Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım.Senin ateşinde güzel gidiyor bu arada 24.günü atlatmış oldun bugünle.İnşallah yarın güzel haberi verirsin bizlere
aynen henüz lekenmemde başlamadı.tuvalete korkarak gidiyorum yarında ateş düşmezse çok umutlu gitcem hastaneye

Herkese Merhaba,
Ben ileri pco yum lh 10 fsh 5
tedavi için Dr a gitmiştim clomen verdi kullandım gelişen yumurta olmadı
Dr 6 ay tedavi önerdi dkh vericem sanırım Diane35 verir
Sizce kullanayım mı çok kararsızım pco ya hep dkh veriyorlar ama etkisi olmuyo pek bırakınca yine adet düzeni olmuyor çünkü pco geçmeyen bisey. Ama adetler düzene girmese de kistlerime etki eder mi?

Cordelia Veson cibi35

canım pko hakkında pek bilgim yok ama bugün bana da kist için dk.hapı verdiler kisti eritmek için 2 ay kullanacağım.adı da Diennille 2 mg.

canım pko hakkında pek bilgim yok ama bugün bana da kist için dk.hapı verdiler kisti eritmek için 2 ay kullanacağım.adı da Diennille 2 mg.
Evet gördüm mesajını
Hep dkh verdiklerine göre kistler üzerinde etkili
Diennille ilk defa duyuyorum

Evet gördüm mesajını

Evet canım dk yumurta gelişimini engellediği için kistleri eritiyor.Bende ilk kez duydum yeni çıkmıştır belki piyasaya üzerinde dienogest 2 mg ve etinilestradiol 0,03 mg yazıyor

Benim ileri pco o yüzden sanırım
3 ay da falan düzelirse yarıda keser belki

Evet gördüm mesajını

Canım bak sen öyle deyince netten baktım bir sitede bu yazıyı gördüm .Birde 2015 yılında piyasaya çıkmış bu ilaç

Merhaba doktor bey ben dienille hapina daha bugün basliycam adetim çok duzensiz hap kullanmadan olmuyor kötü yan etkisi varmidir birde kilo aldiri mi ?

Doktor : Merhaba yeni nesil kilo ve ödem yapmayan bir ilaçtir.

Hmm iyiymiş:)
Bakalım bana hangisinden verecek

Canım bende konuya çok hakim değilim. Ama sen iyi bir doktora git. Çünkü her Dr iyi değil. dk hapları pco hastalarında işe yarıyor diye biliyorum. Kilon var mı bilmiyorum canım şekerine de baktırmalısın. Kilon varsa ver mutlaka. Tabloların yumurtlama olmadığını gösteriyor adet döngün de uzun. Mutlaka tedaviye başla canım. Güzel olan PCO hastaları uygun tedavi ile bebek sahibi oluyorlar çok şükür. Biraz emek ve sabır gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…