Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razı olsun canımm.

hilallll Naberr bizde PCO değiliz. Tok karnına 1 tane ovu zamanına kadar kullanalım. Ben bugün başlıyorum.
ben muhtemelen cumartesi başlarım.çünkü yarın kargoya verilecek olarak görünüyor.olur günde 1 le başlayalım bakalım.ama ben sonrasında normal folik asit falan kullanmaycağım.ovudan bir kaç gün sonra elimde kalan progesteron jellerini kullanırım.

Folik asit bende kullanmam. Bu ay geç başladık günde iki mi kullansak

O büyümez tatlım. Ama tabi Allah bilir. Eşinin sperm sayı vs sorunu yoksa bugünde olabilir. Kafanıza göre takılın. 48 saatten fazla ara vermeyin. Hayırlısı olsun inşallah
Allah bereket versin olacağında 1 yumurta yetiyor
Eşime baktırmadık hiç ben en İyi kişi bugünü pas geçim :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun. Yumurta takibi de yaptıracaktın bu ay. O zamana eşinle de aranı düzelt. İnşallah bütün bunlar güzel şeylere vesile olsun
Merak etme ovu pozitif olunca barışıp, negatif olunca tekrar küseceğim. Kendisine de bildirilmiştir.

Merak etme ovu pozitif olunca barışıp, negatif olunca tekrar küseceğim. Kendisine de bildirilmiştir.
hadi hayırlı olsun canım.banada msj geldi kargom bugün çıkmış,yarın gelir galiba.Allah iyiliğini versin ya.hiç gülesim yoktu.bide kendilerine bildirilmiştir diyo :))) sizinki artık tatlı bir çekişmeye dönmüş

Ne yapayım yaa ona küstüm. Bebeğime küsmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…