Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa bi tek ben böyle umutsuz hissediyorum sanıyordum
Dayanamayıp bu sabah tekrar test yaptım. Alttaki dün sabahki, üstteki bugün. Koyulaşıyor gibi
Her şey yolundaaaa,dont panic!

Günaydın kızlar. Dün 36,2 olan ateş bugün 36,8 olmuş kaldı 4 umarım iyi şeylern habercisidir
Gayet iyi şeyler olmuş canım.yarın yap çıkar sonuç.

Dayanamayıp bu sabah tekrar test yaptım. Alttaki dün sabahki, üstteki bugün. Koyulaşıyor gibi

yihuuu
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
sevincini yarım bırakmasın.
sonunu hayırlı eylesin.
bildiğim ne kadar iyi dua varsa hepsini sana gönderiyorum.

ettiğim dualarımı hep yürekten ederim ben...dileyerek isteyerek Rabbimden isterim...dua edelim canım..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah...

Aaaa bi tek ben böyle umutsuz hissediyorum sanıyordum

Her şey yolundaaaa,dont panic!

Gayet iyi şeyler olmuş canım.yarın yap çıkar sonuç.
Panik yapmamak elde değil canım. Bazen diyorum keşke rahat ve vurdumduymaz biri olsaydım. Ama maalesef

yihuuu
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
sevincini yarım bırakmasın.
sonunu hayırlı eylesin.
bildiğim ne kadar iyi dua varsa hepsini sana gönderiyorum.
Amin canım. Allah razı olsun

İnşallah

Bu ay güzel bir ay. Siz çok güzelsiniz. Test çok güzel koyulaşmış. Maşallah
Devam etsin artış kat kat inşallah.
İnşallah canım. Senin de doğum günün ağustostu dimi. İnşallah bebişlerimiz doğum günü hediyemiz olur. Sen de diğer bekleyenlerde güzel haberleri alırsınız inşallah en kısa zamanda

İnşallah canım. Senin de doğum günün ağustostu dimi. İnşallah bebişlerimiz doğum günü hediyemiz olur. Sen de diğer bekleyenlerde güzel haberleri alırsınız inşallah en kısa zamanda
Amin canım. Evet 15 ağustos. Sende 31 ağustos. :) Sağlıklı nurtopu gibi bebeğin olsun inşallah. Darısı Veson ve tüm isteyenlere olsun. Dualarım hep sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…