- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Ben İzmirdeyim canım. Hangi alanda doktor arıyorsunuz? Tüp bebek? Perinatolog????Kızlar İzmir Manisa da olanlar kimler bir arkadaşa iyi bir dr lazım
Hayırlısı olsun inşallahaminn canımburaya gelince direk negatif düşünüyorum.korktugumdanmi yoksa hissettigimden mi bilmiyorum
aminn canımburaya gelince direk negatif düşünüyorum.korktugumdanmi yoksa hissettigimden mi bilmiyorum
canım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geri dönersin
sağolun kızlar.diğer aşılamalarda böyle korkmamıştım.onlarda adet belirtilerim başlamıştı.bunda adet belirtimde yok.ff e gore pazar gunu adet günüm.Hayırlısı olsun inşallah
Allah razi olsun canım.aynen endise bitmiyor.24.gun gecsin lekelenmem olmasin dedim,gecti lekelenme olmadi.bugün icin atesim dusmesin bi umutla gidecem dedim atesim dusmedi ama gene tedirginimEndişe bitmiyor ki kuzum gayet normal hislerin. Sakin olmaya çalış dua ediyorum senin için
Nasıl istersen canım. neden düştü ki
Evet ilaç kullanmıyorumŞeker tedavini yapmıyor musun öyle anladım.
Olmaz ki PCO yu çözmek istiyorsan önce şekeri çözmelisin. Sen şimdi dahiliye Dr na git durumunu Bebek istediğini anlat. O senden gerekli testleri ister ve gerekli tedaviye başlar. Birde PCO konusunda tecrübeli kişileri bulabilirsin KK da onlar yardımcı olur. Şekerin kaç çıkıyordu canımEvet ilaç kullanmıyorum
Kilo verince düzelir inşAllah diye umuyorum
Kaç çıktığını bilmiyorum Dr test yaptı direnç var dedi dahiliye ye gidip endokrinden randevu almam lazım ama nasip olmadı bi türlü Dr yok burda ile gitmem lazım şu sıra izin sıkıntımız var :/ aynen konu açmayı düşünüyorum burdaOlmaz ki PCO yu çözmek istiyorsan önce şekeri çözmelisin. Sen şimdi dahiliye Dr na git durumunu Bebek istediğini anlat. O senden gerekli testleri ister ve gerekli tedaviye başlar. Birde PCO konusunda tecrübeli kişileri bulabilirsin KK da onlar yardımcı olur. Şekerin kaç çıkıyordu canım
Rabbim yüzünü güldürsün iniallahKızlar gunaydin.bugun sabaha karsi 4.30 da uyandim.ölçtüm 36.6 cikti.sonra sabah 6 da uyandim 36.7 cikti.ben 36.6 girdim.ates düşmedi ama sabah idrar testi gene negatifti.silikte olsa cikmazmiydi.bilemedimrandevum 9.50 de kizlar.hep birlikte bekleyip göreceğiz.dua edin mucize olsun lütfen
Kendisi burayı okuyacaktır.ben hem ona da yazarım seninle irtibata geçer.Ben İzmirdeyim canım. Hangi alanda doktor arıyorsunuz? Tüp bebek? Perinatolog????
Evet spor şartDil-i bitab canım sen mutlaka spor yapmalısın imkânın varsa yüz. Gerçekten bir çok arkadaşım ile yaradığını adetlerinin düzene girdiğini söyledi. 3 kişiden de böyle hamile kaldığını duydum. Beni dinlersen çok kısa sürede hamile kalırsın
aminn caNim cok sagolRabbim yüzünü güldürsün iniallah
Beni de endokrin e gönderdi. Mutlaka git canım.Kaç çıktığını bilmiyorum Dr test yaptı direnç var dedi dahiliye ye gidip endokrinden randevu almam lazım ama nasip olmadı bi türlü Dr yok burda ile gitmem lazım şu sıra izin sıkıntımız var :/ aynen konu açmayı düşünüyorum burda
aynen bende cok üzüldüm.o yüzden beklentim cok yok açıkçasıhilallll seninle ilgili büyük heyecan var. Sabah testin negatif çıkması çok üzdü
Beni de endokrin e gönderdi. Mutlaka git canım.
AA aaa. Düşmesin yaa. Yarına yükselir umarım. Ama keşke bi test yapsan. Ateşin çok güzeldi çünkü
Ateş iyii durumda ama. Olumsuz düşünme. Bebiş gelmiştir inşallahaynen bende cok üzüldüm.o yüzden beklentim cok yok açıkçası
Ben o mesajı yazmayacaktım. Özür dilerim. Kafam çok yerinde değil. Size yansıtmamaya çalışıyorum. Neyse sakince bekleyelim canım. İnşallah mucize olur. İdrar a beta HCG geç geçebilir.aynen bende cok üzüldüm.o yüzden beklentim cok yok açıkçası
insallah canım insallah gelmistirAteş iyii durumda ama. Olumsuz düşünme. Bebiş gelmiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?