He valla.8.gün müydü neydi erkenden test yapayım mı diye tutturmuştun,şimdi zamanı geldi test yap diyor millet ıhhhh! ediyorsun laz kızı hayırdır?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
Nerde cesur laz kızı nerde şimdi ki korkak laz kızıÖzelde yaptırcam bide muayene etmeden muayene parası alıyorlar oohh miss valla bazen sağlık sektörüne girerim geliyo:)
Adetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum
ÇATLadı kesin seninki ama yeri değişebilir ateş yavaş yavaş yükseliyor birkaç gün daha ölç bakalımEvet görünür bi fark var ben ilk defa bu ay tuttum ya dedim çatladı mı çatlamadı mı acaba ama 3 gündür ateşim yüksek bilmiyorum anlamıyorum gerçi de işte sizden yardım bekliyorum :)
İnşallah çatlamıştır dedğin gibi. Bu ay regl olana kadar hergün ölçücem en azından diğer ay bilirim vücut ısımın ne olduğunu. Tabi umarım gerek kalmaz diğer aya ama :) ama yumurtlama geçtikten sonra belimde ince bir sızı var arada kasıklarımda iğne batması oluyor. Takvime göre 8 gün kaldı geçsin gitsin şu zamanÇATLadı kesin seninki ama yeri değişebilir ateş yavaş yavaş yükseliyor birkaç gün daha ölç bakalım
HADİ hayırlısı inşallah:)İnşallah çatlamıştır dedğin gibi. Bu ay regl olana kadar hergün ölçücem en azından diğer ay bilirim vücut ısımın ne olduğunu. Tabi umarım gerek kalmaz diğer aya ama :) ama yumurtlama geçtikten sonra belimde ince bir sızı var arada kasıklarımda iğne batması oluyor. Takvime göre 8 gün kaldı geçsin gitsin şu zaman
elimde test yok canım gidip alıcam ama cuma saati kapalıdır cuma dan sonraya kaldı korkmuyo diilşm negatiften hayırlısı allahtanP Psikolazzz seni en iyi ben anlarim dpo 9 da test yaptım elimde kalan son testti bir de negatif çıktı bir daha regl geçmeden hayatta test yapmam. Ff de deli gibi negatif hpt before pozitif hpt başlıklarında arama yapmaktan bir hal oldum
İnşallah pozitif haberini alırızelimde test yok canım gidip alıcam ama cuma saati kapalıdır cuma dan sonraya kaldı korkmuyo diilşm negatiften hayırlısı allahtan
Hem lazkızı olacak hem korkcak bikere nickime ters boşuna psiko olmadık.. Vay arkadar bu verdiğiniz gazla nerelerden test alırım bilemedim yaniHe valla.
Nerde cesur laz kızı nerde şimdi ki korkak laz kızı
Ayy inşallah canım ya hepimizin inşaAllahİnşallah pozitif haberini alırız
Unutmadım tabi ki eski sohbetlerimizi :)ooooo beni takip ettiğini bilmiyordum canım ya...şok oldum heee...2 gün önce çıktı ...ama hiç güvenim yok bu raporada...koskaca özel hastane cinsiyetimi erkek yazmış...bende bebeğinki sandım...benimkiymiş...kıza dedim ön tanıda erkeklerdemi doğuruyor artık haberim yoktu dedim...yanlış yazılmış falan diye kekeledi...bağırdım çağırdım kızın üstüne..bu ne labaubaliliktir bu ne işi saygısızlıktır ya dedim..insan bir bakar görmüsünüz siz dedim...o kadar para döktüm ben size dedim...ben şimdi bu sonuçlara nasıl güveneyim dedim...zaten can burnuma gelmiş...kız sustu kaldı valla...sonuç ilkiyle aynı dedi profun sekreteri...ama diyorumki hiç itimatım yok...inşallah herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucaklayacaz yavrumu..ne olursa olsun sonuna kadar evladıma sahip çıkacam...Allah büyüktür..Dua ediyorum sürekli...Allah herşeye kadirdir...yarın kontrolum var..inşallah ultrason sonuçlarımız iyi olsunda kuzuma alışveriş yapayım güzel bir moralle...duanızı eksik etmeyin kuzum..senin kuzun büyümüştür..ne kadarlık oldu şimdi?
