Bidahaki ay inşallah gelir bebişin canımAdet oldum
Yok seninki sabit gidiyorSanki benim tablomda seninkine benziyorNaberr
Evet sanırım oyle. Benim iki arkadaşım birer ay arayla doğum yaptı ikisi de kız. Sanki seninki de kızmış gibi hissediyorum.Bu sene kız senesi gibi hanımlar.
ne düşünüyorsunuz
Evet sanırım oyle. Benim iki arkadaşım birer ay arayla doğum yaptı ikisi de kız. Sanki seninki de kızmış gibi hissediyorum.
Benim tanıdığım bütün hamişler erkek bebek bekliyor camımBu sene kız senesi gibi hanımlar.
ne düşünüyorsunuz
Benim tanıdığım bütün hamişler erkek bebek bekliyor camım
hamilelerin listesine baktım da hep kız bu yılkiler.
vallahi ben hiç içimden bir şey geçirmiyorum ama merak da ediyorum.
Benim de yüreğime inebilir dikkat
Araştırmacı gazeteci gibisin maşallah sana:)Türkiye de kız bebek erkek bebek yıllardır eşit gibi. Erkek bebek fazladır. Kız yılı erkek yılı hiç olmamıştır.Eki Görüntüle 2173791
TÜİK, 2017 doğum istatistiklerini açıkladı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılına ilişkin doğum istatistiklerini açıkladı. Canlı doğan bebek sayısı 2017'de yüzde 1,6 azalarak, 1 milyon 291 bin 55 oldu.
TÜİK verilerine göre, 2016'da 1 milyon 311 bin 895 olarak belirlenen canlı doğan bebek sayısı, 2017'de yüzde 1,6 azalarak 1 milyon 291 bin 55 oldu.
Geçen yıl doğan bebeklerin yüzde 51,3'ü erkek, yüzde 48,7'si kızlardan oluştu.
TUİK 2015 yılı canlı doğan bebek sayısı araştırmasını tamamladı TUİK verilerine göre 1 milyon 345 bin 286 bebek dünyaya geldi Yüzde 51i erkek yüzde 49 u kız bebek olarak kayıtlara geçti
benim tanıdıklarımda kız bekliyor bende dahil :))Benim tanıdığım bütün hamişler erkek bebek bekliyor camım
Ahada kalbime iniyor hatta indi bile :)) helvam fıstıklı olsu n kk ailesi :) şaka bir yana hayırlısı olsun insan kendinde olmayanı arar hep ama ne gelirse yaradandan başım gözüm üstünebenim tanıdıklarımda kız bekliyor bende dahil :))
Günaydın kuzumGünaydın mutlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?