Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce profun kliniğinden aradılar.yüreğim ağzıma geldi.son durum nedir diye hoca merak edip aratmış.2.sonucu bekliyoruz dedim..
2. Sonuç ne zaman çıkacak?
Hadi inşallah bu süreç bebişinide getirsin

Evet canım dündü.
çok şükür her şey yolunda.
böyle devam etsin inşallah.
Maşallah çok şükür. Gözün aydın canım . Hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Haftaya 3.hafta olacak.3 hafta sonra demişlerdi..

Biliyorum.regl 17 de de çatlamış olabilir 18. De de o günleri hatırlamaya çalış ağrı batma akıntı hangi gün çatlamış olabileceğini düşünüyorsan söylediğim ateşi gir
İğneyi vuruldum ertesi gün akıntım oldu yumurta akı kıvamı sanırım 17. Gün oluyor ateşi girdim ff çizgiyi çekti emmeee ben anlamıyom o ayrı

Allah razı olsun canım benim çok sağ olasın.
amin inşallahh.
Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm bekleyenlere de nasip eylesin inşallah.

2 ay kadar 850 mg günde 2 kez kullandım iştahımı hiiiç etkilemedi

İğneyi vuruldum ertesi gün akıntım oldu yumurta akı kıvamı sanırım 17. Gün oluyor ateşi girdim ff çizgiyi çekti emmeee ben anlamıyom o ayrı
Valla kuzum sen çok zeki bir kadınsın niye benim yazdıklarımı anlamıyorsun anlamıyorum17. Gün 36,2 ölçmedin mi neden o günün ateşini değiştirdin

Bu ilişkiye yanaşmamak ne demek yaaa walla o kadar çok kızıyorum ki şuan seni böyle üzgün gördükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…