Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün duydum canım benim çok şükür.
Ara sıra girdim cktm dün ne yaptığını öğrenmek içim çok çok sevindim sabır sabır ablam da hamile baya kötüydu tam 3 aylık azaldığını söyledi. Bu kadar beklemissn bu da olur artk .bi anın olacak artk

aynen valla bundan sonra onuda dert etmeyecegim.biliyorum o benim uzulmeme cok üzülüyor resmen maymun oluyor keyfim yerine gelsin diye ama genede kiziyorum.sonucta her sikintiyi ben cekiyorum.o asilamadan asilamaya sperm veriyo tamam.insallah benimde esime ragmen olur birgun

Aferin bana o zaman bundan sonra yükselmesi gerekiyor dimı çatlamış olması için
Yükseldi işte yumurta 17 de yada 18 de çatlamış olmalı. 17. Gün çatladığını düşünüyorsan 18. Güne 36,5gir 18 de çatladığını düşünüyorsan 18. Güne 36,2 gir çizgi gelir

sıkıntısına da hamd olsun.
o iyi olsun da canım.

Işte bu durumda bir kez daha testlere güvenilmeyeceğini ispatlıyor.başka söze gerek yok.

oglen cok agladim ama simdi biraz daha iyiyim.bende oyle diyorum zamani degilmis diye ama yasim 35 hic cocugum yok.yasim ilerledikcede ya hic olmazsa korkusu sariyor bazen.esim biz daha genciz saglikliyiz dedikce ona kiziyorum hep ama belkide onun gibi dusunmem lazim.hakkimizda hayirlisi olsun.hastaneye girerkende Allahim hayirliysa nasip et diye dua ettim.demekki henuz degil

Zamanı gelmeyince dal kıpırdamıyo cnm.kendimizi öldürsekte boş..herşey Rabbimin elinde..olacak inşlh.inancını yitirme ve bol dua et cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…