Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım benim..Allah razı olsun...Rabbim kalbin gibi güzel bir melek yollasın sanada darlacım...

1-2 gün daha bekle o zaman canım..kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap...
Pazartesi reggl tarihim doktor o zaman gel kan ver dedi tabi adet olmazsam

kan testine gitmeden evde bir test yap canım...ben öyle bir hata yaptım..kan sonucu negatif olunca insan daha çok üzülüyor.inşallah senden umutluyuz bu ay...
Aynen katılıyorum.ben gitmeden önce negatifi görünce kan testine umut bağlamadım.ha gene üzüldüm çok ağladım ama o benim rutinim

Tozu yok mu bunun :) maca bitkisiyle hamile kalan cok insan var cevremde onun hakkinda bilgin var mi Cordelia
Tozu da var içerikleri biraz farklı ama her ikisinin de yumurta geliştirici özelliği var.maca bitkisi hakkında cibi35 in fikri olabilir bir ara ona da sarmıştım ama almak nasip olmadı

Tozu da var içerikleri biraz farklı ama her ikisinin de yumurta geliştirici özelliği var.maca bitkisi hakkında cibi35 in fikri olabilir bir ara ona da sarmıştım ama almak nasip olmadı

Evet afrodizyak etkisi için kullanmak istemiştim. Aktarda ki bu işlerim için annemi kullanıyorum genelde

Kadını bağışıklığı güçlendiren bir tozmuş diye kandırıp gönderdim sağolsun bizim aktarda abla sen bunu napıcan bu şu işe yarar diye bir güzel anlatmış

Bir çok faydası yazıyor nette bana almak bile kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…