Allah hayra çıkarsın rüyanı kendi gebelik müjdeni vermek nasip olsun en kısa sürede
Saol canım. Çok teşekkür ederim.Gözün aydın canımm :)) bu sabah ateşe bakınca aklımdan geçti ama negatifi görünce beklersin diye ses edemedim :))
Aminnn canım inşallah.Bu arada rüyamda karnın baya büyümüş görünüyordu, sarı saçların vardı.Merak ettim saç rengin nedir
CNM inşallah bu sefer sağlıklı olur diğer gebelikte yaşadığın hiçbir sıkıntıyı asla yaşamazsın inşallah.Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
Saol canım. Çok teşekkür ederim.Ateş yükselince ben de umutlanıp yaptım. İnşallah sağlıkla devam eder
Bilemedim CNm ya hem burda dpo sayıyor gebelik testi girdikten sonra dpo saymayı bırakmadı gerekti aslında neyse boşver 1-2 dene baktın olmuyor bırak çok Da önemli değil.tablo bizim için yeteeliVeson canım ben P Psikolazzz ın testini pozitif girdim onda sıkıntı yok ama cetveli oluşturdum ama linkine tıkladığımda görünmüyor? sence neden olabilir?Eki Görüntüle 2176543
Yerleşme düşüşüdür inşallahGünaydın arkadaşlar bugün ateşim sanki bir anda düştü dün 36,7 bugün 36,2 bata da 5-6 günüm var acaba regl mi olucam
her ihtimale değerlendir bugünüGunaydin kizlar atesim bugun birden dustu acaba yumurtlama mi geliyor ama daha 9. Gun
Bilemedim CNm ya hem burda dpo sayıyor gebelik testi girdikten sonra dpo saymayı bırakmadı gerekti aslında neyse boşver 1-2 dene baktın olmuyor bırak çok Da önemli değil.tablo bizim için yeteeli
Kumral :)) bu ara beyazlarimda var ama :) karnım 3. Aydan beri var özellikle akşamları bayaa belli ediyor kendini 2 kg aldım
Hımmm tutturamadım desenesapsarı saçların vardı omuzlarından aşağıya dökümlü dalgalı fönlüydü :) Hangi kuaföre gittiysen artık rüyamda baya iyi görünüyordun
kuaför mü unuttum kız yolunu aslında toparlamam lazım da vakit yok
İnşallah canım. Bu sefer yeni ve güzel bir başlangıç olur inşallah. Rabbim çektiğimiz sıkıntıların , sabrımızın mükafatını versin inşallah. Tüm sıkıntılarımızı unuttursunCNM inşallah bu sefer sağlıklı olur diğer gebelikte yaşadığın hiçbir sıkıntıyı asla yaşamazsın inşallah.
Amin. Biliyorum buradaki arkadaşlarım birbirimize çok dua ediyoruz. Birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin RabbimRabbim Sabrının mükâfatını versin inşallah kuzum benim. Hepimiz bir çok şey yaşadık burada ama senin gibi bir kaç arkadaşım daha farklı benim için. Hep dua ediyorum Allah kabul etsin.
Tebrik ederim, İnşallah sağlıkla devam eder, geçen ay kimyasaldi yanlış hatirlamiyorsam kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik geçiren çok kisi var. Bu sefer kavusursunuz ins.Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
İnşallah canım. Bu sefer yeni ve güzel bir başlangıç olur inşallah. Rabbim çektiğimiz sıkıntıların , sabrımızın mükafatını versin inşallah. Tüm sıkıntılarımızı unuttursun
Amin. Biliyorum buradaki arkadaşlarım birbirimize çok dua ediyoruz. Birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin Rabbim
. Uzun zamandır burdayız. Çok şey paylaştık. Butterfly_gns olduğun zamanlardan biliyorum seni. Sen ve birçok arkadaşım benim için ayrısınızsizleri çok seviyorum
Kızlar dr'a gittim. Solda bir yumurta var. Birkaç güne çatlar dedi. Ama eşimle durumlar malum. Puff
Amim. İnşallah öyle olur canımTebrik ederim, İnşallah sağlıkla devam eder, geçen ay kimyasaldi yanlış hatirlamiyorsam kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik geçiren çok kisi var. Bu sefer kavusursunuz ins.
Hemen ateşkes imzalaKızlar dr'a gittim. Solda bir yumurta var. Birkaç güne çatlar dedi. Ama eşimle durumlar malum. Puff
Dr a senden bahsettim şeker d vitaminine baktır dedi arkadaşım dedim. Güldü herkes prof olmuş dedi. Çocuk için çok uğraşmış tecrübe başka şey dedimİnofilic combi zamanı de o anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?