Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
45 TL birşey değil. Yeterki hamile kalalım. Tüp bebeğe 10.000 TL harcıyorum. Dondurulmuş transferi 3.000 TL
Doğru diyorsun bir de corek otu yağı her derda deva demisler onu da tavsiye edebilirim soguk sıkım olmasina dikat etmek lazım

Doğan görünümlü şahin he

sabah sabah tetanoz aşısı yapıldı aile hekimliğinde...kolum ağrıyor ya... iğneyi yapan erkek hemşire acıdı halime...kolların mahvolmuş abla iğneden dedi çocuk...birde bana sor dedim...rahat ol aynı şeyleri bizde yaşadık sapasağlam doğdu...hayatta herşeyde risk vardır tevekkül edecez dedi...öyle yapıyorum zaten iyiyim sağolun dedim...takibimi o yapacak bundan sonra..epey sohbet ettik...durumu anlattık ona...bu kadar sıkıntının sonu inşallah mükafat olur...hem adak hem kurban kesecez yavrum sağlıkla doğunca....inşallah....

İnşallah. Sürekli dua ediyorum. Allaha emanet olsun.

Ben bir kere hamile kaldm drde dediki demekki hamile kalabiliyorsn hemde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Ondan snra adetlerim aşırı aşırı düzensizleşti. Adetlerim düzenlense hamile kalabilirim diye düşünüyorm çünkü o zmn adetlerim düzenliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…