Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahada kalbime iniyor hatta indi bile :)) helvam fıstıklı olsu n kk ailesi :) şaka bir yana hayırlısı olsun insan kendinde olmayanı arar hep ama ne gelirse yaradandan başım gözüm üstüne
orası öyle canım..insan olmayan gönlünden geçiyor ama en önemlisi sağlık..bunu şu 2 ay içinde iyice anladım...

Günaydın kuzum ya ates düştü ama adetten ses yok.bugün gün içinde başlar umarım.gereksiz sinir gerginlik oluyor olamayınca
Muhtemelen başlar canım. Ümitlerimiz bir ay daha ertelendi. Ağustos ayı en sevdiğim aydır. Çünkü ben doğdum. Umarım bu ay şans getirir bize. Temmuz berbat geçti. Sen d vitaminine baktırdın mı canım

2019 Ocak anneleri topiğindeki son durum :))

D vitamini ne işe yarar ki gebelikte benimki 0in altında hiç yok demişti dahilşy doktoru

Sen benim d vitamini araştırmamı okumamışsın :))

Cordelia canım bizim şirket dr.u geldi geçen hafta bir önceki kaybımı biliyor haliyle, bu nasıl oldu vs. diye konuşurken d vitamini olayını anlattım. Kesinlikle bir tez hazırlıcam bu konuda şart oldu artık dedi. 40-45 yaş arası 42 hastası sadece d vitamini takviyesiyle gebe kalmış. Benim kaybımı da bu eksikliğe bağlıyor kendince.

Tüp dr.ları bütün vitamin ve hormonları önemserken infertiliteciler neden sadece yum geliştiricilere bağlı kalıyor anlamıyorum

yok canım baktırmadım.ben onu unuttum gitti.ben şu an bu ay iğneli aşılamaya direk başlasammı aramı versem onu düşünüyorum

Umurlarında değil ki. Güncel araştırmaları bile takip etmiyorlar. Hastaları fazlasıyla yeterli.

yok canım baktırmadım.ben onu unuttum gitti.ben şu an bu ay iğneli aşılamaya direk başlasammı aramı versem onu düşünüyorum
Sen dahiliye doktoruna git. Durumunu anlat vitamin vs hepsine baktır. Sonra iğneli aşılama vs geçersin. Senin yumurtan büyüyor iğneye ne gerek var ? Ben aşılama konusunu bilmiyorum

Sen dahiliye doktoruna git. Durumunu anlat vitamin vs hepsine baktır. Sonra iğneli aşılama vs geçersin. Senin yumurtan büyüyor iğneye ne gerek var ? Ben aşılama konusunu bilmiyorum
şimdi ben bu üç aşılamadada klomen kullandım.şimdiki aşılama klomen yerine günlük vurulan iğne olacak.bu iğneyle daha fazla yumurta uyarıldığı için şans biraz daha fazla oluyormuş.bu D vitaminine eşiminde baktırması gerekiyordu galiba demi

Gönderdim canım. Sağlık ocağında yaptırın özelde 450TL.yi buluyor.

Eklentiler

• fsm tahlil.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 32
Tabi oda baktırsın. Hemen randevu al. Ara bekliyorum

canım çok sağol.ama bunu sağlık ocağındaki doktora göstersem bakıpta yaptırırmı bilemedim.bide kıl bi doktorsa uğraş dur

Canım aşılama ve infertilite hikayenden bahsedersen yapar neden yapmasın. Zaten bu testler normalde her yıl tekrarlanması gereken rutin tahliller. Aile hekiminin işi sadece ağrı kesici yazmak değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…