Şuan akıntım yok. Bikaç gün önce vardı sulu akıntı ben 14. Gün çatlamış olabileceğini düşünüyorum ama dün kasıklarıma sancı girdi bir kaç defaCanım iki gün sonra bakalım. Şuan anlaşılmıyor. Çalışmaları ihmal etme. Akıntı vs var mı
Bugünkü ölçüm saatin farklı mı kontrol et yanlış girmiş olabilirsinKızlar bi yorum yapar mısınız?
ateş yükselişe devam ederse 14 ya da 15 e çekecek gibi gözüküyor çizgiyi bugünü De değerlendlrŞuan akıntım yok. Bikaç gün önce vardı sulu akıntı ben 14. Gün çatlamış olabileceğini düşünüyorum ama dün kasıklarıma sancı girdi bir kaç defa
On dakika erken ölçtüm dün geceyi değerlendirdik. Belki bu akşam yine değerlendiririz yada fazla mı olur bilmiyorımBugünkü ölçüm saatin farklı mı kontrol et yanlış girmiş olabilirsin
ateş yükselişe devam ederse 14 ya da 15 e çekecek gibi gözüküyor çizgiyi bugünü De değerlendlr
14. Gün çatlamış olabilir. Ateş yüksek devam etsin anlayacağız.Şuan akıntım yok. Bikaç gün önce vardı sulu akıntı ben 14. Gün çatlamış olabileceğini düşünüyorum ama dün kasıklarıma sancı girdi bir kaç defa
İnşallah çatlamıştır da beklicez artık14. Gün çatlamış olabilir. Ateş yüksek devam etsin anlayacağız.
Kaç çıktı ateş
Dünü girmemişsin o yüzden dedim dün pm varsa mola verip yarın sabahı ya da akşamı değerlendirebilirsinizOn dakika erken ölçtüm dün geceyi değerlendirdik. Belki bu akşam yine değerlendiririz yada fazla mı olur bilmiyorım
Çok silik silinmeye mi başladı yani şimdi ben anlamadım.kaç saat farkla ölçtün
Ateş ölçüm saatinden 1 buçuk saat sonra 36.2 çıktıKaç çıktı ateş
Yok canım girdim dünü dün 36 dereceydi bgn 36,2 oldu dün gece ilişkimiz oldu.Dünü girmemişsin o yüzden dedim dün pm varsa mola verip yarın sabahı ya da akşamı değerlendirebilirsiniz
Dünkü de silik ti aslında çok koyu değildi bence daha çatlamadıÇok silik silinmeye mi başladı yani şimdi ben anlamadım.kaç saat farkla ölçtün
Dünkü ilişkiyi girmemişsin o yüzden bugünü boş geçmeyin yazdım ama dün ilişki oldu madem ardarda da olmuş bugün dinlenebilirsiniz isterseniz yarını değerlendirinYok canım girdim dünü dün 36 dereceydi bgn 36,2 oldu dün gece ilişkimiz oldu.
Evet bekleyelim bakalımDünkü de silik ti aslında çok koyu değildi bence daha çatlamadı
Ateş ölçüm saatinden 1 buçuk saat sonra bile 36.2 ydi o da düşük daha
Hmm anldım canım. Aynen bugünü es geçiyim diyorum bide bi müddettir hergün oluyor biraz dinlenmesi lazım spermlern yarın sabah olur. Off ne zormuş şu ateş olayı :)Dünkü ilişkiyi girmemişsin o yüzden bugünü boş geçmeyin yazdım ama dün ilişki oldu madem ardarda da olmuş bugün dinlenebilirsiniz isterseniz yarını değerlendirin
Test saatleri de farklı demekki Akşam üstü daha yüksek oluyo hormonumEvet bekleyelim bakalım
Çatlamamış canım. BekleyelimDünkü de silik ti aslında çok koyu değildi bence daha çatlamadı
Ateş ölçüm saatinden 1 buçuk saat sonra bile 36.2 ydi o da düşük daha
Yok CNm yarın yap istersen test çok silikTest saatleri de farklı demekki Akşam üstü daha yüksek oluyo hormonum
Akşam üstü bidaha yapayım mı
Linkini. YollasanaHmm anldım canım. Aynen bugünü es geçiyim diyorum bide bi müddettir hergün oluyor biraz dinlenmesi lazım spermlern yarın sabah olur. Off ne zormuş şu ateş olayı :)
Tamam canım teşekkür ederimYok CNm yarın yap istersen test çok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?