- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Hadi inşaAallahZamansiz yolcu , P Psikolazzz , U Uyesennur ,@Khaleesi21 ,@Remicik sizlerden güzel haberler bekliyoruz
Okumadım ki o halde ben bu ayda avucumu yalarımSen benim d vitamini araştırmamı okumamışsın :))
Cordelia canım bizim şirket dr.u geldi geçen hafta bir önceki kaybımı biliyor haliyle, bu nasıl oldu vs. diye konuşurken d vitamini olayını anlattım. Kesinlikle bir tez hazırlıcam bu konuda şart oldu artık dedi. 40-45 yaş arası 42 hastası sadece d vitamini takviyesiyle gebe kalmış. Benim kaybımı da bu eksikliğe bağlıyor kendince.
Tüp dr.ları bütün vitamin ve hormonları önemserken infertiliteciler neden sadece yum geliştiricilere bağlı kalıyor anlamıyorum
o zaman ben önce eşimi bi yollayım o gitsin baktırsın.çünkü onun sperm hareketinde sıkıntı var.bu aşılamada ileri hızlısı %4 tü.ileri yavaş hareketliside %82 falandı galiba.2.aşılamada ileri hızlı sıfırdı.bildiğim kadarıyla bu eksiklik erkekte sperm haretini ve erkeklik hormonunuda etkiliyormuşCanım aşılama ve infertilite hikayenden bahsedersen yapar neden yapmasın. Zaten bu testler normalde her yıl tekrarlanması gereken rutin tahliller. Aile hekiminin işi sadece ağrı kesici yazmak değil ki.
Canım eşine keçi boynuzu kürü uygula bilmiyorum yaptın mi araştırmalarıma göre işe yarıyor. Benim eşimin sperm sayısını 18 milyondan 21 milyona çıkardı.o zaman ben önce eşimi bi yollayım o gitsin baktırsın.çünkü onun sperm hareketinde sıkıntı var.bu aşılamada ileri hızlısı %4 tü.ileri yavaş hareketliside %82 falandı galiba.2.aşılamada ileri hızlı sıfırdı.bildiğim kadarıyla bu eksiklik erkekte sperm haretini ve erkeklik hormonunuda etkiliyormuş
Eşinde sorun yok dimi ateşin güzel bu ay hala ümit var ve olmaması için sebep yok. Ne kadar zamandır deniyorsunCordelia bu ay da çöp oldu daha adet olmadim ama cuma ve pazar gunu test yaptım ikiside negatif cikti. Adetin gelmesini bekliyirum neden olmuyor ki
Canım eşine keçi boynuzu kürü uygula bilmiyorum yaptın mi araştırmalarıma göre işe yarıyor. Benim eşimin sperm sayısını 18 milyondan 21 milyona çıkardı.
Yoktur sorun ona da baktırırsın. Tez zamanda gelecektir bebeğin. HiçEsimde sorun yok sperm testi cok guzel cikti. Son 1 yildir korunmiyoruz.Son 4-5 aydir ovulasyon gunune dikkat ederek deniyoruz. Tuplerim falan mi tikali artik onj dusunmeye basladim.
İnşallah oğlun doğana kadar :)Benim ateş 36.6 da takıldı bakalım ne zamana kadar böyle gidicek
Ins sekerim. Rabbim isteyen herkese versin. Sil baştan bi aya daha basliycaz bakalim.Yoktur sorun ona da baktırırsın. Tez zamanda gelecektir bebeğin. Hiç
Üzülme tatlım.
Ağzın bal yesinİnşallah oğlun doğana kadar :)
kürünü yapmadımda pekmezini yemişti.ileri hızlı sperm sayısımı bu canım.Canım eşine keçi boynuzu kürü uygula bilmiyorum yaptın mi araştırmalarıma göre işe yarıyor. Benim eşimin sperm sayısını 18 milyondan 21 milyona çıkardı.
İnşallah canım benimZamansiz yolcu , P Psikolazzz , U Uyesennur ,@Khaleesi21 ,@Remicik sizlerden güzel haberler bekliyoruz
bak bunu deneyebilirim.çünkü bu konj gerçekten sıkıntı koca ayı 4 ilişkiyle kapadıkhilallll birde bal polen tarçın karışımı yaptım. Bu da cinsel istek konusunda iyi. Eşime fazla geldi, sorunu olmadığından bir ay uyguladım bıraktım. Fark ediyor cidden.
ay ben seni yerimmmhilallll [/USER][/USER] bu ay sana odaklandım. Eşin için şu karışımı ve keçi boynuzu kürünü yapar mısın?
Bütün enerjimi sana yollayacağım.
Ooo eşin tombik mi ?şeker falan da baktırsın. Hiçbişey yapmamak da ne demek. Kestane balı olsun bir çay kaşığı sabah bir çay kaşığı akşam. Bu kadardan birşey olmaz. Test bahane olur kilo verir. Eşim 10 kg verdi bende 5-6 kg verdim. Henüz bebek yok ama oda gelir inşallah.ay ben seni yerimmm.ben yaparımda iş ona yedirip içirmekte.bal konusunda tereddütlüyüm.Benimki biraz tombikte ya darlacığım kafam allak bullak.ben kaçmaya çalıştıkca sanki bütün hamileler etrafımda dolaşıyor.sabah işe gelirken karnı burnunda hamileyle metroda dipdibe geldik.biraz hiç bisey yapmayıp olurunamı bıraksam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?