Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benimmm. İnan şu yazdığını görünce içim sızladı. Çok umutluydm ateşinden dolayı. Sakın pes edeyim deme. Umudunu kırma. İnşallah Rabbim yüzünü güldürecek.

Bu ilişkiye yanaşmamak ne demek yaaa walla o kadar çok kızıyorum ki şuan seni böyle üzgün gördükçe.
amin canim insallah.valla benim eşte böyle.4,5 hatta 10 gün ilişki olmasın hiç istemez.buda böyle bir tür

İğneyi vuruldum ertesi gün akıntım oldu yumurta akı kıvamı sanırım 17. Gün oluyor ateşi girdim ff çizgiyi çekti emmeee ben anlamıyom o ayrı
Ya sen anlama datlum,sen mikmik yap yeter.
2 ay kadar 850 mg günde 2 kez kullandım iştahımı hiiiç etkilemedi
Ben 1000mg günde 3 tane kullandım geçen ay.1 hafta dayanamadım,kustum sonunda,bıraktım.

Çok değil mi o ya, o kadar doza kusman çok normal
Valla oğlumda da bu dozda kullanmıştım,onda 2 hafta sabredip alışmıştım yani en azından kusmıyordum ama canım hiç yemek yemek istemiyordu.hep bir bulantı hali.bu sefer dayanamadım.üstelik daha ağır geldi.

Dozu azaltıp kullansaydın, bana etki etmedi yoksa kullanacaktım diyetteyim şuan bir şekilde tutuyorum 2 haftadır kendimi inşAllah tak edip Saldırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…