Amin canım. İnşallah.Evet bende 14 olduğunu düşünüyorum. Düşüncem günüm geçsin ondan sonra yapcam test. İnşallah tutmuştur
Günaydın canım benim. Yumurtlamadın. Çalışmaları aksatma.Günaydın kizlar sizce dun yumurtladim mi :)
Gunasiri devam edicez inofolic kullanmaya devamGünaydın canım benim. Yumurtlamadın. Çalışmaları aksatma.
Seninde güzel haberini alırız diyordum. Ses yok.Yarınki ateşten anlarız
CNm benim o günlerde gelecek inşallah.bir gün geleceğim kızlar hamileyim yazacağım inanıyorum ki buradaki tüm arkadaşlar bunu buraya yazacak senden de güzel haberler alacağız inşallah unutma şifre inofolic combi:)) seni kocaman öpüyorum bu pozitif enerjine de bayılıyorumSeninde güzel haberini alırız diyordum. Ses yok.Bekliyorum senden şöyle kocaman hamileyim haberi
Gerçekten aklımdan şüphe ettim :) ya bende sıkıntı var yada programda çünkü dediğin hiçbir şeyi bulamadımÜst sağda üç çizgi var üstüste oraya bas More çıkar ordan ayarlayacaksın
Bunu bir müneccime sor bebişimGünaydın kizlar sizce dun yumurtladim mi :)
Aminnnn inşşş sevgili oynak beyimiz.CNm benim o günlerde gelecek inşallah.bir gün geleceğim kızlar hamileyim yazacağım inanıyorum ki buradaki tüm arkadaşlar bunu buraya yazacak senden de güzel haberler alacağız inşallah unutma şifre inofolic combi:)) seni kocaman öpüyorum bu pozitif enerjine de bayılıyorum
Heee teki hallettik çifti kaldıinofolicler havada uçuşuyor hanımlar bakıyorum
hepiniz çifter çifter doğurun inşallahhhhhhhhh
Bunu bir müneccime sor bebişim
CNm benim o günlerde gelecek inşallah.bir gün geleceğim kızlar hamileyim yazacağım inanıyorum ki buradaki tüm arkadaşlar bunu buraya yazacak senden de güzel haberler alacağız inşallah unutma şifre inofolic combi:)) seni kocaman öpüyorum bu pozitif enerjine de bayılıyorum
Ff e girince çıkan sayfanın fotosunu yollaGerçekten aklımdan şüphe ettim :) ya bende sıkıntı var yada programda çünkü dediğin hiçbir şeyi bulamadım
Bunu bir müneccime sor bebişim
Aminnnn inşşş sevgili oynak beyimiz.
Heee teki hallettik çifti kaldı
Ff e girince çıkan sayfanın fotosunu yolla
Evet canım çıktı...sonuca göre var diyor doktor ama usg lerimiz temiz...inşallah sağlıkla doğar...doğuracam inşallah..duanı eksik etme bizden...Bende iyiyim canım
Test sonucunu merak ettim çıktımı
Evet canım çıktı...sonuca göre var diyor doktor ama usg lerimiz temiz...inşallah sağlıkla doğar...doğuracam inşallah..duanı eksik etme bizden...
Dun pas gectim sonra da pisman oldum supheye dustum10. Gün çalışma var. Bugünde olacak. Geç saate bırakmayın
Kaçırma falan yok merak etme. Çok güzel zamanlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?