- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
Tamam canım teşekkür ederimÇatlamamış canım. Bekleyelim
https://www.fertilityfriend.com/home/6db1cdLinkini. Yollasana
Hey maşallah birinci ne kadar oldu?:)))Merhaba hanımlar, reglimle ben de ateş ölçmeye başlıyorum, ugurlu gelir ins. herkesin guzel haberlerini almak dilegiyle..Veson
1 yaşına girmek üzere pes pese buyutmek istiyorum zaten biliyorsun kolay hamile kalamayan taraftayizHey maşallah birinci ne kadar oldu?:)))
Hadi Rabbim gönlüne göre versin inşallah geçenlerde tüp bebek ile hamile kalan arkadaş 2.nin kesesini gördü doğal yolla belki hatırlatsın denizege34. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah.1 yaşına girmek üzere pes pese buyutmek istiyorum zaten biliyorsun kolay hamile kalamayan taraftayiz
Amin, isteyen herkesle birlikte ates olcme bana uğurlu gelmisti yine gelir ins. denizegeyi hatırlıyorum Rabbim ol desin yeter ki darisi basimizaHadi Rabbim gönlüne göre versin inşallah geçenlerde tüp bebek ile hamile kalan arkadaş 2.nin kesesini gördü doğal yolla denizege34. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah.
canım ben 11.gün yapmıştım test ignenin etkisi geçmiştiÇatlatma ignesinin etkisi kaç günde geçiyordu kızlar
Adeti beklesemmi acep benden çok eşim merak ediyo ateşte yeni yükseldi bilemedimcanım ben 11.gün yapmıştım test ignenin etkisi geçmişti
Perşembe sabah yap canım. Çok merak ediyorsan şimdide yapabilirsin.Adeti beklesemmi acep benden çok eşim merak ediyo ateşte yeni yükseldi bilemedim
Adeti beklesemmi acep benden çok eşim merak ediyo ateşte yeni yükseldi bilemedim
Testim yokki zaten bir yandan yapıyım diyorum bir yandan da progesteron sonucu çıksın diyorum kafam bin500Perşembe sabah yap canım. Çok merak ediyorsan şimdide yapabilirsin.
Şimdi yaoarsamda test yap tezahüratlarını duyamam bilemedim yani:))Cordelia nında dediği gibi merak ediyorsan yap canım.ama negatifi görüncede üzülme erken çünkü.iğnenin etkisininin geçip geçmediğini görürsün
:))) merak etme ateşin güzel giderse o tezahüratları gene duyarsın burdaŞimdi yaoarsamda test yap tezahüratlarını duyamam bilemedim yani:))
Test yapma çünkü pozitif çıksa bile iğnenin etkisi mi acaba sorularıyla karşılacaksın,emin olamayacaksın.henüz erken.12.gün yap.Adeti beklesemmi acep benden çok eşim merak ediyo ateşte yeni yükseldi bilemedim
İğne vurulduğum gün sayılıyomuTest yapma çünkü pozitif çıksa bile iğnenin etkisi mi acaba sorularıyla karşılacaksın,emin olamayacaksın.henüz erken.12.gün yap.
Senin hatırını mı kırayım canım,tamam sayılsın hadi.yoksa dpo 12 diyecektimİğne vurulduğum gün sayılıyomu
Bugün iğne gününü saymazsan 10. Gün canım perşembe yapayım bir kan testi bakem ne çıkıcak hayırlısıSenin hatırını mı kırayım canım,tamam sayılsın hadi.yoksa dpo 12 diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?