aynen henüz lekenmemde başlamadı.tuvalete korkarak gidiyorumAynen canım.Senin ateşinde güzel gidiyor bu arada 24.günü atlatmış oldun bugünle.İnşallah yarın güzel haberi verirsin bizlere
İnşAllah güzel haberlerini alırızaynen henüz lekenmemde başlamadı.tuvalete korkarak gidiyorumyarında ateş düşmezse çok umutlu gitcem hastaneye
aynen henüz lekenmemde başlamadı.tuvalete korkarak gidiyorumyarında ateş düşmezse çok umutlu gitcem hastaneye
Herkese Merhaba,
Ben ileri pco yum lh 10 fsh 5
tedavi için Dr a gitmiştim clomen verdi kullandım gelişen yumurta olmadı
Dr 6 ay tedavi önerdi dkh vericem sanırım Diane35 verir
Sizce kullanayım mı çok kararsızım pco ya hep dkh veriyorlar ama etkisi olmuyo pek bırakınca yine adet düzeni olmuyor çünkü pco geçmeyen bisey. Ama adetler düzene girmese de kistlerime etki eder mi?
Cordelia Veson cibi35
Evet gördüm mesajınıcanım pko hakkında pek bilgim yok ama bugün bana da kist için dk.hapı verdiler kisti eritmek için 2 ay kullanacağım.adı da Diennille 2 mg.
Evet gördüm mesajını
Hep dkh verdiklerine göre kistler üzerinde etkili
Diennille ilk defa duyuyorum
Benim ileri pco o yüzden sanırımXXYYXXYY CNm geç olsun güç olmasın inşallah.bu iki ay acısını çıkart bu stresin
Dil-i bitab cnm benim de pco hakkında pek bir bilgim Yok dkh basit kistleri eritiyor diye biliyorum.6 ay da çok değil mi ya
Evet gördüm mesajını
Hep dkh verdiklerine göre kistler üzerinde etkili
Diennille ilk defa duyuyorum
XXYYXXYY CNm geç olsun güç olmasın inşallah.bu iki ay acısını çıkart bu stresin
Dil-i bitab cnm benim de pco hakkında pek bir bilgim Yok dkh basit kistleri eritiyor diye biliyorum.6 ay da çok değil mi ya
Hmm iyiymiş:)Canım bak sen öyle deyince netten baktım bir sitede bu yazıyı gördüm .Birde 2015 yılında piyasaya çıkmış bu ilaç
Merhaba doktor bey ben dienille hapina daha bugün basliycam adetim çok duzensiz hap kullanmadan olmuyor kötü yan etkisi varmidir birde kilo aldiri mi ?
Doktor : Merhaba yeni nesil kilo ve ödem yapmayan bir ilaçtir.
İnan pco hakkında geniş bilgim Yok.dk hapının pco üzerinde etkisi ne bilmiyorum inşallah şifa olurBenim ileri pco o yüzden sanırım
3 ay da falan düzelirse yarıda keser belki
Canım bende konuya çok hakim değilim. Ama sen iyi bir doktora git. Çünkü her Dr iyi değil. dk hapları pco hastalarında işe yarıyor diye biliyorum. Kilon var mı bilmiyorum canım şekerine de baktırmalısın. Kilon varsa ver mutlaka. Tabloların yumurtlama olmadığını gösteriyor adet döngün de uzun. Mutlaka tedaviye başla canım. Güzel olan PCO hastaları uygun tedavi ile bebek sahibi oluyorlar çok şükür. Biraz emek ve sabır gerekiyor.Herkese Merhaba,
Ben ileri pco yum lh 10 fsh 5
tedavi için Dr a gitmiştim clomen verdi kullandım gelişen yumurta olmadı
Dr 6 ay tedavi önerdi dkh vericem sanırım Diane35 veririz
Sizce kullanayım mı çok kararsızım pco ya hep dkh veriyorlar ama etkisi olmuyo pek bırakınca yine adet düzeni olmuyor çünkü pco geçmeyen bisey. Ama adetler düzene girmese de kistlerime etki eder mi?
Cordelia Veson cibi35
İnşAllah güzel haberlerini alırız
aminn kızlar.artık yarın ola hayrolaİnşallah düşmez canım
KULLANdığın iğne ilaçların etkisidir adet için çok erken
İnşaAllah öyledir adet ılacam diye çok korktum ama ağrı efsane yani olmam inşaAllahKULLANdığın iğne ilaçların etkisidir adet için çok erken
Geçen ay adetten 15 gün sonra oldum adetKULLANdığın iğne ilaçların etkisidir adet için çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?