Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Endişe bitmiyor ki kuzum gayet normal hislerin. Sakin olmaya çalış dua ediyorum senin için
Allah razi olsun canım.aynen endise bitmiyor.24.gun gecsin lekelenmem olmasin dedim,gecti lekelenme olmadi.bugün icin atesim dusmesin bi umutla gidecem dedim atesim dusmedi ama gene tedirginim

Evet ilaç kullanmıyorum
Kilo verince düzelir inşAllah diye umuyorum
Olmaz ki PCO yu çözmek istiyorsan önce şekeri çözmelisin. Sen şimdi dahiliye Dr na git durumunu Bebek istediğini anlat. O senden gerekli testleri ister ve gerekli tedaviye başlar. Birde PCO konusunda tecrübeli kişileri bulabilirsin KK da onlar yardımcı olur. Şekerin kaç çıkıyordu canım

Kaç çıktığını bilmiyorum Dr test yaptı direnç var dedi dahiliye ye gidip endokrinden randevu almam lazım ama nasip olmadı bi türlü Dr yok burda ile gitmem lazım şu sıra izin sıkıntımız var :/ aynen konu açmayı düşünüyorum burda

Rabbim yüzünü güldürsün iniallah

Evet spor şart
Hareket yumurtalıkları calıştırıyor
Pco da sorunların hepsi zincirleme
Zincirin birini kırarsam hepsi düzelicek
Direnç+kilo+Anovulasyon+...... =pco

hilallll seninle ilgili büyük heyecan var. Sabah testin negatif çıkması çok üzdü
Beni de endokrin e gönderdi. Mutlaka git canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…