Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dedigine kesinlikle katiliyorum.senle konusmustuk hatirlarsan.bende dusuk yaptigimda D vitaminim 20ydi(ki normal olmasi gereken deger 50-70)dvit3 verdi 3 sise oylesine duzensiz kullandim ve bircok arastirma yaptim D vit hakkinda megerse ben yanlis kullaniomusum.ekmeğe döküp yiyordum saf zeytinyagina açkarna 8-10damla olacakmis gunde.2haftadir duzenli kullaniyrm bakalim...

bende suya damlatıp içiyorum..oda mı yanlış acaba canım ya?

bende suya damlatıp içiyorum..oda mı yanlış acaba canım ya?
Yok oda yanlis canim.cunku D vitamini yagda cözünen ve aktive olan bi yağ grubu.o yüzden saf zeytinyaği veya hindistancevizi yaginda max seviyeye ulasiyormus.cok arastirdim.hatta tam bunlari arastirirken tvde bi dr da bu aciklamalari yapti

D vit zeytinyağında çözülüyor canım o yüzden ekmeğe bile döküp yesen ardından zeytinyağlı ekmek de ye. Hiç uğraşmak istemiyorsan önce 1 ampul kır iç 1 ay sonra yine damlaya devam et.

Aynen ablacığım kader ortağıyız hepimiz. Rabbim çektiğimiz acıların, sabrımızın, dualarımızın sonunu mükafatlandırsın inşallah. Tevevkkül etmekten başka yapacağımız bişey yok. Rabbimize sığınacağız. İnşallah sağlıkla kucağımıza alıp, sağlıkla büyütüp hayırlı evlatlar yetiştireceğiz. . Allaha emanet olsunlar.

D vit zeytinyağında çözülüyor canım o yüzden ekmeğe bile döküp yesen ardından zeytinyağlı ekmek de ye. Hiç uğraşmak istemiyorsan önce 1 ampul kır iç 1 ay sonra yine damlaya devam et.
Evt ampül daha etkili ama şimdilik elimde Dvit3 damlasi var.son şişe kaldi.crş kan degerlerime baktircam artmadiysa ampüle geçcem

Nasılsın leylacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…