- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Tablom nasıl ümit varmı ümit :))
sağol kuzum benim.aminn insallah canim.en güzel umut örneğisinin.rabbim seNide yavrunuda nazarlardan esirgesin
Kuzum benimmm. İnan şu yazdığını görünce içim sızladı. Çok umutluydm ateşinden dolayı. Sakın pes edeyim deme. Umudunu kırma. İnşallah Rabbim yüzünü güldürecek.
amin canim insallah.valla benim eşte böyle.4,5 hatta 10 gün ilişki olmasın hiç istemez.buda böyle bir türBu ilişkiye yanaşmamak ne demek yaaa walla o kadar çok kızıyorum ki şuan seni böyle üzgün gördükçe.
evet hatta bende demiştim.çok güzel tablosu vardıKızlar birine sen hamilesin demiştik kimdi nerde aklımda öyle birşey var
Kizlar merhaba ben ff tlfona yukledim ve tabloyu olusturdum ama siz nasil birbirinizin tablosunu goruyosunuz ve nasil ekliyosunuz anlamadim
Benim tabloyu yukluyorumEki Görüntüle 2172418 Eki Görüntüle 2172418
BirAsilAnnesi canim bu cevabi sana yazmistim.karistirmisim
Alıntı yanlış olmuş sanırım Allah söyletmiştir inşAllah :)sağol kuzum benim.aminn insallah canim.en güzel umut örneğisinin.rabbim seNide yavrunuda nazarlardan esirgesin
Ya sen anlama datlum,sen mikmik yap yeter.İğneyi vuruldum ertesi gün akıntım oldu yumurta akı kıvamı sanırım 17. Gün oluyor ateşi girdim ff çizgiyi çekti emmeee ben anlamıyom o ayrı
Ben 1000mg günde 3 tane kullandım geçen ay.1 hafta dayanamadım,kustum sonunda,bıraktım.2 ay kadar 850 mg günde 2 kez kullandım iştahımı hiiiç etkilemedi
Çok değil mi o ya, o kadar doza kusman çok normalYa sen anlama datlum,sen mikmik yap yeter.
Ben 1000mg günde 3 tane kullandım geçen ay.1 hafta dayanamadım,kustum sonunda,bıraktım.
Araştırmacı gazetecimiz
Valla oğlumda da bu dozda kullanmıştım,onda 2 hafta sabredip alışmıştım yani en azından kusmıyordum ama canım hiç yemek yemek istemiyordu.hep bir bulantı hali.bu sefer dayanamadım.üstelik daha ağır geldi.Çok değil mi o ya, o kadar doza kusman çok normal
Anlasam fenamı olur yaniYa sen anlama datlum,sen mikmik yap yeter.
Ben 1000mg günde 3 tane kullandım geçen ay.1 hafta dayanamadım,kustum sonunda,bıraktım.
Dozu azaltıp kullansaydın, bana etki etmedi yoksa kullanacaktım diyetteyim şuan bir şekilde tutuyorum 2 haftadır kendimi inşAllah tak edip SaldırmamValla oğlumda da bu dozda kullanmıştım,onda 2 hafta sabredip alışmıştım yani en azından kusmıyordum ama canım hiç yemek yemek istemiyordu.hep bir bulantı hali.bu sefer dayanamadım.üstelik daha ağır geldi.
Çok erken daha. Ayrıca binden fazla hamile tablosu inceledim. Çoğu hamile tablosuna benzemiyor rahat ol yanı. Çağla gibi çok net belli olan tablo % 20 bile değildir.Tablom nasıl ümit varmı ümit :))
aminnn canim.insallah ben ve bekleyen diger kizlarda görür o gunleriAhh canımsın
çok teşekkür ederim.
amin inşallah Allah ım sakınsın.
ben umut oldum sen de 2.umut olursun inşallah.
ayy insallah kuzum Allah sanada nasip etsin.dedigin gibi Allah soyletti heraldeAlıntı yanlış olmuş sanırım Allah söyletmiştir inşAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?