Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o mesajı yazmayacaktım. Özür dilerim. Kafam çok yerinde değil. Size yansıtmamaya çalışıyorum. Neyse sakince bekleyelim canım. İnşallah mucize olur. İdrar a beta HCG geç geçebilir.
sacmalama yaa ne özürü canım.sen yazmasanda ben zaten sabah negatif çıkmasına üzülmüştüm.Hayırlısı olsun.bekleyip göreceğiz

Isallah guzel haberler alirsin canim dua ediyorum sana

hilallll ben olumlu hissediyorum. Nedendir bilmem ama kesin hamilesin gibi geliyor. Sabah idrar negatif demissin. Icimden yanlistir o kanda cikacak diye geçti. Hayirlisi olsun canim
inşallah kuzum yaa.öyle olmasını öyle çok istiyorum ki.internette de baktım test negatifken ertesi gün kanda pozitif olanlar var.o şanslılardan biri de ben olsam keşke

kızlar sonuç çıktı.nasip değilmiş hamile değilim
Çok üzüldüm canım. Ama zamanı değilmiş demekki . Rabbimden umudunu kesme. Pes etmek yok. Bazı insanlar evet çok şanslı istediklerine kolay ulaşabiliyor ama bizim gibilerinse çok emek harcaması gerekiyor. Ne yapalım. Kader böyleymiş. Biz umudumuzu, inancımızı yitirmeyelim. Kalbin o kadar güzelki Rabbim en güzeli ve hayırlısını verecektir diye inanıyorum. Kalbin gibi güzel kalpli evlatlar nasip etsin

elimde değil üzülmemek.bizimde sınavımız bu demekki.nerdeyse eşime sataşıp onunla kavga etcem bu durumda.onuda kırmak istemiyorum ama onun bu kadar az ilişkiye yanaşmasıyla bizim normal yolla bebek sahibi olmamız zor.aşılamadan sonra bile topu topu iki ilişki oldu üst üste hemen bezdi.bundan sonraki aşılamalar iğneli olacak ama gitmeyi düşünmüyorum.aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…