O zaman cokta erkenden yapmaya gerek yok 11.gün yapmaya başlayım ben dimi.ovu testim hep 13.ve 14.gün pozitif oluyorduÇOK çok 1-2 gün öne çeker herhalde CNm
İnşallah öyledir sanırım yarın sabahki ölçüme göre belli olacak. Sadece ara ara kasıklarıma sancı giriyoe ama göğüslerde hiçbir şey yok :) normalde reglden önce başlardı ama tabi ben kesinlikle hamileyim diye düşünmek istemiyorum çünkü her ay her ay hüsranla sonuçlanıyor.Yerleşme düşüşüdür inşallah
her ihtimale değerlendir bugünü
Bence uygundurO zaman cokta erkenden yapmaya gerek yok 11.gün yapmaya başlayım ben dimi.ovu testim hep 13.ve 14.gün pozitif oluyordu
Evet yarınki ateş önemli belirtilere hiç takılma her gebelik farklıİnşallah öyledir sanırım yarın sabahki ölçüme göre belli olacak. Sadece ara ara kasıklarıma sancı giriyoe ama göğüslerde hiçbir şey yok :) normalde reglden önce başlardı ama tabi ben kesinlikle hamileyim diye düşünmek istemiyorum çünkü her ay her ay hüsranla sonuçlanıyor.
10 tane test aldim.10.gun baslarim o zaman yapmayaBence uygundur
İĞNEnin 10. Günü ise yükselebilir.ilk sayfada mother of pearl in tablosu var önce kanda dpo8 de negatif çıktı çok sonra pozitif sonuç aldıKizlar gecen konusmustuk ya ben dayanamadim bugun test yaptirdm daha 4 gun var adetime ovitreden kaynakli yuksek cikarsa 2 gun sonra tekrarlayip dusup dusmediyine bakarim dedim ama bugun 10. Gundu ve 1.77 ciktiyukselir mi ki
İĞNEnin 10. Günü ise yükselebilir.ilk sayfada mother of pearl in tablosu var önce kanda dpo8 de negatif çıktı çok sonra pozitif sonuç aldı
Selam çekirgeKızlar ismim değişti.
10.gün erken ki canım,kafa karışıklığından başka işe yaramaz.hiç yaptırmamışsın gibi hareket et.Kizlar gecen konusmustuk ya ben dayanamadim bugun test yaptirdm daha 4 gun var adetime ovitreden kaynakli yuksek cikarsa 2 gun sonra tekrarlayip dusup dusmediyine bakarim dedim ama bugun 10. Gundu ve 1.77 ciktiyukselir mi ki
Selam çekirge
10.gün erken ki canım,kafa karışıklığından başka işe yaramaz.hiç yaptırmamışsın gib
i hareket et.
İnşallah canım inşallah. Yerleşme düşüşü gibi duruyor. Bugün yüksek çıkması iyi şeylere işarettir inşallahGünaydın kızlar. Dün 36,2 olan ateş bugün 36,8 olmuş kaldı 4 umarım iyi şeylern habercisidir
Senin testte bariz koyulaşmış nedense bu ay herkesi sevindirecek gibi bir his var içimde. Hergün eczanenin önünden geçiyorum test alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum. Ama kalmış 4 dayanmak istiyorum bu ay inşallllaaaahhh o çift çizgiyi görmek nasip olsun hepimizeİnşallah canım inşallah. Yerleşme düşüşü gibi duruyor. Bugün yüksek çıkması iyi şeylere işarettir inşallah
Senin testte bariz koyulaşmış nedense bu ay herkesi sevindirecek gibi bir his var içimde. Hergün eczanenin önünden geçiyorum test alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum. Ama kalmış 4 dayanmak istiyorum bu ay inşallllaaaahhh o çift çizgiyi görmek nasip olsun hepimize
evettt koyulasmisDayanamayıp bu sabah tekrar test yaptım. Alttaki dün sabahki, üstteki bugün. Koyulaşıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?