görmedi..Geçen ay hatırlarsan önce iki tane kist var dediler sonra kist değil yumurtaymış dediler hatta e2 1000 küsür çıkmıştı adetin 13.gününde.O sonuçlarla birlikte birlikte değerlendirme yaptılar bugün geçen ayki iki kistten biri kaybolmuş diğeri büyümüş dediler.
Neyse sonuç itibariyle kist tedavisine başladım.Vardır bundan da bir hayır ..İnan hiç üzülmedim aksine sevindim çünkü kaç aydır git gel ilerleme yok kist var kist yok bu ilacı iç gel vs.nevrim dönmüştü resmen..hastane dönüşü sanki omuzlarımdan bütün dünyanın yükünü atmış gibi rahatladım.İki kutu dk.hapı herhalde kisti temizler sonrasında hayırlısıyla tedavime başlarım artık.

Veson canım dk hapı kullacağım için ovu.olmayacak o sebeple ateş ölçmemin bir mantığıda kalmayacak.Benim linkide ölçmeyenlerin yanına aşağıya al istersen 2 ay tatildeyim çünkü Sanki yıllardır bu anı bekliyormuş gibiyim...bebek stresi olmadan ovu olmadan iki koca ay geçireceğim artık sonrası Allah Kerim..

biz hepimiz adet olsada tedavisi baslasa diyorduk olana bak.ama sen böyle rahatsan,huzurluysan sıkıntı yok.Hayırlısı olsun

Hakkında hayırlısı olsun canım. 2 ay ye iç gez eğlen ohh miss :)

biz hepimiz adet olsada tedavisi baslasa diyorduk olana bak.ama sen böyle rahatsan,huzurluysan sıkıntı yok.Hayırlısı olsun

Saol canım.Hiç sorma bende çok istiyordum tedavinin başlamasını ama malesef olmadı.Tedavi olsa daha çok mutlu olacaktım tabi :)) Dün yatmadan önce çok dua ettim Allah'ım eğer hayırlısıysa tedavim başlasın değilse başlamasın dedim..Başlamaması benim için en hayırlısıymış demekki. Kist olmasaydı tedavi başlayacaktı belkide tutmayacaktı tüp bebek.Olumsuz sonuç almaktansa beklemek en güzeli.Geç olsun güç olmasın

Canım çok üzüldüm. Hayırlısı olsun. Kistin vardı. Ben tablodan anlıyorum. Şimdi benim yumurta neden görünmedi anladım. İlaç falan kullanma gider kendiliğinden. Bu sefer başka şeyler çıkacak. Senin vücudun kabul etmiyor farklı tepkiler veriyor. 125 çok yüksek değil. Zaten 40 falan normali sanırım.

aynen ya daha cok üzülmektense böyle olması daha hayırlıdır belki.bende öyle dua ederim hep hayırlı olacaksa nasip etsin

Evet benim ilaçlara karşı vücudum değişik tepkiler veriyor ama bunun vereceğini sanmıyorum aksine düzene sokar dk.hapı.Canım benim aşılamalarımın 1.de de folikül kisti görünmüştü ama e2 yüksek çıkmıyordu ve adetle atmıştım kisti.Ama bu son adetle atılmamış kist aksine büyümüş bu sebeple kullanacağım ilacı.Şimdi kullanmasam iki ay sonra gittiğimde yine karşıma çıkarsa pişmanlık yaşamak istemiyorum.İyice temizlensin kafada soru işareti kalmasın.hem bu aradada vücudumu dinlendirmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…