- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
İnşallahevettt koyulasmishadi insallah canim
sağol canım..iyiyim çok şükür...sen nasılsın saracım?Nasılsın leylacım
koyulaşıyor canım..içini ferah tut..bu sefer oldu inşallah...Dayanamayıp bu sabah tekrar test yaptım. Alttaki dün sabahki, üstteki bugün. Koyulaşıyor gibi
İnşallah ablacığımkoyulaşıyor canım..içini ferah tut..bu sefer oldu inşallah...
ettiğim dualarımı hep yürekten ederim ben...dileyerek isteyerek Rabbimden isterim...dua edelim canım..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah...İnşallah ablacığım.
sağol canım..iyiyim çok şükür...sen nasılsın saracım?
Aaaa bi tek ben böyle umutsuz hissediyorum sanıyordumBi yandan mutluyum canim en azindan cok yuksek cikmadi cuma doktora gidicem en azindan dustu mu yukseldi mi bilirim ama ote yandan daha once 1.20 ustunu hic gormemistim 1.77 de bisi dimi ama sanki hic o cift cizgiyi veya kanda 5 usunu goremeyecek gibi hissediyorum
Her şey yolundaaaa,dont panic!Dayanamayıp bu sabah tekrar test yaptım. Alttaki dün sabahki, üstteki bugün. Koyulaşıyor gibi
Gayet iyi şeyler olmuş canım.yarın yap çıkar sonuç.Günaydın kızlar. Dün 36,2 olan ateş bugün 36,8 olmuş kaldı 4 umarım iyi şeylern habercisidir
İnşallah tatlım ama yinede çok heveslenmemek lazım dimi? Off bilemiyorum yaaa geç artık zaman geççççAaaa bi tek ben böyle umutsuz hissediyorum sanıyordum
Her şey yolundaaaa,dont panic!
Gayet iyi şeyler olmuş canım.yarın yap çıkar sonuç.
Dayanamayıp bu sabah tekrar test yaptım. Alttaki dün sabahki, üstteki bugün. Koyulaşıyor gibi
Bakındım ama bulamadım dediğin ayarıuniq12 ateş güzel gidiyor hadi hayırlısı ff e cetvel gir takip daha kolay olsun
More -settings-app ticker-customize-rulers seç-sliders seç done bas
Zamansiz yolcu cnm koyulaşmış test hadi olur inşallah bu sefer
Bu ay güzel bir ay. Siz çok güzelsiniz. Test çok güzel koyulaşmış. Maşallahİnşallah. Hepimiz için güzel bir ay olsun. Amin
ettiğim dualarımı hep yürekten ederim ben...dileyerek isteyerek Rabbimden isterim...dua edelim canım..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah...
Panik yapmamak elde değil canım. Bazen diyorum keşke rahat ve vurdumduymaz biri olsaydım. Ama maalesefAaaa bi tek ben böyle umutsuz hissediyorum sanıyordum
Her şey yolundaaaa,dont panic!
Gayet iyi şeyler olmuş canım.yarın yap çıkar sonuç.
Amin canım. Allah razı olsunyihuuu
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
sevincini yarım bırakmasın.
sonunu hayırlı eylesin.
bildiğim ne kadar iyi dua varsa hepsini sana gönderiyorum.
İnşallahuniq12 ateş güzel gidiyor hadi hayırlısı ff e cetvel gir takip daha kolay olsun
More -settings-app ticker-customize-rulers seç-sliders seç done bas
Zamansiz yolcu cnm koyulaşmış test hadi olur inşallah bu sefer
İnşallah canım. Senin de doğum günün ağustostu dimi. İnşallah bebişlerimiz doğum günü hediyemiz olur. Sen de diğer bekleyenlerde güzel haberleri alırsınız inşallah en kısa zamandaBu ay güzel bir ay. Siz çok güzelsiniz. Test çok güzel koyulaşmış. Maşallah
Devam etsin artış kat kat inşallah.
Canım harika bir tablo geliyor. Hayırlı olsun. Senin yumurta 14. Gün çatladı bence. Test yapmak için acele etme. TebriklerGünaydın kızlar. Dün 36,2 olan ateş bugün 36,8 olmuş kaldı 4 umarım iyi şeylern habercisidir
Amin canım. Evet 15 ağustos. Sende 31 ağustos. :) Sağlıklı nurtopu gibi bebeğin olsun inşallah. Darısıİnşallah canım. Senin de doğum günün ağustostu dimi. İnşallah bebişlerimiz doğum günü hediyemiz olur. Sen de diğer bekleyenlerde güzel haberleri alırsınız inşallah en kısa zamanda
Üst sağda üç çizgi var üstüste oraya bas More çıkar ordan ayarlayacaksınBakındım ama bulamadım dediğin ayarı
Evet bende 14 olduğunu düşünüyorum. Düşüncem günüm geçsin ondan sonra yapcam test. İnşallah tutmuşturCanım harika bir tablo geliyor. Hayırlı olsun. Senin yumurta 14. Gün çatladı bence. Test yapmak için acele etme. Tebrikler
Yarınki ateşten anlarızGünaydın kizlar sizce dun yumurtladim mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?