3.cü içinde sizi çatır çatır çatlatacam canım...
abartıyorlar canım..sen aldırış etme cibiciğime....Niye benziyozmu
Test yaptırana kadar gobegimiz çatlardı
evet canım eski sohbetlerimiz çok güzeldi...maşallah ne çabuk 20 aylık oldunuz ya...zaman uçuyor valla...sağlıkla büyüsün inşallah annesi...darısı başımıza olsun inşallah...inşallah sonu güzel olsun canım...duanızı eksik etmeyin bizden...yüreğim sağlıklı diyor hayırlısıyla inşallah...hepimiz imtihandayız işte...tersi bir durumda olursa her türlü evladıma sahip çıkacağım..o bana Rabbimin bir armağanı...çok bekledim onu...biliyorsunuz işte çektiklerimi...sonu ne olursa olsun Rabbime sığınıyorum her türlü....inşallah yüzümüzü güldürcek Yüce Mevlam...Unutmadım tabi ki eski sohbetlerimizi :)
Eskisi gibi konuşamasak da durumu biliyordum canım
Leylacım inşallah sonuç güzel çıkar
Aksi türlü De hiç moralini bozma
Sen hamileliğinin keyfini çıkar, çok bekledin çok dua ettin. Keyifle geçir bu vakitleri
Benim sıpa da 20 aylık oldu, bol bol yaramazlıklar yapıyor, fena valla :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Özele ne gerek var şimdi?paran mı çok?kaset testin suyu mu çıktı?korkunun ecele faydası yok.ak döt mü kara döt mü öğreniriz ona göre ayar çekeriz napalım .
evet canım eski sohbetlerimiz çok güzeldi...maşallah ne çabuk 20 aylık oldunuz ya...zaman uçuyor valla...sağlıkla büyüsün inşallah annesi...darısı başımıza olsun inşallah...inşallah sonu güzel olsun canım...duanızı eksik etmeyin bizden...yüreğim sağlıklı diyor hayırlısıyla inşallah...hepimiz imtihandayız işte...tersi bir durumda olursa her türlü evladıma sahip çıkacağım..o bana Rabbimin bir armağanı...çok bekledim onu...biliyorsunuz işte çektiklerimi...sonu ne olursa olsun Rabbime sığınıyorum her türlü....inşallah yüzümüzü güldürcek Yüce Mevlam...
He bi kitabımız eksik zaten.ama dur bi hamile kalalım onu da hallederiz.kitabın adı bile hazır “sürünüşten dirilişe” ya daaa “görevimiz mikmik”Ya hatun sen hep yaz bizde okuyalım bir senedir burdayım kalemin çok güçlü hayranım sana
Hepimiz inşallah hamile kalalım sen burada çektiğimiz çileyi anlatan bir kitap yaz okuyalım
He bi kitabımız eksik zaten.ama dur bi hamile kalalım onu da hallederiz.kitabın adı bile hazır “sürünüşten dirilişe” ya daaa “görevimiz mikmik”ya daa “khaleesi spoş peşinde”
Oyu mu sürünüşten dirilişe veriyorumHe bi kitabımız eksik zaten.ama dur bi hamile kalalım onu da hallederiz.kitabın adı bile hazır “sürünüşten dirilişe” ya daaa “görevimiz mikmik”ya daa “khaleesi spoş peşinde”
3.mü3.cü içinde sizi çatır çatır çatlatacam canım...
abartıyorlar canım..sen aldırış etme cibiciğime....
evet canım eski sohbetlerimiz çok güzeldi...maşallah ne çabuk 20 aylık oldunuz ya...zaman uçuyor valla...sağlıkla büyüsün inşallah annesi...darısı başımıza olsun inşallah...inşallah sonu güzel olsun canım...duanızı eksik etmeyin bizden...yüreğim sağlıklı diyor hayırlısıyla inşallah...hepimiz imtihandayız işte...tersi bir durumda olursa her türlü evladıma sahip çıkacağım..o bana Rabbimin bir armağanı...çok bekledim onu...biliyorsunuz işte çektiklerimi...sonu ne olursa olsun Rabbime sığınıyorum her türlü....inşallah yüzümüzü güldürcek Yüce Mevlam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?