Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8.gün müydü neydi erkenden test yapayım mı diye tutturmuştun,şimdi zamanı geldi test yap diyor millet ıhhhh! ediyorsun laz kızı hayırdır?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
He valla.
Özelde yaptırcam bide muayene etmeden muayene parası alıyorlar oohh miss valla bazen sağlık sektörüne girerim geliyo:)
Nerde cesur laz kızı nerde şimdi ki korkak laz kızı
Adetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum

Evet görünür bi fark var ben ilk defa bu ay tuttum ya dedim çatladı mı çatlamadı mı acaba ama 3 gündür ateşim yüksek bilmiyorum anlamıyorum gerçi de işte sizden yardım bekliyorum :)
ÇATLadı kesin seninki ama yeri değişebilir ateş yavaş yavaş yükseliyor birkaç gün daha ölç bakalım

ÇATLadı kesin seninki ama yeri değişebilir ateş yavaş yavaş yükseliyor birkaç gün daha ölç bakalım
İnşallah çatlamıştır dedğin gibi. Bu ay regl olana kadar hergün ölçücem en azından diğer ay bilirim vücut ısımın ne olduğunu. Tabi umarım gerek kalmaz diğer aya ama :) ama yumurtlama geçtikten sonra belimde ince bir sızı var arada kasıklarımda iğne batması oluyor. Takvime göre 8 gün kaldı geçsin gitsin şu zaman

P Psikolazzz seni en iyi ben anlarim dpo 9 da test yaptım elimde kalan son testti bir de negatif çıktı bir daha regl geçmeden hayatta test yapmam. Ff de deli gibi negatif hpt before pozitif hpt başlıklarında arama yapmaktan bir hal oldum

HADİ hayırlısı inşallah:)

elimde test yok canım gidip alıcam ama cuma saati kapalıdır cuma dan sonraya kaldı korkmuyo diilşm negatiften hayırlısı allahtan

Unutmadım tabi ki eski sohbetlerimizi :)
Eskisi gibi konuşamasak da durumu biliyordum canım
Leylacım inşallah sonuç güzel çıkar
Aksi türlü De hiç moralini bozma
Sen hamileliğinin keyfini çıkar, çok bekledin çok dua ettin. Keyifle geçir bu vakitleri
Benim sıpa da 20 aylık oldu, bol bol yaramazlıklar yapıyor, fena valla :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

LeYLa_21 başka bir adresten mi yazıyor diye şüphelenmeye başladım şu an
3.cü içinde sizi çatır çatır çatlatacam canım...
abartıyorlar canım..sen aldırış etme cibiciğime....
Test yaptırana kadar gobegimiz çatlardı

evet canım eski sohbetlerimiz çok güzeldi...maşallah ne çabuk 20 aylık oldunuz ya...zaman uçuyor valla...sağlıkla büyüsün inşallah annesi...darısı başımıza olsun inşallah...inşallah sonu güzel olsun canım...duanızı eksik etmeyin bizden...yüreğim sağlıklı diyor hayırlısıyla inşallah...hepimiz imtihandayız işte...tersi bir durumda olursa her türlü evladıma sahip çıkacağım..o bana Rabbimin bir armağanı...çok bekledim onu...biliyorsunuz işte çektiklerimi...sonu ne olursa olsun Rabbime sığınıyorum her türlü....inşallah yüzümüzü güldürcek Yüce Mevlam...

Özele ne gerek var şimdi?paran mı çok?kaset testin suyu mu çıktı?korkunun ecele faydası yok.ak döt mü kara döt mü öğreniriz ona göre ayar çekeriz napalım .

Ya hatun sen hep yaz bizde okuyalım bir senedir burdayım kalemin çok güçlü hayranım sana
Hepimiz inşallah hamile kalalım sen burada çektiğimiz çileyi anlatan bir kitap yaz okuyalım

Hayırlısı olsun canım hakkınızda
İnşallah güzel çıkar sonuç
Sen gebeliğinin tadını çıkar
Zaten eğer downsa da şu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok ki
Öyleymiş böyleymiş diye artık düşünme, rahatlamaya çalış biraz
Her şey çok güzel olacak inşallah

Ya hatun sen hep yaz bizde okuyalım bir senedir burdayım kalemin çok güçlü hayranım sana
Hepimiz inşallah hamile kalalım sen burada çektiğimiz çileyi anlatan bir kitap yaz okuyalım
He bi kitabımız eksik zaten.ama dur bi hamile kalalım onu da hallederiz.kitabın adı bile hazır “sürünüşten dirilişe” ya daaa “görevimiz mikmik” ya daa “khaleesi spoş peşinde”

3.mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…