Geçen ay da adet öncesi sabit kalıp 15. Gün düşmüş ve lekelenmen başlamış. Yarınki ateşten belli olur.Kizlar benim hakkimda icinizden ne geciyor yarina kadar adet olmazsam test yapacam sabah
İkinci ay üctetmi alçak yani yoksa istersek devammı edicez bak hem şıp diye anladım görüyonmuuuuuuu :)
Huyum kurusun öyleyim dimi :))Alemsin hatun.ücretsiz ücretsiz merak etme.yalnız tablon biraz daha renksiz olacak.ahanda bizimki gibi.
İçimden gelen değil ama tabloya göre regl geliyor gibi canım.umarım yanılıyorumdur.Bol şans ...Kizlar benim hakkimda icinizden ne geciyor yarina kadar adet olmazsam test yapacam sabah
Amin canım çok teşekkür ederim darısı senin başına inşcanım gözün aydın olsun.Hayırlı evlat olsun inşallahDarısı başımıza
Amin canım inşaallah senin cinsiyet belli oldu muTuğbacım gözünüz aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüt kızını inşallahhh :)
Normalde 28di ama son 2 aydır 26 oldu. Hep 3 gün erken geliyor. O yüzden sanırım erken yumurtluyorum ben sabahları yine ölçmeye devam etcemKaç günde bir adet oluyorsunuz
Atese gore bana da adet olacakmışım gibi geliyor ama adet agrisi falan baslamadi dahaİçimden gelen değil ama tabloya göre regl geliyor gibi canım.umarım yanılıyorumdur.Bol şans ...
Olmaz inşaallahAtese gore bana da adet olacakmışım gibi geliyor ama adet agrisi falan baslamadi daha
İyisin iyiiiiBenim tabloma yorum için erkenmiş ünlü düşünürVeson cum öyle dedi :) bian önce yorumlanacak kıvama gelse de Khaleesi21 beni de yorumlasan
Hadi yaf ateşini bekliyorum sabahın köründe.kırmızısız bir ay olsun inşşşş.hatta 9 ay!Atese gore bana da adet olacakmışım gibi geliyor ama adet agrisi falan baslamadi daha
Acaba hamile miyim diye sürekli düşünüyorsan test yap kurtul.artık çıkar ne var ne yoksa...
Ya dusunuyorum aslinda ama ates yukselse bugün yapacaktim yine ayni kaldi birde esimin ailesinin yanindayiz hala bos test yapmak istemiyorum gorurler cunku kesinAcaba hamile miyim diye sürekli düşünüyorsan test yap kurtul.artık çıkar ne var ne yoksa...
Bir ara 36.2 de takılmıştım şimdi 36.6 da galiba takılmak benim işim:)İyisin iyiiiibirkaç tık daha yükselirse Ateş değme keyfine
Hadi yap bi test ya çatlicaz meraktan
Hadi yap bi test ya çatlicaz meraktan
Ya ates yukselse yapacaktim ama ayni kaldi esimin ailesinin evinde oldugumuz icin de bos test yapmak istemiyorum görecekler çünkü birde alt tarafta sizlama var adet olacam muhtemelenNaberr yap yap yap da bi test :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?