Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme düşüşüdür inşallah

her ihtimale değerlendir bugünü
İnşallah öyledir sanırım yarın sabahki ölçüme göre belli olacak. Sadece ara ara kasıklarıma sancı giriyoe ama göğüslerde hiçbir şey yok :) normalde reglden önce başlardı ama tabi ben kesinlikle hamileyim diye düşünmek istemiyorum çünkü her ay her ay hüsranla sonuçlanıyor.

Evet yarınki ateş önemli belirtilere hiç takılma her gebelik farklı

Kizlar gecen konusmustuk ya ben dayanamadim bugun test yaptirdm daha 4 gun var adetime ovitreden kaynakli yuksek cikarsa 2 gun sonra tekrarlayip dusup dusmediyine bakarim dedim ama bugun 10. Gundu ve 1.77 cikti yukselir mi ki

Kizlar gecen konusmustuk ya ben dayanamadim bugun test yaptirdm daha 4 gun var adetime ovitreden kaynakli yuksek cikarsa 2 gun sonra tekrarlayip dusup dusmediyine bakarim dedim ama bugun 10. Gundu ve 1.77 cikti yukselir mi ki
İĞNEnin 10. Günü ise yükselebilir.ilk sayfada mother of pearl in tablosu var önce kanda dpo8 de negatif çıktı çok sonra pozitif sonuç aldı

Kızlar ismim değişti.
Selam çekirge

10.gün erken ki canım,kafa karışıklığından başka işe yaramaz.hiç yaptırmamışsın gibi hareket et.

Selam çekirge

10.gün erken ki canım,kafa karışıklığından başka işe yaramaz.hiç yaptırmamışsın gib
i hareket et.

Bi yandan mutluyum canim en azindan cok yuksek cikmadi cuma doktora gidicem en azindan dustu mu yukseldi mi bilirim ama ote yandan daha once 1.20 ustunu hic gormemistim 1.77 de bisi dimi ama sanki hic o cift cizgiyi veya kanda 5 usunu goremeyecek gibi hissediyorum

İnşallah canım inşallah. Yerleşme düşüşü gibi duruyor. Bugün yüksek çıkması iyi şeylere işarettir inşallah
Senin testte bariz koyulaşmış nedense bu ay herkesi sevindirecek gibi bir his var içimde. Hergün eczanenin önünden geçiyorum test alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum. Ama kalmış 4 dayanmak istiyorum bu ay inşallllaaaahhh o çift çizgiyi görmek nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…