- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
BirAsilAnnesi canım bugünmüydü kontrol?
18. GünNe zaman ölçmedim acep
Maşallah inşallah kalp atışlarını duymuş muydunuzEvet canım dündü.
çok şükür her şey yolunda.
böyle devam etsin inşallah.
Maşallah inşallah kalp atışlarını duymuş muydunuz
Aferin bana o zaman18. Gün
Kız olursa adını Mucize koy sen bu minnakın.erkek olursa da ‘babama inat ‘ koydün duydum canım benim çok şükür.
Kız olursa adını Mucize koy sen bu minnakın.erkek olursa da ‘babama inat ‘ koy
Çok şükürdün duydum canım benim çok şükür.
Ara sıra girdim cktm dün ne yaptığını öğrenmek içim çok çok sevindim sabır sabır ablam da hamile baya kötüydu tam 3 aylık azaldığını söyledi. Bu kadar beklemissn bu da olur artk .bi anın olacak artkdün duydum canım benim çok şükür.
aynen valla bundan sonra onuda dert etmeyecegim.biliyorum o benim uzulmeme cok üzülüyor resmen maymun oluyor keyfim yerine gelsin diye ama genede kiziyorum.sonucta her sikintiyi ben cekiyorum.o asilamadan asilamaya sperm veriyo tamam.insallah benimde esime ragmen olur birgunBen de pkoluyum canım.kilo problemim yok.regllerim düzenli.Gelecek aya dr a gideceğim tekrar.bakalım ne diyecek.şeker ilacını kullan,acayip iştah kesiyor,kilo verdiriyor.
Çok üzüldüm yaf!inş hamiledir diye korka korka okudum sayfaları.eşini dert etme,olacağı varsa oluyor işte.cemre ve senin bilmediğin şaşkınanne nickli bir arkadaş vardı.onların eşleri de senin cinstendi.tek ilişkiyle hamile kaldılar.yeterki nasip olsun.pes etme,çünkü kaliteli yumurta ve spermin hangi ay karşılaşacağını bilemezsin.
Yükseldi işte yumurta 17 de yada 18 de çatlamış olmalı. 17. Gün çatladığını düşünüyorsan 18. Güne 36,5gir 18 de çatladığını düşünüyorsan 18. Güne 36,2 gir çizgi gelirAferin bana o zamanbundan sonra yükselmesi gerekiyor dimı çatlamış olması için
Ara sıra girdim cktm dün ne yaptığını öğrenmek içim çok çok sevindim sabır sabır ablam da hamile baya kötüydu tam 3 aylık azaldığını söyledi. Bu kadar beklemissn bu da olur artk .bi anın olacak artk
İğneyi 21 inde vuruldumYükseldi işte yumurta 17 de yada 18 de çatlamış olmalı. 17. Gün çatladığını düşünüyorsan 18. Güne 36,5gir 18 de çatladığını düşünüyorsan 18. Güne 36,2 gir çizgi gelir
Kızlar bu arada Amh sonucum ile ilgili birşeyler paylaşmak istiyorum,çünkü bana ilk Amh testi yapıldığında 1.01 çıktı ve hemen tüp bebeğe yönlendirildim malum.ve çok üzüldüm.ilk tüp dr u bu Amh ile %15 şansımın olduğunu söyledi.sonra başka dr buldum testleri tekrar yaptırmamı istedi bu Amh ile gebelik olabileceğini söyledi.ben de Ankara’ya geldiğimde Zekai Tahir Burak hastanesine gittim.zaten burda siz söylemeden bütün testleri yapıyorlar.çok ilgili bir hastane.ve Bursa’da 1.01 çıkan Amh burda 9,87 çıktı.zatwn test sonucu çıkmadan evvel detaylı ultrasonda pkolu olduğumu belirtmişlerdi.sonra iki test arasındaki farkı söylediğimde testi tekrarladılar ve sonuç 12 küsür çıktı.durum pkolu olduğumu kanıtlıyor.
Diyeceğim o ki Amh düşük çıktı diye kahrolmayın,her seferinde farklı çıkıyor sonuç.çok da mühim bir test değilmiş.nasıl tedavi olacağıma tüm testler tamamlanınca karar verilecek sanırım.gelecek ay ofis çekileceğim,o neyse artık..,
oglen cok agladim ama simdi biraz daha iyiyim.bende oyle diyorum zamani degilmis diye ama yasim 35 hic cocugum yok.yasim ilerledikcede ya hic olmazsa korkusu sariyor bazen.esim biz daha genciz saglikliyiz dedikce ona kiziyorum hep ama belkide onun gibi dusunmem lazim.hakkimizda hayirlisi olsun.hastaneye girerkende Allahim hayirliysa nasip et diye dua ettim.demekki henuz degilMoralini hiç bozma cnm.benim aşılamamda tutmamıştı ama bak Rabbim normal nasip etti.zamanı var demekki hilalcim.dualarımızı eksik etmeyelim.daha çok duaya ibadete sarılalımki Rabbim dualarımızı kabul etsin.. Sağlıkla nasip etsin Rabbim inşlh..
Biliyorum.regl 17 de de çatlamış olabilir 18. De de o günleri hatırlamaya çalış ağrı batma akıntı hangi gün çatlamış olabileceğini düşünüyorsan söylediğim ateşi girİğneyi 21 inde vuruldum
Zamanı gelmeyince dal kıpırdamıyo cnm.kendimizi öldürsekte boş..herşey Rabbimin elinde..olacak inşlh.inancını yitirme ve bol dua et cnm..oglen cok agladim ama simdi biraz daha iyiyim.bende oyle diyorum zamani degilmis diye ama yasim 35 hic cocugum yok.yasim ilerledikcede ya hic olmazsa korkusu sariyor bazen.esim biz daha genciz saglikliyiz dedikce ona kiziyorum hep ama belkide onun gibi dusunmem lazim.hakkimizda hayirlisi olsun.hastaneye girerkende Allahim hayirliysa nasip et diye dua ettim.demekki henuz degil
Allah sonuna kadar boyle devam ettirsin insallah kuzumEvet canım dündü.
çok şükür her şey yolunda.
böyle devam etsin inşallah.
aynen oyle biz ne yapsak bos.vakti zamani gelince banada nasip olacak insallahZamanı gelmeyince dal kıpırdamıyo cnm.kendimizi öldürsekte boş..herşey Rabbimin elinde..olacak inşlh.inancını yitirme ve bol dua et cnm..
Sen elinden geleni yap,tedbirini al takdir Allah’tan.aynen oyle biz ne yapsak bos.vakti zamani gelince banada nasip olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?