Dedigine kesinlikle katiliyorum.senle konusmustuk hatirlarsan.bende dusuk yaptigimda D vitaminim 20ydi(ki normal olmasi gereken deger 50-70)dvit3 verdi 3 sise oylesine duzensiz kullandim ve bircok arastirma yaptim D vit hakkinda megerse ben yanlis kullaniomusum.ekmeğe döküp yiyordum saf zeytinyagina açkarna 8-10damla olacakmis gunde.2haftadir duzenli kullaniyrm bakalim...Daha önce de dedim ya infertilite bunu engel olarak kabul etmiyor ama konuştuğum 2 dahiliye 1 aile hekimi dr.u bunun üzerinde bayaa araştırma yapmış hatta şirket Dr.umuz bu konuyla ilgili tez hazırlıyor :)) yaşları 40 üzeri 42 hastasi sadece d vitamini takviyesiyle hamile kalmış.
Bir saatlik ti bitti.Ateşkese ne oldu?
bende suya damlatıp içiyorum..oda mı yanlış acaba canım ya?Dedigine kesinlikle katiliyorum.senle konusmustuk hatirlarsan.bende dusuk yaptigimda D vitaminim 20ydi(ki normal olmasi gereken deger 50-70)dvit3 verdi 3 sise oylesine duzensiz kullandim ve bircok arastirma yaptim D vit hakkinda megerse ben yanlis kullaniomusum.ekmeğe döküp yiyordum saf zeytinyagina açkarna 8-10damla olacakmis gunde.2haftadir duzenli kullaniyrm bakalim...
Yok oda yanlis canim.cunku D vitamini yagda cözünen ve aktive olan bi yağ grubu.o yüzden saf zeytinyaği veya hindistancevizi yaginda max seviyeye ulasiyormus.cok arastirdim.hatta tam bunlari arastirirken tvde bi dr da bu aciklamalari yaptibende suya damlatıp içiyorum..oda mı yanlış acaba canım ya?
Dedigine kesinlikle katiliyorum.senle konusmustuk hatirlarsan.bende dusuk yaptigimda D vitaminim 20ydi(ki normal olmasi gereken deger 50-70)dvit3 verdi 3 sise oylesine duzensiz kullandim ve bircok arastirma yaptim D vit hakkinda megerse ben yanlis kullaniomusum.ekmeğe döküp yiyordum saf zeytinyagina açkarna 8-10damla olacakmis gunde.2haftadir duzenli kullaniyrm bakalim...
Aynen ablacığım kader ortağıyız hepimiz. Rabbim çektiğimiz acıların, sabrımızın, dualarımızın sonunu mükafatlandırsın inşallahsende çok yıprandın üzüldün bu konularda...şöyle bakınca sanki hepimiz aynı kaderi yaşıyor gibiyiz...Rabbim inşallah yüzümüze baksın dertlerimizi tasalarımızı sona erdirsin inşallah...bir insan için en büyük imtihan evlatmış...inşlah bizler bu sınavı hayırla sonuçlandırırız Allahın izniyle...tevekkül edelim dua edelim...
Evt ampül daha etkili ama şimdilik elimde Dvit3 damlasi var.son şişe kaldi.crş kan degerlerime baktircam artmadiysa ampüle geçcemD vit zeytinyağında çözülüyor canım o yüzden ekmeğe bile döküp yesen ardından zeytinyağlı ekmek de ye. Hiç uğraşmak istemiyorsan önce 1 ampul kır iç 1 ay sonra yine damlaya devam et.
Amin inşallah Allah razı olsun darısı başınızaMaşallah kat kat artsın inşallah
Amin canım çok sağ ol darısı başınızaMaşallah canım. Sağlıkla devam etsin inşallah. Rabbim gönlündeki muradını sağlıkla versin inşallah
Kızlar şimdi kaç güllük oluyor bu bebiş son adet tarihinden mi hesaplıcaz icraat günündenmi
KUZUM Sen dr da değil misin? Kafana takılan herşeyi sor soracaklarını da kağıda yaz unutmayasın:))Kızlar şimdi kaç güllük oluyor bu bebiş son adet tarihinden mi hesaplıcaz icraat günündenmi
Yok ya orda sormayı unuttum ewe gelince şarj etti kafamKUZUM Sen dr da değil misin? Kafana takılan herşeyi sor soracaklarını da kağıda yaz unutmayasın:))
Mersi canım :)Son adet tarihinden canım :)
sende çok yıprandın üzüldün bu konularda...şöyle bakınca sanki hepimiz aynı kaderi yaşıyor gibiyiz...Rabbim inşallah yüzümüze baksın dertlerimizi tasalarımızı sona erdirsin inşallah...bir insan için en büyük imtihan evlatmış...inşlah bizler bu sınavı hayırla sonuçlandırırız Allahın izniyle...tevekkül edelim dua edelim...
Kese görülene kadar son adet tarihi den kese görüldükten sonra da kesenin boyutuna bakarak haftanı söyler drYok ya orda sormayı unuttum ewe gelince şarj etti kafam
Hadi gözümüz aydın canım.sağlıkla kavuş minnakına.Ayy aminn inşallah ya çok sağ ol:)
Sağ ol canım benim darısı başınaHadi gözümüz aydın canım.sağlıkla kavuş minnakına.
Sağ ol canımKese görülene kadar son adet tarihi den kese görüldükten sonra da kesenin boyutuna bakarak haftanı söyler dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?