Varsa bile çıkmaz diyorum şimdiP Psikolazzz test yap stres daha zor korkudan
Cordelia şifre 'inofolic combi' çok hoş olmuş inşallah bu tablo yeşillenirse asla unutulmaz
Geçen ay hangi gün oluyosam bidahaki ay aynı gün olurum 30 mu 31 mi bilemiyorumP Psikolazzz kac gunde bir adet oluyorsun
Pazartesi reggl tarihim doktor o zaman gel kan ver dedi tabi adet olmazsamsağol canım benim..Allah razı olsun...Rabbim kalbin gibi güzel bir melek yollasın sanada darlacım...
1-2 gün daha bekle o zaman canım..kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap...
Tozu da varmış galiba. Maca hiç duymadım canımTozu yok mu bunun :) maca bitkisiyle hamile kalan cok insan var cevremde onun hakkinda bilgin var miCordelia
Ben biliyorum eşime kur yapmıştım tozuyla sperm hareketliliği içinTozu da varmış galiba. Maca hiç duymadım canım
sağol canım benim..Allah razı olsun...Rabbim kalbin gibi güzel bir melek yollasın sanada darlacım...
1-2 gün daha bekle o zaman canım..kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap...
Varsa bile çıkmaz diyorum şimdi
İğne oldum evet ama test yapmadım hayalet mi hortlakmı göremedim haliyleSen iğne olmadın mı? Varsa iğnenin etkisi geçmiş hayalette olsa bir çizgi çıkmış olması lazım
kan testine gitmeden evde bir test yap canım...ben öyle bir hata yaptım..kan sonucu negatif olunca insan daha çok üzülüyor.inşallah senden umutluyuz bu ay...Pazartesi reggl tarihim doktor o zaman gel kan ver dedi tabi adet olmazsam
Aynen katılıyorum.ben gitmeden önce negatifi görünce kan testine umut bağlamadım.ha gene üzüldüm çok ağladım ama o benim rutinimkan testine gitmeden evde bir test yap canım...ben öyle bir hata yaptım..kan sonucu negatif olunca insan daha çok üzülüyor.inşallah senden umutluyuz bu ay...
Lh ile fsh oranı yaklaşık 1 olmalı.senin fsh lh dan yüksek çıkmış bir orda biraz sıkıntı var.benim bildiğim pco lularda hep lh yüksek çıkar fsh ise yumurta rezervi azalan kişilerde çok Yüksek çıkar yanlış da biliyor olabilirim.Ama ultrasonda pco görünüyor dedi dr
Yumurta çatlamazsa ateş yükselmez ilk sayfadan remicik in geçen ayki tablosuna bak.yumurtası çatlamadı bu aykine bak yumurtası çatladıKızlar günaydın bişey sormak istiyorum. Şimdi yumurta çatlamasa da yine ateş adete kadar yüksek mi seyreder? Yoksa sadece çatldıysa mı?
İğne oldum evet ama test yapmadım hayalet mi hortlakmı göremedim haliyle
Tamam canım inşaAllahkan testine gitmeden evde bir test yap canım...ben öyle bir hata yaptım..kan sonucu negatif olunca insan daha çok üzülüyor.inşallah senden umutluyuz bu ay...
Tozu da var içerikleri biraz farklı ama her ikisinin de yumurta geliştirici özelliği var.maca bitkisi hakkındacibi35 in fikri olabilir bir ara ona da sarmıştım ama almak nasip olmadı
Tespit doğruYapmazsan nasıl görcen psikocum yaa :))
Tespit doğrusen beni eczaneye yollarsın bu gidişle sende o potansiyel var canım
Sen adresi ver ben test bile yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?