sacmalama yaa ne özürü canım.sen yazmasanda ben zaten sabah negatif çıkmasına üzülmüştüm.Hayırlısı olsun.bekleyip göreceğizBen o mesajı yazmayacaktım. Özür dilerim. Kafam çok yerinde değil. Size yansıtmamaya çalışıyorum. Neyse sakince bekleyelim canım. İnşallah mucize olur. İdrar a beta HCG geç geçebilir.
Dkh için gidicem önce sora da dahiliye için giderimhilallll seninle ilgili büyük heyecan var. Sabah testin negatif çıkması çok üzdü
Beni de endokrin e gönderdi. Mutlaka git canım.
sacmalama yaa ne özürü canım.sen yazmasanda ben zaten sabah negatif çıkmasına üzülmüştüm.Hayırlısı olsun.bekleyip göreceğiz
öğleden sonra dediler canım.ben ara ara girip bakarım geneSonuç ne zaman çıkıyor?
Isallah guzel haberler alirsin canimKızlar gunaydin.bugun sabaha karsi 4.30 da uyandim.ölçtüm 36.6 cikti.sonra sabah 6 da uyandim 36.7 cikti.ben 36.6 girdim.ates düşmedi ama sabah idrar testi gene negatifti.silikte olsa cikmazmiydi.bilemedimrandevum 9.50 de kizlar.hep birlikte bekleyip göreceğiz.dua edin mucize olsun lütfen
Allah razı olsun canım.çok sağolIsallah guzel haberler alirsin canimdua ediyorum sana
Off beklemek çok zor. Ben hislerimi kaybettimtestin açıklamasında kan Advia Centaur 2 cihazında yazıyor.çok sürmez sonuç çıkar galibaiçinizde olumlu hisseden var mı acaba
sonuç ekranını açıp bakmaya korkuyorum inanOff beklemek çok zor. Ben hislerimi kaybettim
inşallah kuzum yaa.öyle olmasını öyle çok istiyorum ki.internette de baktım test negatifken ertesi gün kanda pozitif olanlar var.o şanslılardan biri de ben olsam keşkehilallll ben olumlu hissediyorum. Nedendir bilmem ama kesin hamilesin gibi geliyor. Sabah idrar negatif demissin. Icimden yanlistir o kanda cikacak diye geçti. Hayirlisi olsun canim
kızlar sonuç çıktı.nasip değilmiş hamile değilim
0.5 cıkmış canım.kesin yani hamilelik yokKaç çıkmış sonuç
0.5 cıkmış canım.kesin yani hamilelik yok
iş yerinde zor duruyorum.bu sonuca hazırlamıştım kendimi ama ne kadar hazırlasamda olmuyor.yarında ateşim düşer kesin dalga geçer gibiÜzülmemek elde değil bende çok üzüldüm şu an saklayamam ama pes etmekte yok kuzum
Çok üzüldüm canım. Ama zamanı değilmiş demekki . Rabbimden umudunu kesme. Pes etmek yok. Bazı insanlar evet çok şanslı istediklerine kolay ulaşabiliyor ama bizim gibilerinse çok emek harcaması gerekiyor. Ne yapalım. Kader böyleymiş. Biz umudumuzu, inancımızı yitirmeyelim. Kalbin o kadar güzelki Rabbim en güzeli ve hayırlısını verecektir diye inanıyorumkızlar sonuç çıktı.nasip değilmiş hamile değilim
Üzülmeeekızlar sonuç çıktı.nasip değilmiş hamile değilim
elimde değil üzülmemek.bizimde sınavımız bu demekki.nerdeyse eşime sataşıp onunla kavga etcem bu durumda.onuda kırmak istemiyorum ama onun bu kadar az ilişkiye yanaşmasıyla bizim normal yolla bebek sahibi olmamız zor.aşılamadan sonra bile topu topu iki ilişki oldu üst üste hemen bezdi.bundan sonraki aşılamalar iğneli olacak ama gitmeyi düşünmüyorum.aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canımÇok üzüldüm canım. Ama zamanı değilmiş demekki . Rabbimden umudunu kesme. Pes etmek yok. Bazı insanlar evet çok şanslı istediklerine kolay ulaşabiliyor ama bizim gibilerinse çok emek harcaması gerekiyor. Ne yapalım. Kader böyleymiş. Biz umudumuzu, inancımızı yitirmeyelim. Kalbin o kadar güzelki Rabbim en güzeli ve hayırlısını verecektir diye inanıyorum. Kalbin gibi güzel kalpli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?