Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu anda benim yumurtanın çarlayıp çatlamadıgını tablodan anlayabiliyoruyuz anlayamıyosak ne zaman anlıcaz

hilallll cnm herkes gibi ben de çok üzüldüm Rabbim sizi çok bekletmez inşallah kendiliğinden olur.kullandığın ilaçların etkisi bu ay da etkisini gösterecektir bu ay takip yap kaçırma ovuyu inşallah pes etmek Yok.rabbim büyük.ne mucizeler okuyoruz.bak cemre e tek tüple bozuk spermle tek ilişki ile hamile kaldı Allah büyük

hilallll allah biliyor ya icimden hep iyi sonuc cikacak diye geçti. Ben kendi sonucumu ogrenmis gibi oldum. Rabbim herseyin hayirlisini verir bunda da vardır bi bildigi.
sağol kuzum. aynen hayırlısı olsun çok üzüldüm ama denilecek başka birşeyde yok.beklemeye devaam

inşallah canım.doğru söylüyorsun.aynı şekilde kartaneside tek ilişkiyle hamile kaldı.benim eşimde cemrenin eşi gibi çok ilişkiye yanaşmıyor.umarım cemrenin şansından banada nasip olurda bu kadar az ilişkiye rağmen bende mucizeme kavuşurum bir gün.

Aynen öyle cnm
Çünkü amniyo sonucu kötü çıkıp taş gibi doğan bebişler var.Allah bilir herşeyin en doğrusunu..tıbbında acizlikleri var..temiz çıkmasına sevindim cnm.inşlh bebişte gelir ardından..dolgu dişimin kenarı kenarı kırıldı dün.o nasıl yapılır tuğbacım ya?dolgu duruyo ama dilim oraya gidiyo hep ...

Evet spor şart
Hareket yumurtalıkları calıştırıyor
Pco da sorunların hepsi zincirleme
Zincirin birini kırarsam hepsi düzelicek
Direnç+kilo+Anovulasyon+...... =pco
Ben de pkoluyum canım.kilo problemim yok.regllerim düzenli.Gelecek aya dr a gideceğim tekrar.bakalım ne diyecek.şeker ilacını kullan,acayip iştah kesiyor,kilo verdiriyor.

kızlar sonuç çıktı.nasip değilmiş hamile değilim

Çok üzüldüm yaf!inş hamiledir diye korka korka okudum sayfaları.eşini dert etme,olacağı varsa oluyor işte.cemre ve senin bilmediğin şaşkınanne nickli bir arkadaş vardı.onların eşleri de senin cinstendi.tek ilişkiyle hamile kaldılar.yeterki nasip olsun.pes etme,çünkü kaliteli yumurta ve spermin hangi ay karşılaşacağını bilemezsin.

0.5 cıkmış canım.kesin yani hamilelik yok
Moralini hiç bozma cnm.benim aşılamamda tutmamıştı ama bak Rabbim normal nasip etti.zamanı var demekki hilalcim.dualarımızı eksik etmeyelim.daha çok duaya ibadete sarılalımki Rabbim dualarımızı kabul etsin.. Sağlıkla nasip etsin Rabbim inşlh..

Kızlar bu arada Amh sonucum ile ilgili birşeyler paylaşmak istiyorum,çünkü bana ilk Amh testi yapıldığında 1.01 çıktı ve hemen tüp bebeğe yönlendirildim malum.ve çok üzüldüm.ilk tüp dr u bu Amh ile %15 şansımın olduğunu söyledi.sonra başka dr buldum testleri tekrar yaptırmamı istedi bu Amh ile gebelik olabileceğini söyledi.ben de Ankara’ya geldiğimde Zekai Tahir Burak hastanesine gittim.zaten burda siz söylemeden bütün testleri yapıyorlar.çok ilgili bir hastane.ve Bursa’da 1.01 çıkan Amh burda 9,87 çıktı.zatwn test sonucu çıkmadan evvel detaylı ultrasonda pkolu olduğumu belirtmişlerdi.sonra iki test arasındaki farkı söylediğimde testi tekrarladılar ve sonuç 12 küsür çıktı.durum pkolu olduğumu kanıtlıyor.
Diyeceğim o ki Amh düşük çıktı diye kahrolmayın,her seferinde farklı çıkıyor sonuç.çok da mühim bir test değilmiş.nasıl tedavi olacağıma tüm testler tamamlanınca karar verilecek sanırım.gelecek ay ofis çekileceğim,o neyse artık..,

Histereskopi yapılacak demek.ofis histereskopi.hadi inşallah vesile olur

Histereskopi yapılacak demek.ofis histereskopi.hadi inşallah vesile olur
Kameralı şeeedecekler bu sefer.kamera doğurmasam bari tanısal histeroskopi bu.polip var mı diye bakacaklar,adını koyacaklar.inş yoktur.varsa operatif histeroskopi ile almaları gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…