Çok saol canım üşenmeden araştırıyorsun hepimiz için
Bekliyoruz
Anladım canım. O zaman inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik diliyorum.Çok saol canım üşenmeden araştırıyorsun hepimiz için
Evet bunu biliyorum eşimde morfoloji değeri iyi çıkmıştı. Sayı ve hareketlilik de. Buradan kızlar dna hasarından bahsetmişti. Bir kaç kez yaptırmak için hastaneye gittiğimizde sorunla karşılaşınca yaptıramadık dna hasarını. Doktor zaten böyle bir durum varsa vitamin takviyesi vereceğini söyledi. O vitaminleri kullandı eşim. Tüp bebek yaptırırken de bakılıyormuş zaten. Hem onda spermler elenip en kalitelisi alınıyormuş. Sonra ara verince tekrar gitmedik. Hastaneye gitmek de artık benim için ayrı stres kaynağı
Amin inşallah @Vesoncum :)İnan pco hakkında geniş bilgim Yok.dk hapının pco üzerinde etkisi ne bilmiyorum inşallah şifa olur
Şuan lık dr um iyi kilom var vermeye çalışıyorum şekerine bakıldı insülin direnci var maalesef glifor kullandım ama bıraktım 2 ay soraCanım bende konuya çok hakim değilim. Ama sen iyi bir doktora git. Çünkü her Dr iyi değil. dk hapları pco hastalarında işe yarıyor diye biliyorum. Kilon var mı bilmiyorum canım şekerine de baktırmalısın. Kilon varsa ver mutlaka. Tabloların yumurtlama olmadığını gösteriyor adet döngün de uzun. Mutlaka tedaviye başla canım. Güzel olan PCO hastaları uygun tedavi ile bebek sahibi oluyorlar çok şükür. Biraz emek ve sabır gerekiyor.
Bizim DNA test de iyi çıktı tüm tetkiklerimiz yapıldı hiçbir sıkıntı Yok. zamansizyolcu gibi iğne ve aspirine rağmen kaybettiğim gebeliğim oldu.ben de sebepsiz olmayacağını düşünüyorum ama sebebi tıbbi değil ben artık buna inanıyorum.prof bile bana bazen tıbbın bile cevap veremediği çözümsüz kaldığı vakalar olabiliyor dediGerçekten de, sperm hücrelerinin mayoz bölünmeleri sırasında ya da testiküler nedenlerden dolayı ortaya çıkan sayısal ya da yapısal kromozom anomalileri, düşük nedeni olabilmektedir. Buna Anöploidi anomalisi denilir. Sperm parametreleri ileri derecede bozulmuş, FSH hormonu yüksek erkekler bu bakımdan risk altında bulunmaktadır (Egozcue 2000). Her ne kadar kesin kanıtlanmış olmasa da, anormal morfolojili veya kalitesi bozuk sperm çıkaran erkeklerde böyle bir olasılığın araştırılması önemlidir. Eğer başka bir nedenle izah edilemiyorsa, düşük olgularında sperm kalitesini değerlendiren testlere başvurulması önerilir. Özellikle bazı çalışmalarda sperm kalitesinin tedavi ya da yaşam tarzındaki değişikliklerle düzeltilebileceğinin gösterilmiş olması, bu yönde tetkik edilmenin faydalı olabileceği yönünde uyarmaktadır.
Sperm kalitesindeki başta gelen bozulma nedeni, DNA hasarlarıdır. Burada özellikle çevresel faktörler başta olmak üzere varikosel, hormon bozukluğu, sigara, testiküler faktörler, spermatogenez bozuklukları, sperm sitoplazma artıkları gibi çok sayıda etken spermin genetik malzemesinde yapısal bozukluğa neden olmakta. Geniş çaplı serilerde, sperm DNA hasarlarının sperm parametrelerinde bozulmaya ve anlamlı derecede gebelik kayıplarına yol açtığı ortaya konmuştur (Borini 2006).Zamansiz yolcu
CNM yarını bekle
Çıkar o çıkar inşaAllah
Hic uyumadım dun gece kedim hastaydi uyumamakta etki ediyor sanirim atese demi 4 saat araliksiz uyumus olmak falan gerekiyorCNM yarını bekle
Ben bu ateş işlerinden pek anlamam ama bende öyle biliyorum bence veson un dediği gibi yarını bekle canımHic uyumadım dun gece kedim hastaydi uyumamakta etki ediyor sanirim atese demi 4 saat araliksiz uyumus olmak falan gerekiyor
GEçmiş olsun en az üç saatlik uyku gerek.düşüş adet habercisi olabilir yarınki ateşden anlarızHic uyumadım dun gece kedim hastaydi uyumamakta etki ediyor sanirim atese demi 4 saat araliksiz uyumus olmak falan gerekiyor
Ben bu ateş işlerinden pek anlamam ama bende öyle biliyorum bence veson un dediği gibi yarını bekle canım
Sagol bugun yapmadim test bakalim yarin ki ateşe gore anlayacaz hafif bir kasik agrisi varGEçmiş olsun en az üç saatlik uyku gerek.düşüş adet habercisi olabilir yarınki ateşden anlarız
Şeker tedavini yapmıyor musun öyle anladım.Şuan lık dr um iyi kilom var vermeye çalışıyorum şekerine bakıldı insülin direnci var maalesef glifor kullandım ama bıraktım 2 ay sora
Tedaviye başladım işte olmadı bu ay dkh verip tedavi edelim sora yumurtlama yapalım dedi
Daha önce kaç kez kullandım kistlere etkisini bilmiyorum ama bırakınca adetim aynı düzenszlikte devam etti
Kızlar gunaydin.bugun sabaha karsi 4.30 da uyandim.ölçtüm 36.6 cikti.sonra sabah 6 da uyandim 36.7 cikti.ben 36.6 girdim.ates düşmedi ama sabah idrar testi gene negatifti.silikte olsa cikmazmiydi.bilemedimrandevum 9.50 de kizlar.hep birlikte bekleyip göreceğiz.dua edin mucize olsun lütfen
aminn canımHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar gunaydin.bugun sabaha karsi 4.30 da uyandim.ölçtüm 36.6 cikti.sonra sabah 6 da uyandim 36.7 cikti.ben 36.6 girdim.ates düşmedi ama sabah idrar testi gene negatifti.silikte olsa cikmazmiydi.bilemedimrandevum 9.50 de kizlar.hep birlikte bekleyip göreceğiz.dua edin mucize olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?