Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burun ameliyatı olduğunda şekerine falan bakıldı canım.onda sıkıntı yok.bende 6 kilo verdim.ama o kilo veremez.bugün konuşur o kadar azimli isteklidir ki spora başlar yemek yemeyeceğim der.yarın sanki onları konuşan o değilmiş gibi hemen su koyverir.o yüzden ben hep aşılamaya odaklanıyorum.bizim normal yolla olmaz gibime geliyor hep.

Olur canım. Bal gibi olur... Açıkçası ben aşılama ile normal yolu çokta farklı görmüyorum.

Olur canım. Bal gibi olur... Açıkçası ben aşılama ile normal yolu çokta farklı görmüyorum.
öyle zaten bir farki yokki.benim tek umudum spermlerin yikanmasi iyi durumda olanlarin yumurtalara yakin yere birakilmasi..ben bi onu saglik ocagina yollayip D vitaminine baktirtayimda.bide kestane balı alayim senin dedigin gibi.buNu bilmiyordum mesela.baktim hem cinsel istege hemde sperm kalitesine iyi geliyormus asilamada 2 ay bi dursun.diger asilamalarda adetimde sikinti olmamıştı bunda oldu gibi.hala adet belirtim yok.tekrar ilac sokmayim vucuduma

Rabbim gönlüne ferahlık versin korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla sağlıklı kuzunu kucağına almayı nadıb etsin inşaAallah yaradan
Amin canım benim Allah razı olsun güzel duaların için..Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah....Rabbim kimseyi bu uğurda bekletmesin inşallah...yer gök dua üstüne....

Nasıl bu kadar eminsin
Çoğu zaman çatladığında müthiş ağrım oluyor kasıklarımda ve belimde,ordan anlıyorum.örneğin geçen ay ilk dr a gittim yumurta 11mm falandı,sonra gene çatlama saydığım ağrı oldu,ertesi gün başka bir dr gittim 14.gündü hiç yumurtan yok klomen başlayalım gelecek aya dedi kiiii benim yumurtam olmadığı için değil çatladığı için görememişti.bazı aylarda ağrım olmuyor,anlayamıyorum.

Testlerin normalde nasıl birden mi koyulaşıyor yA da bir den mi siliniyor
Hiç pik olmadı ki
İlk defa görüyorum
bu birden koyu oldu dün baya silik ti ondan önceki gün nerdeyse yoktu çizgi
Bugün akıntım da geldi sulu ve krem gibi olan
Kasıklarımda da doluluk var
Veson

Son düzenleme:
Hiç pik olmadı ki
İlk defa görüyorum
bu birden koyu oldu dün baya silik ti ondan önceki gün nerdeyse yoktu çizgi
Bugün akıntım da geldi sulu ve krem gibi olan
Kasıklarımda da doluluk var
Veson
O anan değerlendir bugünü be olur ne olmaz uzun zamandır ilişki Yok tabloda.yarını da yarın ki teste göre düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…