Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNM inşallah bu sefer sağlıklı olur diğer gebelikte yaşadığın hiçbir sıkıntıyı asla yaşamazsın inşallah.

Saol canım. Çok teşekkür ederim. Ateş yükselince ben de umutlanıp yaptım. İnşallah sağlıkla devam eder

Rabbim Sabrının mükâfatını versin inşallah kuzum benim. Hepimiz bir çok şey yaşadık burada ama senin gibi bir kaç arkadaşım daha farklı benim için. Hep dua ediyorum Allah kabul etsin.

Veson canım ben P Psikolazzz ın testini pozitif girdim onda sıkıntı yok ama cetveli oluşturdum ama linkine tıkladığımda görünmüyor? sence neden olabilir?Eki Görüntüle 2176543
Bilemedim CNm ya hem burda dpo sayıyor gebelik testi girdikten sonra dpo saymayı bırakmadı gerekti aslında neyse boşver 1-2 dene baktın olmuyor bırak çok Da önemli değil.tablo bizim için yeteeli

Bilemedim CNm ya hem burda dpo sayıyor gebelik testi girdikten sonra dpo saymayı bırakmadı gerekti aslında neyse boşver 1-2 dene baktın olmuyor bırak çok Da önemli değil.tablo bizim için yeteeli

testi pozitif girdiğimde cetveli oluşturmaya izin vermediği için önce cetveli yaptım o yüzden dpo sayıyor. test girilmediği için yani.Yok canım çok denedim olmuyor ben görüyorum cetveli ama linkinde çıkmıyor.Neyse dediğin gibi kalsın böyle çokta önemli değil

Kumral :)) bu ara beyazlarimda var ama :) karnım 3. Aydan beri var özellikle akşamları bayaa belli ediyor kendini 2 kg aldım

Hımmm tutturamadım desene sapsarı saçların vardı omuzlarından aşağıya dökümlü dalgalı fönlüydü :) Hangi kuaföre gittiysen artık rüyamda baya iyi görünüyordun

CNM inşallah bu sefer sağlıklı olur diğer gebelikte yaşadığın hiçbir sıkıntıyı asla yaşamazsın inşallah.
İnşallah canım. Bu sefer yeni ve güzel bir başlangıç olur inşallah. Rabbim çektiğimiz sıkıntıların , sabrımızın mükafatını versin inşallah. Tüm sıkıntılarımızı unuttursun

Rabbim Sabrının mükâfatını versin inşallah kuzum benim. Hepimiz bir çok şey yaşadık burada ama senin gibi bir kaç arkadaşım daha farklı benim için. Hep dua ediyorum Allah kabul etsin.
Amin. Biliyorum buradaki arkadaşlarım birbirimize çok dua ediyoruz. Birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin Rabbim
. Uzun zamandır burdayız. Çok şey paylaştık. Butterfly_gns olduğun zamanlardan biliyorum seni. Sen ve birçok arkadaşım benim için ayrısınız sizleri çok seviyorum

Tebrik ederim, İnşallah sağlıkla devam eder, geçen ay kimyasaldi yanlış hatirlamiyorsam kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik geçiren çok kisi var. Bu sefer kavusursunuz ins.

Tebrik ederim, İnşallah sağlıkla devam eder, geçen ay kimyasaldi yanlış hatirlamiyorsam kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik geçiren çok kisi var. Bu sefer kavusursunuz ins.
Amim. İnşallah öyle olur canım

Kızlar dr'a gittim. Solda bir yumurta var. Birkaç güne çatlar dedi. Ama eşimle durumlar malum. Puff
Hemen ateşkes imzala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…