Tadi cok kotu kokusu daEvet afrodizyak etkisi için kullanmak istemiştim. Aktarda ki bu işlerim için annemi kullanıyorum genelde
Kadını bağışıklığı güçlendiren bir tozmuş diye kandırıp gönderdim sağolsun bizim aktarda abla sen bunu napıcan bu şu işe yarar diye bir güzel anlatmış
Bir çok faydası yazıyor nette bana almak bile kısmet olmadı
Tadi cok kotu kokusu da
Evet görünür bi fark var ben ilk defa bu ay tuttum ya dedim çatladı mı çatlamadı mı acaba ama 3 gündür ateşim yüksek bilmiyorum anlamıyorum gerçi de işte sizden yardım bekliyorum :)Yumurta çatlamazsa ateş yükselmez ilk sayfadan remicik in geçen ayki tablosuna bak.yumurtası çatlamadı bu aykine bak yumurtası çatladı
Bu ay bende maca bitkisini deniycem bakalim sonuc ne olacakTozu da var içerikleri biraz farklı ama her ikisinin de yumurta geliştirici özelliği var.maca bitkisi hakkındacibi35 in fikri olabilir bir ara ona da sarmıştım ama almak nasip olmadı
Evet afrodizyak etkisi için kullanmak istemiştim. Aktarda ki bu işlerim için annemi kullanıyorum genelde
Kadını bağışıklığı güçlendiren bir tozmuş diye kandırıp gönderdim sağolsun bizim aktarda abla sen bunu napıcan bu şu işe yarar diye bir güzel anlatmış
Bir çok faydası yazıyor nette bana almak bile kısmet olmadı
8.gün müydü neydi erkenden test yapayım mı diye tutturmuştun,şimdi zamanı geldi test yap diyor millet ıhhhh! ediyorsun laz kızı hayırdır?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
Kokusu hafif kinayi andiriyor ve doku olarak ispanakli sut cay icer gibiBen hayıt tohumunu agnucaston, çörek otunu da kapsül olarak kullandım. Hayatta içemezmişim demek ki
Kokusu hafif kinayi andiriyor ve doku olarak ispanakli sut cay icer gibi
Adı üstünde lazkızı sağı solu belli olmaz da hiç hatırlamıyom yapmışta olabilirim yapmamışta8.gün müydü neydi erkenden test yapayım mı diye tutturmuştun,şimdi zamanı geldi test yap diyor millet ıhhhh! ediyorsun laz kızı hayırdır?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
8.gün müydü neydi erkenden test yapayım mı diye tutturmuştun,şimdi zamanı geldi test yap diyor millet ıhhhh! ediyorsun laz kızı hayırdır?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
P Psikolazzz kanda gebelik para ile yapılacaksa hiç gerek yok evde yap. İnşallah çıkar. Çıkmazsa adeti bekle gelmezse yine evde yap.
Laz damarın tuttu. Yap gitsin.
Özelde yaptırcam bide muayene etmeden muayene parası alıyorlar oohh miss valla bazen sağlık sektörüne girerim geliyo:)P Psikolazzz kanda gebelik para ile yapılacaksa hiç gerek yok evde yap. İnşallah çıkar. Çıkmazsa adeti bekle gelmezse yine evde yap.
Laz damarın tuttu. Yap gitsin.
Bak kimse bana test yap diyor mu?reglin geleceği belli,ama senin tabloda heyecan var bacım.evde test yap,kana gerek yok.Adı üstünde lazkızı sağı solu belli olmaz da hiç hatırlamıyom yapmışta olabilirim yapmamışta)
Özelde yaptırcam bide muayene etmeden muayene parası alıyorlar oohh miss valla bazen sağlık sektörüne girerim geliyo:)
Çıkmaz diye korkuyom ya neyse gidip bir test alayım çıkmazsa ahada burada zorlarım teselli etmekte size düşer diyimBak kimse bana test yap diyor mu?reglin geleceği belli,ama senin tabloda heyecan var bacım.evde test yap,kana gerek yok.
Özele ne gerek var şimdi?paran mı çok?kaset testin suyu mu çıktı?korkunun ecele faydası yok.ak döt mü kara döt mü öğreniriz ona göre ayar çekeriz napalım .Özelde yaptırcam bide muayene etmeden muayene parası alıyorlar oohh miss valla bazen sağlık sektörüne girerim geliyo:)
Niye benziyozmu
HımmmValla benim de duzenliydi.29 gunde bir adet olurken cocuj icin calismalara baslayinca bi duzensizkesti ve gittikce gunu uzadi. Simdi 33 gune cikti. Her ay uzuyor.
Doktorum istedi ondan temem ya kızma bacak kadar sebiye gidiyom benÖzele ne gerek var şimdi?paran mı çok?kaset testin suyu mu çıktı?
Fsh zaten lhden yuksek oluyor dr öyle dedi. Eger lh fshden guksek olursa pcos mus.Lh ile fsh oranı yaklaşık 1 olmalı.senin fsh lh dan yüksek çıkmış bir orda biraz sıkıntı var.benim bildiğim pco lularda hep lh yüksek çıkar fsh ise yumurta rezervi azalan kişilerde çok Yüksek çıkar yanlış da biliyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?