- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
Dün vardı unutmuşum girmeyi şimdi gireyim :)O anan değerlendir bugünü be olur ne olmaz uzun zamandır ilişki Yok tabloda.yarını da yarın ki teste göre düşünürsün
Nasılsın canım bulantın mı başladı ? sen kalp atışını ne zaman duyacaksinKızlar Ankarada bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi. Bi arkadaşım için.
Dün bi yokladı. Ama fena yokladı. Çok şükür tuzlu bi şeylerle bastırabildim.Nasılsın canım bulantın mı başladı ? sen kalp atışını ne zaman duyacaksin
Hayır olsun inşaAllah ama kötü rüya görünce anlatmaDün bi yokladı. Ama fena yokladı. Çok şükür tuzlu bi şeylerle bastırabildim.
Kalp atışımızı 13 ağustosta duyucaz allahın izniyle
Çok kötü bi rüyayla uyandım bu sabah. Hayır olsun. Kan testi veriyorum hastaneye. Hemşire arayıp diyo ki bebeğin kromozom sayısında hata var. Ne demek bu diyorum kimse bi açıklama yapmıyo. Bi oraya bi buraya koşuşuturyorum hastanede. Hereks sadece üzgün üzgün yüzüme bakıyor. Uyandığımda kan tere batmştm.LeYLa_21 ablacım senin olay beni bayağı etkiledi sanırım. Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin.
Evet anlatmamak gerek belki. Rabbim hayırlara vesile olsun. Biraz evham da var sanırım bendeHayır olsun inşaAllah ama kötü rüya görünce anlatma
Güzel düşün güzel olsun inşaAallah dua her kilidi açarEvet anlatmamak gerek belki. Rabbim hayırlara vesile olsun. Biraz evham da var sanırım bende
Kesinlikle oyle. Dünya dua üstüneGüzel düşün güzel olsun inşaAallah dua her kilidi açar
O ne güzel kurtuluş oyle maşallah36.6 dan gün itibariyle kurtulmuş bulunuyorum:))
Çok geçmiş olsun canın. Rüyan bilinçaltında bı konuyu çok düşünmenden kaynaklı sanki. Allah tüm hamilelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Bebeklerde Allaha emanet olsunDün bi yokladı. Ama fena yokladı. Çok şükür tuzlu bi şeylerle bastırabildim.
Çok kötü bi rüyayla uyandım bu sabah. Hayır olsun. Kan testi veriyorum hastaneye. Hemşire arayıp diyo ki bebeğin kromozom sayısında hata var. Ne demek bu diyorum kimse bi açıklama yapmıyo. Bi oraya bi buraya koşuşuturyorum hastanede. Hereks sadece üzgün üzgün yüzüme bakıyor. Uyandığımda kan tere batmştm.LeYLa_21 ablacım senin olay beni bayağı etkiledi sanırım. Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin.
Uçmuş senin ateş. Maşallah çok iyi.36.6 dan gün itibariyle kurtulmuş bulunuyorum:))
Uyku düzeni çok yoktu çok uyandım ondan olurmyUçmuş senin ateş. Maşallah çok iyi.
Az uyudum ondan olurmuO ne güzel kurtuluş oyle maşallah
Sanmıyorum. Sonraki ateşlere bakarız. İnşallah böyle devam etsin.Uyku düzeni çok yoktu çok uyandım ondan olurmy
İnşallah canımSanmıyorum. Sonraki ateşlere bakarız. İnşallah böyle devam etsin.
Canım Ankara HRS de Tarık hoca var..ben hamile kalmasaydım ona gidecektim..epey övgüyle söz ediliyor ondan da...bildiğim başka genoks var çankayada...bahçeci var yeni açıldı...bir araştırsın oraları...bahçecinin çok iyi olduğunu duydum...uzman ekiple çalışıyorlar...Kızlar Ankarada bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi. Bi arkadaşım için.
ay canım ya hayır olsun inşallah...ben fazla yazmamaya çalışıyorum ama insan etkileniyor işte....rahat ol hepimiz sağlıkla doğurup bugünleri yad edeceğiz inşallah....Dün bi yokladı. Ama fena yokladı. Çok şükür tuzlu bi şeylerle bastırabildim.
Sağolasın ablacım. Allah büyük. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Canım Ankara HRS de Tarık hoca var..ben hamile kalmasaydım ona gidecektim..epey övgüyle söz ediliyor ondan da...bildiğim başka genoks var çankayada...bahçeci var yeni açıldı...bir araştırsın oraları...bahçecinin çok iyi olduğunu duydum...uzman ekiple çalışıyorlar...
ay canım ya hayır olsun inşallah...ben fazla yazmamaya çalışıyorum ama insan etkileniyor işte....rahat ol hepimiz sağlıkla doğurup bugünleri yad edeceğiz inşallah....
Amin canım cümlemize inşallah...Sağolasın ablacım. Allah büyük. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Canım iki gün sonra bakalım. Şuan anlaşılmıyor. Çalışmaları ihmal etme. Akıntı vs var mıKızlar bi yorum yapar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?