Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi yorum yapar mısınız?
Bugünkü ölçüm saatin farklı mı kontrol et yanlış girmiş olabilirsin
Şuan akıntım yok. Bikaç gün önce vardı sulu akıntı ben 14. Gün çatlamış olabileceğini düşünüyorum ama dün kasıklarıma sancı girdi bir kaç defa
ateş yükselişe devam ederse 14 ya da 15 e çekecek gibi gözüküyor çizgiyi bugünü De değerlendlr

Bugünkü ölçüm saatin farklı mı kontrol et yanlış girmiş olabilirsin

ateş yükselişe devam ederse 14 ya da 15 e çekecek gibi gözüküyor çizgiyi bugünü De değerlendlr
On dakika erken ölçtüm dün geceyi değerlendirdik. Belki bu akşam yine değerlendiririz yada fazla mı olur bilmiyorım

Şuan akıntım yok. Bikaç gün önce vardı sulu akıntı ben 14. Gün çatlamış olabileceğini düşünüyorum ama dün kasıklarıma sancı girdi bir kaç defa
14. Gün çatlamış olabilir. Ateş yüksek devam etsin anlayacağız.

Çok silik silinmeye mi başladı yani şimdi ben anlamadım.kaç saat farkla ölçtün
Dünkü de silik ti aslında çok koyu değildi bence daha çatlamadı
Ateş ölçüm saatinden 1 buçuk saat sonra bile 36.2 ydi o da düşük daha

Dünkü ilişkiyi girmemişsin o yüzden bugünü boş geçmeyin yazdım ama dün ilişki oldu madem ardarda da olmuş bugün dinlenebilirsiniz isterseniz yarını değerlendirin
Hmm anldım canım. Aynen bugünü es geçiyim diyorum bide bi müddettir hergün oluyor biraz dinlenmesi lazım spermlern yarın sabah olur. Off ne zormuş şu ateş olayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…