- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
maşallah canim.Allahla sağlıkla devam ettirsin insallahKızlar kan verdim değer 302 sıra beklşyorum
Dr a senden bahsettim şeker d vitaminine baktır dedi arkadaşım dedim. Güldü herkes prof olmuş dedi. Çocuk için çok uğraşmış tecrübe başka şey dedim
hala mi yaaa.ne uzun sürdü.o zaman siz gene bi inofolic arasi verinKızlar dr'a gittim. Solda bir yumurta var. Birkaç güne çatlar dedi. Ama eşimle durumlar malum. Puff
Kızlar kan verdim değer 302 sıra beklşyorum
Kadın kendisi. Birde gülümsediAdam beni gömmüş
Süper maşallah katlanarak artsın. Sağlıkla doğsun inşallahKızlar kan verdim değer 302 sıra beklşyorum
Kadın kendisi. Birde gülümsedisöylerken
Allah razı olsun darısı başınızamaşallah canim.Allahla sağlıkla devam ettirsin insallah
Amin inşallah canım benim darısı sana inşaallahmaşallah canım değerin gayet güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım darısı sana inşaallahSüper maşallah katlanarak artsın. Sağlıkla doğsun inşallah
Ayy aminn inşallah ya çok sağ ol:)P Psikolazzz canım katlanarak artsın sağlıklı sıhhatli bir oglun olsun inşallah :)
43. Olurum inşallahDaha önce de dedim ya infertilite bunu engel olarak kabul etmiyor ama konuştuğum 2 dahiliye 1 aile hekimi dr.u bunun üzerinde bayaa araştırma yapmış hatta şirket Dr.umuz bu konuyla ilgili tez hazırlıyor :)) yaşları 40 üzeri 42 hastasi sadece d vitamini takviyesiyle hamile kalmış.
Maşallah canımKızlar kan verdim değer 302 sıra beklşyorum
Ateşkese ne oldu?Kızlar dr'a gittim. Solda bir yumurta var. Birkaç güne çatlar dedi. Ama eşimle durumlar malum. Puff
Ellerine sağlıkVeson P Psikolazzz meğer ayarlarda gösterim izni vermiyormuşum ondan görünmüyormuş.Şimdi oldu
https://www.fertilityfriend.com/home/6f2566
Maşallah kat kat artsın inşallahKızlar kan verdim değer 302 sıra beklşyorum
sende çok yıprandın üzüldün bu konularda...şöyle bakınca sanki hepimiz aynı kaderi yaşıyor gibiyiz...Rabbim inşallah yüzümüze baksın dertlerimizi tasalarımızı sona erdirsin inşallah...bir insan için en büyük imtihan evlatmış...inşlah bizler bu sınavı hayırla sonuçlandırırız Allahın izniyle...tevekkül edelim dua edelim...İnşallah Amin. Okuyorum canım saoğlasın. Daha önce gönderdiğin duayı da okuyorum. Allah razı olsun
Saol ablacım. İnşallah bu sefer yüzümüz gülmüştür. Eşimin ailesinin yanındayız. Kan verme şansım yok. An erken perşembe günü eve gidince verebilirim.
İnşallah canım. Amin. Hepimiz kavuşalım meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?