- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
İnşallah vesile olur :)Seni bekliyormuşuz :)))
İnşallllahhh bir vesile olur ❤kuzum hamile kalmak zor olunca duyduğumuza yapışıyoruz hemen :)Cordelia da sağolsun anında araştırıp bilgilendiriyor
Ayyy ilahi çok güldümMerak etme ovu pozitif olunca barışıp, negatif olunca tekrar küseceğim. Kendisine de bildirilmiştir.
İnofolic combi mi ?Kizlar ilaci o kadar arastirdim ki herkes ya kullanmaya basladigi ay ya da sonraki ay hamile kalmis ama yine de cok umit baglamamak lazim tabi
Evet canım da ümit hep var. Bunu da denemedik demeyiz. Bir zararı yok. Yan etki falan yazmıyor. Doktorlar da öneriyor.Kizlar ilaci o kadar arastirdim ki herkes ya kullanmaya basladigi ay ya da sonraki ay hamile kalmis ama yine de cok umit baglamamak lazim tabi
Evetİnofolic combi mi ?
Aynen canim yarin bende eczaneye soracam netteki fiyatla cok fark yoksa alicam eczaneden sen kaca aldinEvet canım da ümit hep var. Bunu da denemedik demeyiz. Bir zararı yok. Yan etki falan yazmıyor. Doktorlar da öneriyor.
Bir geldin pir geldin. Bakalım kimlere vesile olacak. Ben de şeker var. Bu ilaç tam bana göre.İnşallah vesile olur :)
45 TL imiş.Evet
Aynen canim yarin bende eczaneye soracam netteki fiyatla cok fark yoksa alicam eczaneden sen kaca aldin
inşallah canım.hepimize bir umut olur umarımİnşallllahhh bir vesile olur ❤
İnş sağlıkla doğar yavrun.gözümüz kulağımız sen de...valla profun sekreteri aradı..sonuç ilk sonuçla aynı dedi...yine cinsiyetimi erkek yazmışlar...hiç bu hastaneye güvenim yok...rapora baktım ..sadece down send. şüphesi yazıyor...inşallah sağlıkla doğar kuzum...
Heee arada bir bana da geliyorlar öyle.ama çok arada kalıyor işte.Pco olan arkadaşlar maddi durumu zorlamayacaksa hergün sabah akşam 2-3 ay kullansın derim ama benim gibi hormonal sıkıntısı olmayan arkadaşlar adet ile yA da 3. Gün başlar ovu ya kadar devam eder şimdi baktım içerisinde 20 tablet varmış sonra da folik asite devam edebilirsin.günde 1 -2 konusunda da ben 2 almıştım o ay.ama o ay kullanmadığım şey kalmamıştı bir heves gelmişti arada oluyor:))
Vayyy yavrum bu ne hız.aynı hızla bebişin de gelsin emi.Kızlar başladım infolic combi ye
Hım inüsilin dirrncine iyi geliyor mu ?,Bir geldin pir geldin. Bakalım kimlere vesile olacak. Ben de şeker var. Bu ilaç tam bana göre.
İnşaaaalllllaaahhhh ❤inşallah canım.hepimize bir umut olur umarım
Öyle yazıyor.. İnofolic yukarıda saymış olduğum üç bileşenin birleşimden belirli dozlarda oluştuğundan dolayı vücudumuzda birçok şeylere yardımcı olmaktadır.İnsülin vücudumuzda bulunan pankreastaki beta hücrelerinde salgılanan bir hormondur. Kandaki şekerin kandan ayrılarak hücre içine girmesine sağlar. Şeker hastası olmayan insanlarda besin alımları sonrası pankreas alınan besinlerin enerji haline dönüştürülmesini sağlamak için insülün üretilir. Polikistik over sendromu olan kadınlarda insülin direnci oluşturmaktadır.Hım inüsilin dirrncine iyi geliyor mu ?,
Gunde 1 kere demi canimBu arada aç karna herhangi bir saatte içecekmişiz. İnofolic combi yi.
Hımmm çoook teşekkür ederim bayan bilmiş ❤ :)Öyle yazıyor.. İnofolic yukarıda saymış olduğum üç bileşenin birleşimden belirli dozlarda oluştuğundan dolayı vücudumuzda birçok şeylere yardımcı olmaktadır.İnsülin vücudumuzda bulunan pankreastaki beta hücrelerinde salgılanan bir hormondur. Kandaki şekerin kandan ayrılarak hücre içine girmesine sağlar. Şeker hastası olmayan insanlarda besin alımları sonrası pankreas alınan besinlerin enerji haline dönüştürülmesini sağlamak için insülün üretilir. Polikistik over sendromu olan kadınlarda insülin direnci oluşturmaktadır.
1 yeter. PCO varsa 2. Birde çok zayıf olanlar 2 günde 1 kullanıyormuş.Gunde 1 kere demi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?