Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok saol canım üşenmeden araştırıyorsun hepimiz için
Evet bunu biliyorum eşimde morfoloji değeri iyi çıkmıştı. Sayı ve hareketlilik de. Buradan kızlar dna hasarından bahsetmişti. Bir kaç kez yaptırmak için hastaneye gittiğimizde sorunla karşılaşınca yaptıramadık dna hasarını. Doktor zaten böyle bir durum varsa vitamin takviyesi vereceğini söyledi. O vitaminleri kullandı eşim. Tüp bebek yaptırırken de bakılıyormuş zaten. Hem onda spermler elenip en kalitelisi alınıyormuş. Sonra ara verince tekrar gitmedik. Hastaneye gitmek de artık benim için ayrı stres kaynağı

Anladım canım. O zaman inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Şuan lık dr um iyi kilom var vermeye çalışıyorum şekerine bakıldı insülin direnci var maalesef glifor kullandım ama bıraktım 2 ay sora
Tedaviye başladım işte olmadı bu ay dkh verip tedavi edelim sora yumurtlama yapalım dedi
Daha önce kaç kez kullandım kistlere etkisini bilmiyorum ama bırakınca adetim aynı düzenszlikte devam etti

Bizim DNA test de iyi çıktı tüm tetkiklerimiz yapıldı hiçbir sıkıntı Yok. zamansizyolcu gibi iğne ve aspirine rağmen kaybettiğim gebeliğim oldu.ben de sebepsiz olmayacağını düşünüyorum ama sebebi tıbbi değil ben artık buna inanıyorum.prof bile bana bazen tıbbın bile cevap veremediği çözümsüz kaldığı vakalar olabiliyor dedi

Kızlar gunaydin.bugun sabaha karsi 4.30 da uyandim.ölçtüm 36.6 cikti.sonra sabah 6 da uyandim 36.7 cikti.ben 36.6 girdim.ates düşmedi ama sabah idrar testi gene negatifti.silikte olsa cikmazmiydi.bilemedim randevum 9.50 de kizlar.hep birlikte bekleyip göreceğiz.dua edin mucize olsun lütfen

Şeker tedavini yapmıyor musun öyle anladım.

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geri dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…