Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
Evet inşallah yükselişe geçer o zaman biraz daha umutlu olur dimi. Biran önce yatsak da sabah olsa :) bu stres bizi hasta etcek vallaCanım yerleşme düşüşü olsun inşallah. İlk tabloda çok yorum yapamıyoruz. Yarın ki ateş çok önemli.
Canım bu ay çok güzel haberler alacağız. Ben inanıyorum. Yükselecek inşallah ateşin.Evet inşallah yükselişe geçer o zaman biraz daha umutlu olur dimi. Biran önce yatsak da sabah olsa :) bu stres bizi hasta etcek valla
Bence daha erken çatlama beklemiyorum. Yine de inofolic combi nedeniyle bakarsın erken çatlar. Çalışmaları aksatma.Yok canim zaten hic anlamiyorum ovu testinden
Geçen ay tam adet günümde 35,9a düştü bi önceki ayda öyle tam gününde düştü. Genelde 35,8 ve 35,9la adet oluyodum ama tabi o zamanlr düzenli ölçüp not almıyordum ilk defa bu ay düzenli girmeye başladım. Zaten gelirse bugün baya erken yumurtlamış olcam hani döllenirkende ateş düşermiş ya acaba mı diyorum bi umut
MaşaAllah canım üst üste hamile kalabiliyorsun bu kez inşAllah sağlıkla kucağına alırsın sana yazdığım duayı ve el Mübdi esmasını bol bol oku.Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
inşallah bu kez olmuştur canım..dualarım seninle...Rabbim yüzünü güldürsün kuzum...kan ver hemen...inşallah sağlıkla ilerlesin ..Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
İnofolic combiyle alakali bi konu acmistim ac karna icmeniz gerekiyor yazmis biriBence daha erken çatlama beklemiyorum. Yine de inofolic combi nedeniyle bakarsın erken çatlar. Çalışmaları aksatma.
Ben aç karna içiyorumİnofolic combiyle alakali bi konu acmistim ac karna icmeniz gerekiyor yazmis biri
Ben tok iciyordumBen aç karna içiyorum
Ben yazmıştım aç içilecek diye görmedin demek. Attık aç içersin.Ben tok iciyordum
Bu arada aç karna herhangi bir saatte içecekmişiz. İnofolic combi yi.
Gormemisim :) neyse erken farkettim en azından :)Ben yazmıştım aç içilecek diye görmedin demek. Attık aç içersin.
Yaaa nasıl mutlu oldum :) Allahım hayra çıkarsın rüyanı eşimde sürekli diyor hissediyorum hamile olduğunu diye. Hatta erkek olcağını düşünüp isim bile bulmuş :) bilmiyorum bende ilk defa bu ay çok umutluyum Rabbim boşa çıkarmasın umutlarımı. İnşallah her isteyene çok fazla bekletmeden verircanım günaydın.İnşallah yerleşme düşüşüdür.Ben bu gece bir rüya gördüm.cibi35 le buluşuyordum sohbet ediyorduk.
Bu topik hakkında konuşuyorduk senin hamile olduğun haberini veriyordum cibiye..
İnşallah Amin. Okuyorum canım saoğlasın. Daha önce gönderdiğin duayı da okuyorum. Allah razı olsunMaşaAllah canım üst üste hamile kalabiliyorsun bu kez inşAllah sağlıkla kucağına alırsın sana yazdığım duayı ve el Mübdi esmasını bol bol oku.
Saol ablacım. İnşallah bu sefer yüzümüz gülmüştür. Eşimin ailesinin yanındayız. Kan verme şansım yok. An erken perşembe günü eve gidince verebilirim.inşallah bu kez olmuştur canım..dualarım seninle...Rabbim yüzünü güldürsün kuzum...kan ver hemen...inşallah sağlıkla ilerlesin ..
İnşallah canım. Amin. Hepimiz kavuşalım meleklerimize
İnşallah canım inşallah. Allah razı olsun. Hepinizin duasını alıyorum . Benim de dualarım sizlerlecanım gözün aydın inşallah bu sefer sonuna kadar devam eder dualarım seninle
Yaaa nasıl mutlu oldum :) Allahım hayra çıkarsın rüyanı eşimde sürekli diyor hissediyorum hamile olduğunu diye. Hatta erkek olcağını düşünüp isim bile bulmuş :) bilmiyorum bende ilk defa bu ay çok umutluyum Rabbim boşa çıkarmasın umutlarımı. İnşallah her isteyene çok fazla bekletmeden verir
Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
canım günaydın.İnşallah yerleşme düşüşüdür.Ben bu gece bir rüya gördüm.cibi35 le buluşuyordum sohbet ediyorduk.
Bu topik hakkında konuşuyorduk senin hamile olduğun haberini veriyordum cibiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?