Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok erken daha. Ayrıca binden fazla hamile tablosu inceledim. Çoğu hamile tablosuna benzemiyor rahat ol yanı. Çağla gibi çok net belli olan tablo % 20 bile değildir.
Çok erken daha. Ayrıca binden fazla hamile tablosu inceledim. Çoğu hamile tablosuna benzemiyor rahat ol yanı. Çağla gibi çok net belli olan tablo % 20 bile değildir.
Ff de hamilelik monütörü diye bir yer var sen tabloya bakınca orada gözüküyomu

Ben İzmirdeyim canım. Hangi alanda doktor arıyorsunuz? Tüp bebek? Perinatolog????
Merhaba bana lazım doktor. 2 . Defa Tüp bebek denemem başarız oldu. Prrşembe günü sonucu aldım. Tek istediğim işinde uzman bir doktora muayene olmak durumu öğrenmek sonrasında da tekrar ateş ölçme yöntemiyle doğal yolla deneme yapmak

Canım merhaba. İkinciyi nerde denedin? İzmirde Tavmergan tüp bebek merkezi var yeni açıldı. Ama Erol Tavmergan tüp bebek de uzman biri. Ege üniersitesinde tüp bebek bölümünü kuranlardan 30 yıldır bu alanda çalışıyor. Onun dışında medikalpark da Ahmet Zeki Işık var. İstersen bunları bir araştır. Ben ikisiyle görüşmedim. Ama ikisinin de çok ismini duydum. Bi de İrenbe Tüp bebek merkezi var çoğu insan orada yaptırıyor ama memnun kalmayanlarda var. Sen bu dediklerimi bir araştır. Hatırladığım kadarıyla yurtdışında yaşıyordun. Aslında gelebilsen hepsiyle bir ön görüşme yapsan hangisi içine sinerse onlarla devam edersin. Umarım hakkında hayırlısı olur. Tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin

Evet doğru hatırlıyorsun yurtdışında yaşıyorum. 1.5 aydır türkiyedeyim. Benim doktorum marmarisde tüp bebek işlemini izmirde irenbede yaptırdım. Birinci tuttu ama çocukta sıkıntı vardı amniyosentez de kesin dedi şubatta alındı.14 temmuzda kalan 2 emriyomun transfer yapıldı. Perşembe günü negatif sonucunu aldım.

Evet canım hatırlıyorum seni bu topicten. Zor süreçlerden geçtin biliyorum. Dondurulmuş embriyolarına pgt yapıldı mı? Direk mi transfer edildi? Benim tavsiyem geçmiş hikayende sağlıksız embriyo olduğu için bi daha tüp bebek yaptırırsan pgt yaptır ondan sonra transfer yap. Hatırladığım kadarıyla ilk tüp bebek öncesi gebelik yaşamıştın. Kimyasal gebelikti galiba. Doğal yoldan hamile kalmana bir engel var mı? Doktorun ne dedi bu konuda? Biraz normal yoldan mı denesen tekrar bu sürece girmeden

Benim ateş hala düşüşe geçmedi.lekelenme namınada bişey yok.ff göre yarın adet günüm ki geçen aylarda hep dpo 14 te adet olmuşum.yarında dpo 14 olacak.diğer aşılamalarımında 14.günü adet olmuştum.belki yarın şak diye düşer

Evet hepsini doğru hatırlıyorsun. Hatta sen kimyasal gebelik yaşadın arkasından ben yaşadım. Normal yolla hamile kalmıştım ilkinde kalbi atmadı. İkinci dış gebelik olunca üçüncüde kimyasal bizdetüp bebek deneyelim dedik onlarda başarısız oldu şimdi tek isteğim rahimin yumurtalarımın durumunu öğrenmek yani türkiyedeyken yapmam gereken birşeyler var ise yaptırmak. Gidersem almanya da dr konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Doğru düzgün bakılmıyor

DOğru düşünmüşsün canım. Gitmeden eşin de sen de tüm tetkiklerinizi yapın. Sperm testi, hormon testi . Rahim filmi. Hepsine baktırıp öyle bir yol çiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…