üzüldüm valla kuzum hala ağlıyorum.biliyorum senin hislerin olumsuzdu.bunu hissettim.olumlu olsa sen söylerdin zaten.hilallll ne olur üzülme. Daha zamanı var demek ki. Hislerim de başından beri olumlu değildi maalesef. Yine de umutluydum. Çok istiyordum.
inşallah canım inşallah.insan üzülüyor işte elinde olmadan ama yapack bişeyde yokÜzülmeeebidahaki ay inşallah gelir bebişin
Haklısın üzülmemek elde değil hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canıminşallah canım inşallah.insan üzülüyor işte elinde olmadan ama yapack bişeyde yok
Bilmiyorum ki uyumadim dun ondan mi acabaNasıl istersen canım. neden düştü ki
kızlar sonuç çıktı.nasip değilmiş hamile değilim
aminn canım inşallah.üzülsemde üzülmesemde sonuç değişmeyecekCanım üzülme kısmet değilmiş bu ay Allah büyük inşallah en kısa sürede yüzün güler
CNm sen öyle bir gün De ölçüm yapmadın ki ff çizgiyi o yüzden çekmeyecek.ama ateşin seyrinden çatladığını rahatlıkla söyleyebilirizŞu anda benim yumurtanın çarlayıp çatlamadıgını tablodan anlayabiliyoruyuz anlayamıyosak ne zaman anlıcaz
sağol kuzum. aynen hayırlısı olsun çok üzüldüm ama denilecek başka birşeyde yok.beklemeye devaamhilallll allah biliyor ya icimden hep iyi sonuc cikacak diye geçti. Ben kendi sonucumu ogrenmis gibi oldum. Rabbim herseyin hayirlisini verir bunda da vardır bi bildigi.
inşallah canım.doğru söylüyorsun.aynı şekilde kartaneside tek ilişkiyle hamile kaldı.benim eşimde cemrenin eşi gibi çok ilişkiye yanaşmıyor.umarım cemrenin şansından banada nasip olurda bu kadar az ilişkiye rağmen bende mucizeme kavuşurum bir gün.hilallll cnm herkes gibi ben de çok üzüldüm Rabbim sizi çok bekletmez inşallah kendiliğinden olur.kullandığın ilaçların etkisi bu ay da etkisini gösterecektir bu ay takip yap kaçırma ovuyu inşallah pes etmek Yok.rabbim büyük.ne mucizeler okuyoruz.bak cemre e tek tüple bozuk spermle tek ilişki ile hamile kaldı Allah büyük
Aynen öyle cnmBizim DNA test de iyi çıktı tüm tetkiklerimiz yapıldı hiçbir sıkıntı Yok. zamansizyolcu gibi iğne ve aspirine rağmen kaybettiğim gebeliğim oldu.ben de sebepsiz olmayacağını düşünüyorum ama sebebi tıbbi değil ben artık buna inanıyorum.prof bile bana bazen tıbbın bile cevap veremediği çözümsüz kaldığı vakalar olabiliyor dedi
Ben de pkoluyum canım.kilo problemim yok.regllerim düzenli.Gelecek aya dr a gideceğim tekrar.bakalım ne diyecek.şeker ilacını kullan,acayip iştah kesiyor,kilo verdiriyor.Evet spor şart
Hareket yumurtalıkları calıştırıyor
Pco da sorunların hepsi zincirleme
Zincirin birini kırarsam hepsi düzelicek
Direnç+kilo+Anovulasyon+...... =pco
kızlar sonuç çıktı.nasip değilmiş hamile değilim
Çok üzüldüm yaf!inş hamiledir diye korka korka okudum sayfaları.eşini dert etme,olacağı varsa oluyor işte.cemre ve senin bilmediğin şaşkınanne nickli bir arkadaş vardı.onların eşleri de senin cinstendi.tek ilişkiyle hamile kaldılar.yeterki nasip olsun.pes etme,çünkü kaliteli yumurta ve spermin hangi ay karşılaşacağını bilemezsin.elimde değil üzülmemek.bizimde sınavımız bu demekki.nerdeyse eşime sataşıp onunla kavga etcem bu durumda.onuda kırmak istemiyorum ama onun bu kadar az ilişkiye yanaşmasıyla bizim normal yolla bebek sahibi olmamız zor.aşılamadan sonra bile topu topu iki ilişki oldu üst üste hemen bezdi.bundan sonraki aşılamalar iğneli olacak ama gitmeyi düşünmüyorum.aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım
Moralini hiç bozma cnm.benim aşılamamda tutmamıştı ama bak Rabbim normal nasip etti.zamanı var demekki hilalcim.dualarımızı eksik etmeyelim.daha çok duaya ibadete sarılalımki Rabbim dualarımızı kabul etsin.. Sağlıkla nasip etsin Rabbim inşlh..0.5 cıkmış canım.kesin yani hamilelik yok
Histereskopi yapılacak demek.ofis histereskopi.hadi inşallah vesile olurKızlar bu arada Amh sonucum ile ilgili birşeyler paylaşmak istiyorum,çünkü bana ilk Amh testi yapıldığında 1.01 çıktı ve hemen tüp bebeğe yönlendirildim malum.ve çok üzüldüm.ilk tüp dr u bu Amh ile %15 şansımın olduğunu söyledi.sonra başka dr buldum testleri tekrar yaptırmamı istedi bu Amh ile gebelik olabileceğini söyledi.ben de Ankara’ya geldiğimde Zekai Tahir Burak hastanesine gittim.zaten burda siz söylemeden bütün testleri yapıyorlar.çok ilgili bir hastane.ve Bursa’da 1.01 çıkan Amh burda 9,87 çıktı.zatwn test sonucu çıkmadan evvel detaylı ultrasonda pkolu olduğumu belirtmişlerdi.sonra iki test arasındaki farkı söylediğimde testi tekrarladılar ve sonuç 12 küsür çıktı.durum pkolu olduğumu kanıtlıyor.
Diyeceğim o ki Amh düşük çıktı diye kahrolmayın,her seferinde farklı çıkıyor sonuç.çok da mühim bir test değilmiş.nasıl tedavi olacağıma tüm testler tamamlanınca karar verilecek sanırım.gelecek ay ofis çekileceğim,o neyse artık..,
Kameralı şeeedecekler bu sefer.kamera doğurmasam bariHistereskopi yapılacak demek.ofis histereskopi.hadi inşallah vesile olur
Ne zaman ölçmedim acepCNm sen öyle bir gün De ölçüm yapmadın ki ff çizgiyi o yüzden çekmeyecek.ama ateşin seyrinden çatladığını rahatlıkla söyleyebiliriz
AYNEN de o işte:)Kameralı şeeedecekler bu sefer.kamera doğurmasam baritanısal histeroskopi bu.polip var mı diye bakacaklar,adını koyacaklar.inş yoktur.varsa operatif histeroskopi ile almaları gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?