orası öyle canım..insan olmayan gönlünden geçiyor ama en önemlisi sağlık..bunu şu 2 ay içinde iyice anladım...Ahada kalbime iniyor hatta indi bile :)) helvam fıstıklı olsu n kk ailesi :) şaka bir yana hayırlısı olsun insan kendinde olmayanı arar hep ama ne gelirse yaradandan başım gözüm üstüne
Muhtemelen başlar canım. Ümitlerimiz bir ay daha ertelendi. Ağustos ayı en sevdiğim aydır. Çünkü ben doğdum. Umarım bu ay şans getirir bize. Temmuz berbat geçti. Sen d vitaminine baktırdın mı canımGünaydın kuzumya ates düştü ama adetten ses yok.bugün gün içinde başlar umarım.gereksiz sinir gerginlik oluyor olamayınca
Rabbim gönlüne ferahlık versin korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla sağlıklı kuzunu kucağına almayı nadıb etsin inşaAallah yaradanorası öyle canım..insan olmayan gönlünden geçiyor ama en önemlisi sağlık..bunu şu 2 ay içinde iyice anladım...
D vitamini ne işe yarar ki gebelikte benimki 0in altında hiç yok demişti dahilşy doktoruRabbim gönlüne ferahlık versin korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla sağlıklı kuzunu kucağına almayı nadıb etsin inşaAallah yaradan
Türkiye de kız bebek erkek bebek yıllardır eşit gibi. Erkek bebek fazladır. Kız yılı erkek yılı hiç olmamıştır.Eki Görüntüle 2173791
TÜİK, 2017 doğum istatistiklerini açıkladı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılına ilişkin doğum istatistiklerini açıkladı. Canlı doğan bebek sayısı 2017'de yüzde 1,6 azalarak, 1 milyon 291 bin 55 oldu.
TÜİK verilerine göre, 2016'da 1 milyon 311 bin 895 olarak belirlenen canlı doğan bebek sayısı, 2017'de yüzde 1,6 azalarak 1 milyon 291 bin 55 oldu.
Geçen yıl doğan bebeklerin yüzde 51,3'ü erkek, yüzde 48,7'si kızlardan oluştu.
TUİK 2015 yılı canlı doğan bebek sayısı araştırmasını tamamladı TUİK verilerine göre 1 milyon 345 bin 286 bebek dünyaya geldi Yüzde 51i erkek yüzde 49 u kız bebek olarak kayıtlara geçti
D vitamini ne işe yarar ki gebelikte benimki 0in altında hiç yok demişti dahilşy doktoru
yok canım baktırmadım.ben onu unuttum gitti.ben şu an bu ay iğneli aşılamaya direk başlasammı aramı versem onu düşünüyorumMuhtemelen başlar canım. Ümitlerimiz bir ay daha ertelendi. Ağustos ayı en sevdiğim aydır. Çünkü ben doğdum. Umarım bu ay şans getirir bize. Temmuz berbat geçti. Sen d vitaminine baktırdın mı canım
Umurlarında değil ki. Güncel araştırmaları bile takip etmiyorlar. Hastaları fazlasıyla yeterli.Sen benim d vitamini araştırmamı okumamışsın :))
Cordelia canım bizim şirket dr.u geldi geçen hafta bir önceki kaybımı biliyor haliyle, bu nasıl oldu vs. diye konuşurken d vitamini olayını anlattım. Kesinlikle bir tez hazırlıcam bu konuda şart oldu artık dedi. 40-45 yaş arası 42 hastası sadece d vitamini takviyesiyle gebe kalmış. Benim kaybımı da bu eksikliğe bağlıyor kendince.
Tüp dr.ları bütün vitamin ve hormonları önemserken infertiliteciler neden sadece yum geliştiricilere bağlı kalıyor anlamıyorum
Sen dahiliye doktoruna git. Durumunu anlat vitamin vs hepsine baktır. Sonra iğneli aşılama vs geçersin. Senin yumurtan büyüyor iğneye ne gerek var ? Ben aşılama konusunu bilmiyorumyok canım baktırmadım.ben onu unuttum gitti.ben şu an bu ay iğneli aşılamaya direk başlasammı aramı versem onu düşünüyorum
şimdi ben bu üç aşılamadada klomen kullandım.şimdiki aşılama klomen yerine günlük vurulan iğne olacak.bu iğneyle daha fazla yumurta uyarıldığı için şans biraz daha fazla oluyormuş.bu D vitaminine eşiminde baktırması gerekiyordu galiba demiSen dahiliye doktoruna git. Durumunu anlat vitamin vs hepsine baktır. Sonra iğneli aşılama vs geçersin. Senin yumurtan büyüyor iğneye ne gerek var ? Ben aşılama konusunu bilmiyorum
şimdi ben bu üç aşılamadada klomen kullandım.şimdiki aşılama klomen yerine günlük vurulan iğne olacak.bu iğneyle daha fazla yumurta uyarıldığı için şans biraz daha fazla oluyormuş.buna eşiminde baktırması gerekiyordu galiba demi
Tabi oda baktırsın. Hemen randevu al. Ara bekliyorumşimdi ben bu üç aşılamadada klomen kullandım.şimdiki aşılama klomen yerine günlük vurulan iğne olacak.bu iğneyle daha fazla yumurta uyarıldığı için şans biraz daha fazla oluyormuş.bu D vitaminine eşiminde baktırması gerekiyordu galiba demi
canım çok sağol.ama bunu sağlık ocağındaki doktora göstersem bakıpta yaptırırmı bilemedim.bide kıl bi doktorsa uğraş durGönderdim canım. Sağlık ocağında yaptırın özelde 450TL.yi buluyor.
Sen daha randevu almadın mı? sabaha al aç git kanda verirsin.canım çok sağol.ama bunu sağlık ocağındaki doktora göstersem bakıpta yaptırırmı bilemedim.bide kıl bi doktorsa uğraş dur
dur bakalım kuzum hastaneyemi gideyim sağlık ocağınamı ona bi bakayım da.bide eşim yoğun çalışıyor ona bi izin aldırtayımTabi oda baktırsın. Hemen randevu al. Ara bekliyorum
Hastane. Sen kendi randevunu al o da müsait olunca gider. İhmal etme konuşun bakalım bekleyeyim ben dedur bakalım kuzum hastaneyemi gideyim sağlık ocağınamı ona bi bakayım da.bide eşim yoğun çalışıyor ona bi izin aldırtayım
bende bi iş yerini ayarlayımda ona göre bakalım randevu işine.valla bu hiç aklımda yoktu.direk aşılamaya odaklanmıştım benHastane. Sen kendi randevunu al o da müsait olunca gider. İhmal etme konuşun bakalım bekleyeyim ben de
canım çok sağol.ama bunu sağlık ocağındaki doktora göstersem bakıpta yaptırırmı bilemedim.bide kıl bi doktorsa uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?