Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canın progesteron kullanıyorsun ondan düşmemiş olabilir.

Sağolasın canım.. Bende ne yaptıracağımda neler yaptırmam gerektiğinide bilmiyorum. Bu yazdıkların dışında aklına birşey gelirse yazarsan sevinirim.

Kızlar bakar mısınız

Eklentiler

• 3E8C4D93-F292-4B38-8B7B-948B5026C52C.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 45
İLLa yapışkan akıntı olması şart değil benim birçok kez olmuyor:) sen yine emin olana kadar bir süre daha günaşırıya devam et
Ohh rahatldım valla çılgın gibi o akıntıyı takip etmeye çalışıyorum çünkü :) eşimin sperm testi iyi çıkmıştı o yüzden bazen hergün devam ediyoruz. Bakalım yarın sabah ne olacak ısı. Tekrardan düşüş olursa bu ne demek oluyor. Ben ilk defa tutuyorum çünkü

Yumurtlama olmamış olabilir anlamına geliyor.artık ateş 36, 3 36,5 lere falan tırmanması gerek arada iniş çıkışlar dışında ateşin düşmemesi gerek

Veson cum şu attığım resmin anlamı ne söz bu sefer hemen anlıcam
:) cnm orda ilişki günlerin iyi mi çok iyi mi falan onu değerlendiriyor hamile kalma olasılığını falan söylüyor diğer gebe tabloları ile karşılaştırarak sana bilgi falan veriyor.bu ff in VIP üyeliğinde olan bir özelliktir.vıp özelliği ücretli bir özelliktir ama ilk ay ff ücretsiz bu hizmeti herkese verir.çok Da gerekli bir özellik de değil bence

İkinci ay üctetmi alçak yani yoksa istersek devammı edicez bak hem şıp diye anladım görüyonmuuuuuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…