Canım şuan eşimin ailesinin yanındayız. 1 haftaya döneceğiz . O zaman da adet günüm gelmiş olacak ve adetle başlamayı düşünüyorum.
Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin
Canım çok geçmiş olsun size de. Allah acil şifalar versin
Ben de pko olmadığı için günde 1 tane tok karnına adetin ilk gününden başlayarak içtim. Ovuya kadar. Sonra normal folik asite devam ettim. Eşimin morfolojisi yüzde 70 civarı çıkmıştı. Sperm sayısı da gayet iyi idi. Tam net hatırlamıyorum. Ama doktor iyi demişti. Tabi sanırım bu değerler farklı bir yönteme göre. Who ve kruger diye ayrılıyor. Bizimkisi hangisiydi unuttum.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben muhtemelen cumartesi başlarım.çünkü yarın kargoya verilecek olarak görünüyor.olur günde 1 le başlayalım bakalım.ama ben sonrasında normal folik asit falan kullanmaycağım.ovudan bir kaç gün sonra elimde kalan progesteron jellerini kullanırım.
Folik asit bende kullanmam. Bu ay geç başladık günde iki mi kullansakben muhtemelen cumartesi başlarım.çünkü yarın kargoya verilecek olarak görünüyor.olur günde 1 le başlayalım bakalım.ama ben sonrasında normal folik asit falan kullanmaycağım.ovudan bir kaç gün sonra elimde kalan progesteron jellerini kullanırım.
valla hic bi fikrim yok ki.olmadi bende internetten biraz bakayim ilacın kullaniminaFolik asit bende kullanmam. Bu ay geç başladık günde iki mi kullansak
Canim yumurta takibi icin devlete mi gidiyosun ozele mi
Gecen ay bende devlete gittim ama hic ilgilenmedi nerdeyseDevlete gidiyorum canım
Sadece ilaç ve takip olacağı için özele gerek görmedim
Allah bereket versin olacağında 1 yumurta yetiyorO büyümez tatlım. Ama tabi Allah bilir. Eşinin sperm sayı vs sorunu yoksa bugünde olabilir. Kafanıza göre takılın. 48 saatten fazla ara vermeyin. Hayırlısı olsun inşallah
Benim 3. Dr umGecen ay bende devlete gittim ama hic ilgilenmedi nerdeyse
Leylacım kesin sonuç çıktı mı?valla profun sekreteri aradı..sonuç ilk sonuçla aynı dedi...yine cinsiyetimi erkek yazmışlar...hiç bu hastaneye güvenim yok...rapora baktım ..sadece down send. şüphesi yazıyor...inşallah sağlıkla doğar kuzum...
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Yumurta takibi de yaptıracaktın bu ay. O zamana eşinle de aranı düzelt.Kızlar başladım infolic combi ye
Merak etme ovu pozitif olunca barışıp, negatif olunca tekrar küseceğim. Kendisine de bildirilmiştir.Hadi hayırlı uğurlu olsun. Yumurta takibi de yaptıracaktın bu ay. O zamana eşinle de aranı düzelt.İnşallah bütün bunlar güzel şeylere vesile olsun
Merak etme ovu pozitif olunca barışıp, negatif olunca tekrar küseceğim. Kendisine de bildirilmiştir.
hadi hayırlı olsun canım.banada msj geldi kargom bugün çıkmış,yarın gelir galiba.Allah iyiliğini versin ya.hiç gülesim yoktu.bide kendilerine bildirilmiştir diyo :))) sizinki artık tatlı bir çekişmeye dönmüşMerak etme ovu pozitif olunca barışıp, negatif olunca tekrar küseceğim. Kendisine de bildirilmiştir.
Ne yapayım yaa ona küstüm. Bebeğime küsmedimhadi hayırlı olsun canım.banada msj geldi kargom bugün çıkmış,yarın gelir galiba.Allah iyiliğini versin ya.hiç gülesim yoktu.bide kendilerine bildirilmiştir diyo :))) sizinki artık tatlı bir çekişmeye dönmüş
Bence de gayet mantıklı.o başka bu başkaNe yapayım yaa ona küstüm. Bebeğime küsmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?