Yok valla bilmiyorum. Google sağolsun iyi ki varHımmm çoook teşekkür ederim bayan bilmiş ❤ :)
Ya bana pco demedi doktor ama lh yuksek ostrojen dusuk1 yeter. PCO varsa 2. Birde çok zayıf olanlar 2 günde 1 kullanıyormuş.
arastırmacı bağyaaan o zmnYok valla bilmiyorum. Google sağolsun iyi ki var
Canım anladığım kadarıyla hormonları düzenlemiyor. Ama lh yüksek olanlara doktor kullan demiş.Ya bana pco demedi doktor ama lh yuksek ostrojen dusuk
Maşallah gayet iyi.Kızlar Benim hormonların durumu Nedir sizce ? İyi çıkmıs mı Eki Görüntüle 2175392 degerler?
Pcom var param yok.çok pahalı bu ilaç,içinde 20tane var.ben alırsam günde 1 iyidir.dhea al,preesed al,inofolic al,aspiratör yağı al1 yeter. PCO varsa 2. Birde çok zayıf olanlar 2 günde 1 kullanıyormuş.
Gerçekten miiiiii ??Maşallah gayet iyi.
Sonuçların iyi duruyorGerçekten miiiiii ??
Ama ultrasonda pco görünüyor dedi drSonuçların iyi duruyor
Pcom var param yok.çok pahalı bu ilaç,içinde 20tane var.ben alırsam günde 1 iyidir.dhea al,preesed al,inofolic al,aspiratör yağı altüp yapsak yeri yani
Bana da dedi. Psikolazzz a da dedi. Doğan görünümlü şahin gibi düşün. PCO görünümü var kendisi yok. Yumurtalar küçük ve çok demek sanırım. Ama adet düzenli ise, hormonlarda sorun yoksa PCO teşhisi koyulmuyor. Bizde PCO lular kadar olmasa da zor hamilele kalıyoruz. Doktorlar önemsemiyor durumumuzu.Ama ultrasonda pco görünüyor dedi dr
Ben de pco yok ama inofolic kombi kullanmıştım iki gebeligimde bu takviyeyi kullandiktan ikinci ayda oldu bence etkili ama biraz pahali..Bir geldin pir geldin. Bakalım kimlere vesile olacak. Ben de şeker var. Bu ilaç tam bana göre.
Günaydın canım. Bizimki ateşkes henüz barış yok
ooooo beni takip ettiğini bilmiyordum canım ya...şok oldum heee...2 gün önce çıktı ...ama hiç güvenim yok bu raporada...koskaca özel hastane cinsiyetimi erkek yazmış...bende bebeğinki sandım...benimkiymiş...kıza dedim ön tanıda erkeklerdemi doğuruyor artık haberim yoktu dedim...yanlış yazılmış falan diye kekeledi...bağırdım çağırdım kızın üstüne..bu ne labaubaliliktir bu ne işi saygısızlıktır ya dedim..insan bir bakar görmüsünüz siz dedim...o kadar para döktüm ben size dedim...ben şimdi bu sonuçlara nasıl güveneyim dedim...zaten can burnuma gelmiş...kız sustu kaldı valla...sonuç ilkiyle aynı dedi profun sekreteri...ama diyorumki hiç itimatım yok...inşallah herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucaklayacaz yavrumu..ne olursa olsun sonuna kadar evladıma sahip çıkacam...Allah büyüktür..Dua ediyorum sürekli...Allah herşeye kadirdir...yarın kontrolum var..inşallah ultrason sonuçlarımız iyi olsunda kuzuma alışveriş yapayım güzel bir moralle...duanızı eksik etmeyin kuzum..senin kuzun büyümüştür..ne kadarlık oldu şimdi?Leylacım kesin sonuç çıktı mı?
hımmmm pekiGünaydın canım. Bizimki ateşkes henüz barış yok
45 TL birşey değil. Yeterki hamile kalalım. Tüp bebeğe 10.000 TL harcıyorum. Dondurulmuş transferi 3.000 TLBen de pco yok ama inofolic kombi kullanmıştım iki gebeligimde bu takviyeyi kullandiktan ikinci ayda oldu bence etkili ama biraz pahali..
Bu inofolik combi şekerimi düşürdü gerçekten şaka gibi. İnsülün iğnesi gibi. PCO lu bayanlar bence kullanmalı.hımmmm pekiolsunda ateşkes olsun canım.çok hoş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?