Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tadi cok kotu kokusu da

Yumurta çatlamazsa ateş yükselmez ilk sayfadan remicik in geçen ayki tablosuna bak.yumurtası çatlamadı bu aykine bak yumurtası çatladı
Evet görünür bi fark var ben ilk defa bu ay tuttum ya dedim çatladı mı çatlamadı mı acaba ama 3 gündür ateşim yüksek bilmiyorum anlamıyorum gerçi de işte sizden yardım bekliyorum :)

Tozu da var içerikleri biraz farklı ama her ikisinin de yumurta geliştirici özelliği var.maca bitkisi hakkında cibi35 in fikri olabilir bir ara ona da sarmıştım ama almak nasip olmadı
Bu ay bende maca bitkisini deniycem bakalim sonuc ne olacak

8.gün müydü neydi erkenden test yapayım mı diye tutturmuştun,şimdi zamanı geldi test yap diyor millet ıhhhh! ediyorsun laz kızı hayırdır?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
Adı üstünde lazkızı sağı solu belli olmaz da hiç hatırlamıyom yapmışta olabilirim yapmamışta )

P Psikolazzz kanda gebelik para ile yapılacaksa hiç gerek yok evde yap. İnşallah çıkar. Çıkmazsa adeti bekle gelmezse yine evde yap.
Laz damarın tuttu. Yap gitsin.
Özelde yaptırcam bide muayene etmeden muayene parası alıyorlar oohh miss valla bazen sağlık sektörüne girerim geliyo:)

Özelde yaptırcam bide muayene etmeden muayene parası alıyorlar oohh miss valla bazen sağlık sektörüne girerim geliyo:)
Özele ne gerek var şimdi?paran mı çok?kaset testin suyu mu çıktı?korkunun ecele faydası yok.ak döt mü kara döt mü öğreniriz ona göre ayar çekeriz napalım .

Fsh zaten lhden yuksek oluyor dr öyle dedi. Eger lh fshden guksek olursa pcos mus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…