Kilo aldirir mi acabaBu inofolik combi şekerimi düşürdü gerçekten şaka gibi. İnsülün iğnesi gibi. PCO lu bayanlar bence kullanmalı.
Doğru diyorsun bir de corek otu yağı her derda deva demisler onu da tavsiye edebilirim soguk sıkım olmasina dikat etmek lazım45 TL birşey değil. Yeterki hamile kalalım. Tüp bebeğe 10.000 TL harcıyorum. Dondurulmuş transferi 3.000 TL
ne güzel.inşallah bebişede vesile olur.benimkide bir aksilik olmazsa bugün elime ulaşacakBu inofolik combi şekerimi düşürdü gerçekten şaka gibi. İnsülün iğnesi gibi. PCO lu bayanlar bence kullanmalı.
Doğan görünümlü şahin heBana da dedi. Psikolazzz a da dedi. Doğan görünümlü şahin gibi düşün. PCO görünümü var kendisi yok. Yumurtalar küçük ve çok demek sanırım. Ama adet düzenli ise, hormonlarda sorun yoksa PCO teşhisi koyulmuyor. Bizde PCO lular kadar olmasa da zor hamilele kalıyoruz. Doktorlar önemsemiyor durumumuzu.
ateş güzel gidiyor canım..test yaptın mı?Doğan görünümlü şahin he
İnşallah. Sürekli dua ediyorum. Allaha emanet olsun.sabah sabah tetanoz aşısı yapıldı aile hekimliğinde...kolum ağrıyor ya...iğneyi yapan erkek hemşire acıdı halime...kolların mahvolmuş abla iğneden dedi çocuk...birde bana sor dedim...rahat ol aynı şeyleri bizde yaşadık sapasağlam doğdu...hayatta herşeyde risk vardır tevekkül edecez dedi...öyle yapıyorum zaten iyiyim sağolun dedim...takibimi o yapacak bundan sonra..epey sohbet ettik...durumu anlattık ona...bu kadar sıkıntının sonu inşallah mükafat olur...hem adak hem kurban kesecez yavrum sağlıkla doğunca....inşallah....
Tam tersi verdiriyormuş. Şekeri düzeltiyorsa iştahta düzelir vermek mantıklı.Kilo aldirir mi acaba
Yes tatlım kapsül.Bu inofolik combi hap mi kizlar.
Benim cok istahim yoktur zaten bakalim bana nasil etki edecek bugun aliyorumTam tersi verdiriyormuş. Şekeri düzeltiyorsa iştahta düzelir vermek mantıklı.
Tozu yok mu bunun :) maca bitkisiyle hamile kalan cok insan var cevremde onun hakkinda bilgin var miYes tatlım kapsül.
Cesaretim yok canım negatif çıkar diyeateş güzel gidiyor canım..test yaptın mı?
Ben bir kere hamile kaldm drde dediki demekki hamile kalabiliyorsn hemde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Ondan snra adetlerim aşırı aşırı düzensizleşti. Adetlerim düzenlense hamile kalabilirim diye düşünüyorm çünkü o zmn adetlerim düzenliydiBana da dedi. Psikolazzz a da dedi. Doğan görünümlü şahin gibi düşün. PCO görünümü var kendisi yok. Yumurtalar küçük ve çok demek sanırım. Ama adet düzenli ise, hormonlarda sorun yoksa PCO teşhisi koyulmuyor. Bizde PCO lular kadar olmasa da zor hamilele kalıyoruz. Doktorlar önemsemiyor durumumuzu.
İnüsilini düşürdüğüne göre bence aldırmaz diye düşünüyorumKilo aldirir mi acaba
Ben bir kere hamile kaldm drde dediki demekki hamile kalabiliyorsn hemde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Ondan snra adetlerim aşırı aşırı düzensizleşti. Adetlerim düzenlense hamile kalabilirim diye düşünüyorm çünkü o zmn adetlerim düzenliydi
sağol canım benim..Allah razı olsun...Rabbim kalbin gibi güzel bir melek yollasın sanada darlacım...İnşallah. Sürekli dua ediyorum. Allaha emanet olsun.
1-2 gün daha bekle o zaman canım..kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap...Cesaretim yok canım negatif çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?