Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh süpersin canım çünkü biran kendimden şüphe ettim gerçekten :) şimdi yapıyorum hemen

eğer yine linkine tıkladığında görünmüyorsa cetvel aşağıdaki adımları izle o zaman görünecektir.

Eklentiler

• 1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 2.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 3.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
Hımm sen bilgisayardan mı giriyorsun
Şimdi sağda üstte settings yazıyor yA orayı tıkla bunları yap
-settings-app ticker-customize-rulers seç-sliders seç done bas

Hımm sen bilgisayardan mı giriyorsun
Şimdi sağda üstte settings yazıyor yA orayı tıkla bunları yap
-settings-app ticker-customize-rulers seç-sliders seç done bas

Yok canım ben direk uygulamayı yükledim şimdi bişey sorcam bazı cetvellerde dpo yazıyor ya onu nasıl ayarlıcam
Grafikteki dpo yu mu soruyorsun ? O ff in vip özelliğinde var ücretli bir uygulama ama ff ilk ay vip yi ücretsiz veriyor.yeni ff yükleyen arkadaşlarda vip özelliği olur bir düre sonra kaybolur

Grafikteki dpo yu mu soruyorsun ? O ff in vip özelliğinde var ücretli bir uygulama ama ff ilk ay vip yi ücretsiz veriyor.yeni ff yükleyen arkadaşlarda vip özelliği olur bir düre sonra kaybolur
Hmm anladım canım çok saol. Ay biran önce yarın sabah olsun :) geçer mi günler

Test mi yapacaksın yoksa
Hayır ateş ölçcem testi bat geçmeden kesinlikle yapmıcam. Düşer mi ya düşmesin bu ateş ateşli ateşli dolanıyım ortalıkta :)
Çok heyecan yapma. O düşüş ve yükseliş çok ümit verici. Allah bir an önce kavuştursun bebeğine.
Amin amin aminnnn canım inşallah. İlk defa tutuyorum ya o yüzden kestiremiyorum iyi mi kötü mü

Canım yaa sinir oldum ben tüp bebek ertelenmesine... Puff haksızlık bu

Hiç sorma canım ya bende senin gibi sinir oldum.. o kadar ugrastim çabaladım kısmet olmadı inşallah eylulde sorun cikmaz da başlarim artık.Rabbimin bir bildiği vardır önümüze çıkan engeller,daha iyi şeylerin olacağı içindir inşallah.bu ay takip yapmadım ya kendimi o kadar çok boş hissediyorum ki sorma.ilk günler elim her sabah dereceye gitti artık basedemedim de yerini değiştirdim derecenin
Ama biraz da iyi oldu vücudumu dinlendiriyorum.inşallah bu ay hepinizden güzel haberler aliriz peşinizden sonra da ben gelirim

Khaleesi21 in dediği gibi mik mik şart o olmadan hamile kalınıyorsa bende hamile kalırım. Siz kalın o mutluluk yetiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…