ağustos ve eylül ayinda hastane olayimiz olmaz.iki ayda deneyelim.olmadi ekimde ya igneli asilama yada baska bir hastaneyle devamSen elinden geleni yap,tedbirini al takdir Allah’tan.
2. Sonuç ne zaman çıkacak?Az önce profun kliniğinden aradılar.yüreğim ağzıma geldi.son durum nedir diye hoca merak edip aratmış.2.sonucu bekliyoruz dedim..
Hadi inşallah bu süreç bebişinide getirsinKızlar bu arada Amh sonucum ile ilgili birşeyler paylaşmak istiyorum,çünkü bana ilk Amh testi yapıldığında 1.01 çıktı ve hemen tüp bebeğe yönlendirildim malum.ve çok üzüldüm.ilk tüp dr u bu Amh ile %15 şansımın olduğunu söyledi.sonra başka dr buldum testleri tekrar yaptırmamı istedi bu Amh ile gebelik olabileceğini söyledi.ben de Ankara’ya geldiğimde Zekai Tahir Burak hastanesine gittim.zaten burda siz söylemeden bütün testleri yapıyorlar.çok ilgili bir hastane.ve Bursa’da 1.01 çıkan Amh burda 9,87 çıktı.zatwn test sonucu çıkmadan evvel detaylı ultrasonda pkolu olduğumu belirtmişlerdi.sonra iki test arasındaki farkı söylediğimde testi tekrarladılar ve sonuç 12 küsür çıktı.durum pkolu olduğumu kanıtlıyor.
Diyeceğim o ki Amh düşük çıktı diye kahrolmayın,her seferinde farklı çıkıyor sonuç.çok da mühim bir test değilmiş.nasıl tedavi olacağıma tüm testler tamamlanınca karar verilecek sanırım.gelecek ay ofis çekileceğim,o neyse artık..,
MaşallahEvet canım dündü.
çok şükür her şey yolunda.
böyle devam etsin inşallah.
Haftaya 3.hafta olacak.3 hafta sonra demişlerdi..2. Sonuç ne zaman çıkacak?
Hadi inşallah bu süreç bebişinide getirsin
Maşallahçok şükür. Gözün aydın canım . Hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
İğneyi vuruldum ertesi gün akıntım oldu yumurta akı kıvamı sanırım 17. Gün oluyor ateşi girdim ff çizgiyi çekti emmeee ben anlamıyom o ayrıBiliyorum.regl 17 de de çatlamış olabilir 18. De de o günleri hatırlamaya çalış ağrı batma akıntı hangi gün çatlamış olabileceğini düşünüyorsan söylediğim ateşi gir
2. Sonuç ne zaman çıkacak?
Hadi inşallah bu süreç bebişinide getirsin
Maşallahçok şükür. Gözün aydın canım . Hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Allah sonuna kadar boyle devam ettirsin insallah kuzum
2 ay kadar 850 mg günde 2 kez kullandım iştahımı hiiiç etkilemediBen de pkoluyum canım.kilo problemim yok.regllerim düzenli.Gelecek aya dr a gideceğim tekrar.bakalım ne diyecek.şeker ilacını kullan,acayip iştah kesiyor,kilo verdiriyor.
Çok üzüldüm yaf!inş hamiledir diye korka korka okudum sayfaları.eşini dert etme,olacağı varsa oluyor işte.cemre ve senin bilmediğin şaşkınanne nickli bir arkadaş vardı.onların eşleri de senin cinstendi.tek ilişkiyle hamile kaldılar.yeterki nasip olsun.pes etme,çünkü kaliteli yumurta ve spermin hangi ay karşılaşacağını bilemezsin.
aminn canım.Allah hepimize hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin insallahhilallll senin adına üzüldüm Rabbim hayırlı zamanda normal yoldan versin
sağol kuzum benim.aminn insallah canim.en güzel umut örneğisinin.rabbim seNide yavrunuda nazarlardan esirgesinhilallll senin adına üzüldüm Rabbim hayırlı zamanda normal yoldan versin
Valla kuzum sen çok zeki bir kadınsın niye benim yazdıklarımı anlamıyorsun anlamıyorumİğneyi vuruldum ertesi gün akıntım oldu yumurta akı kıvamı sanırım 17. Gün oluyor ateşi girdim ff çizgiyi çekti emmeee ben anlamıyom o ayrı
Kuzum benimmm. İnan şu yazdığını görünce içim sızladı. Çok umutluydm ateşinden dolayı. Sakın pes edeyim deme. Umudunu kırma. İnşallah Rabbim yüzünü güldürecek.0.5 cıkmış canım.kesin yani hamilelik yok
Bu ilişkiye yanaşmamak ne demek yaaa walla o kadar çok kızıyorum ki şuan seni böyle üzgün gördükçe.inşallah canım.doğru söylüyorsun.aynı şekilde kartaneside tek ilişkiyle hamile kaldı.benim eşimde cemrenin eşi gibi çok ilişkiye yanaşmıyor.umarım cemrenin şansından banada nasip olurda bu kadar az ilişkiye rağmen bende mucizeme kavuşurum bir gün.
benim devreler yandı galiba düzelttimValla kuzum sen çok zeki bir kadınsın niye benim yazdıklarımı anlamıyorsun anlamıyorum17. Gün 36,2 ölçmedin mi neden o günün ateşini değiştirdin
İşte bu
İşte bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?