Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım gözün aydın inşallah bu sefer sonuna kadar devam eder dualarım seninle

canım günaydın.İnşallah yerleşme düşüşüdür.Ben bu gece bir rüya gördüm. cibi35 le buluşuyordum sohbet ediyorduk.
Bu topik hakkında konuşuyorduk senin hamile olduğun haberini veriyordum cibiye..

MaşaAllah canım üst üste hamile kalabiliyorsun bu kez inşAllah sağlıkla kucağına alırsın sana yazdığım duayı ve el Mübdi esmasını bol bol oku.

inşallah bu kez olmuştur canım..dualarım seninle...Rabbim yüzünü güldürsün kuzum...kan ver hemen...inşallah sağlıkla ilerlesin ..

Yaaa nasıl mutlu oldum :) Allahım hayra çıkarsın rüyanı eşimde sürekli diyor hissediyorum hamile olduğunu diye. Hatta erkek olcağını düşünüp isim bile bulmuş :) bilmiyorum bende ilk defa bu ay çok umutluyum Rabbim boşa çıkarmasın umutlarımı. İnşallah her isteyene çok fazla bekletmeden verir

MaşaAllah canım üst üste hamile kalabiliyorsun bu kez inşAllah sağlıkla kucağına alırsın sana yazdığım duayı ve el Mübdi esmasını bol bol oku.
İnşallah Amin. Okuyorum canım saoğlasın. Daha önce gönderdiğin duayı da okuyorum. Allah razı olsun
inşallah bu kez olmuştur canım..dualarım seninle...Rabbim yüzünü güldürsün kuzum...kan ver hemen...inşallah sağlıkla ilerlesin ..
Saol ablacım. İnşallah bu sefer yüzümüz gülmüştür. Eşimin ailesinin yanındayız. Kan verme şansım yok. An erken perşembe günü eve gidince verebilirim.
Zamansiz yolcu canım insallah bu sefer sağlıkla ilerler ve meleğine kavuşursun
İnşallah canım. Amin. Hepimiz kavuşalım meleklerimize

Aminnn canım inşallah

Gözün aydın canımm :)) bu sabah ateşe bakınca aklımdan geçti ama negatifi görünce beklersin diye ses edemedim :))

Allah hayra çıkarsın rüyanı kendi gebelik müjdeni vermek nasip olsun en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…