Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsın canım bulantın mı başladı ? sen kalp atışını ne zaman duyacaksin
Dün bi yokladı. Ama fena yokladı. Çok şükür tuzlu bi şeylerle bastırabildim.

Kalp atışımızı 13 ağustosta duyucaz allahın izniyle

Çok kötü bi rüyayla uyandım bu sabah. Hayır olsun. Kan testi veriyorum hastaneye. Hemşire arayıp diyo ki bebeğin kromozom sayısında hata var. Ne demek bu diyorum kimse bi açıklama yapmıyo. Bi oraya bi buraya koşuşuturyorum hastanede. Hereks sadece üzgün üzgün yüzüme bakıyor. Uyandığımda kan tere batmştm. LeYLa_21 ablacım senin olay beni bayağı etkiledi sanırım. Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin.

Hayır olsun inşaAllah ama kötü rüya görünce anlatma

Çok geçmiş olsun canın. Rüyan bilinçaltında bı konuyu çok düşünmenden kaynaklı sanki. Allah tüm hamilelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Bebeklerde Allaha emanet olsun

Kızlar Ankarada bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi. Bi arkadaşım için.
Canım Ankara HRS de Tarık hoca var..ben hamile kalmasaydım ona gidecektim..epey övgüyle söz ediliyor ondan da...bildiğim başka genoks var çankayada...bahçeci var yeni açıldı...bir araştırsın oraları...bahçecinin çok iyi olduğunu duydum...uzman ekiple çalışıyorlar...
ay canım ya hayır olsun inşallah...ben fazla yazmamaya çalışıyorum ama insan etkileniyor işte....rahat ol hepimiz sağlıkla doğurup bugünleri yad edeceğiz inşallah....

Sağolasın ablacım. Allah büyük. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Kızlar bi yorum yapar mısınız?

Eklentiler

• 25F61A3C-42B4-4C63-B9FB-03E0E8B74CA1.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…