burun ameliyatı olduğunda şekerine falan bakıldı canım.onda sıkıntı yok.bende 6 kilo verdim.ama o kilo veremez.bugün konuşur o kadar azimli isteklidir ki spora başlar yemek yemeyeceğim der.yarın sanki onları konuşan o değilmiş gibi hemen su koyverir.o yüzden ben hep aşılamaya odaklanıyorum.bizim normal yolla olmaz gibime geliyor hep.Ooo eşin tombik mi ?şeker falan da baktırsın. Hiçbişey yapmamak da ne demek. Kestane balı olsun bir çay kaşığı sabah bir çay kaşığı akşam. Bu kadardan birşey olmaz. Test bahane olur kilo verir. Eşim 10 kg verdi bende 5-6 kg verdim. Henüz bebek yok ama oda gelir inşallah.
Olur canım. Bal gibi olur... Açıkçası ben aşılama ile normal yolu çokta farklı görmüyorum.burun ameliyatı olduğunda şekerine falan bakıldı canım.onda sıkıntı yok.bende 6 kilo verdim.ama o kilo veremez.bugün konuşur o kadar azimli isteklidir ki spora başlar yemek yemeyeceğim der.yarın sanki onları konuşan o değilmiş gibi hemen su koyverir.o yüzden ben hep aşılamaya odaklanıyorum.bizim normal yolla olmaz gibime geliyor hep.
öyle zaten bir farki yokki.benim tek umudum spermlerin yikanmasi iyi durumda olanlarin yumurtalara yakin yere birakilmasi..ben bi onu saglik ocagina yollayip D vitaminine baktirtayimda.bide kestane balı alayim senin dedigin gibi.buNu bilmiyordum mesela.baktim hem cinsel istege hemde sperm kalitesine iyi geliyormusOlur canım. Bal gibi olur... Açıkçası ben aşılama ile normal yolu çokta farklı görmüyorum.
bu sonuclar her seferinde degisiyor.benim elimde 4 sonuc var hepside farkli.Eki Görüntüle 2173920hilallll le konuşurken eşimin semen analizine baktım. Kızlar sorun var mı Dr yok demişti.
Amin canım benim Allah razı olsun güzel duaların için..Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah....Rabbim kimseyi bu uğurda bekletmesin inşallah...yer gök dua üstüne....Rabbim gönlüne ferahlık versin korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla sağlıklı kuzunu kucağına almayı nadıb etsin inşaAallah yaradan
Biz yumurtayı kaçırdık canım,yoldaydık.çizgiye bakma sen.yumurta erken çatladı.11.günde sabaha karşı çatladı.mikmik olduğunda üstünden 24saat geçmişti.benden pas yani bu ay.@Zamansiz yolcu , P Psikolazzz ,@Uyesennur ,Khaleesi21 ,@Remicik sizlerden güzel haberler bekliyoruz
Fotoğraf atar mısın canımLh testim koyulaşmış bugün yarın pik yapacak gibi
Pm için yarını bekleyim demi
Veson Cordelia cibi35 Khaleesi21
Nasıl bu kadar eminsinBiz yumurtayı kaçırdık canım,yoldaydık.çizgiye bakma sen.yumurta erken çatladı.11.günde sabaha karşı çatladı.mikmik olduğunda üstünden 24saat geçmişti.benden pas yani bu ay.
Amin inşaAllahAmin canım benim Allah razı olsun güzel duaların için..Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah....Rabbim kimseyi bu uğurda bekletmesin inşallah...yer gök dua üstüne....
Fotoğraf atar mısın canım
Çoğu zaman çatladığında müthiş ağrım oluyor kasıklarımda ve belimde,ordan anlıyorum.örneğin geçen ay ilk dr a gittim yumurta 11mm falandı,sonra gene çatlama saydığım ağrı oldu,ertesi gün başka bir dr gittim 14.gündü hiç yumurtan yok klomen başlayalım gelecek aya dedi kiiii benim yumurtam olmadığı için değil çatladığı için görememişti.bazı aylarda ağrım olmuyor,anlayamıyorum.Nasıl bu kadar eminsin
İmkan varsa bugün de pm yap yarın da.fazla mal göz çıkartmaz.
Testlerin normalde nasıl birden mi koyulaşıyor yA da bir den mi siliniyor
Hiç pik olmadı kiTestlerin normalde nasıl birden mi koyulaşıyor yA da bir den mi siliniyor
O anan değerlendir bugünü be olur ne olmaz uzun zamandır ilişki Yok tabloda.yarını da yarın ki teste göre düşünürsünHiç pik olmadı ki
İlk defa görüyorum
bu birden koyu oldu dün baya silik ti ondan önceki gün nerdeyse yoktu çizgi
Bugün akıntım da geldi sulu ve krem gibi olan
Kasıklarımda da doluluk var
Veson
Bu akşam olsun mutlaka yarınki ovu testi ve ateşe göre tekrar değerlendirme yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?