DegerlendirdimHenüz ateş yükselmemiş bugünü kaçırma
36,4 düşmüş malesef ki
Test yap test.boşu boşuna moddan moda girme.36,4 düşmüş malesef kikaldı 3 günüm
Hemen bozma moralini. Senin çatlama öncesi ateşin 35.6 -35,7 gibi dereceler. 36.4 te senin için yüksek bir ateş. Bak örnek bir hamilelik tablosu ekledim. Sabırla bekleyip güzel haberler almak dileğiyle.36,4 düşmüş malesef kikaldı 3 günüm
Bugün alıyım olmazsa yarın sabah yaparım zaten 2 kalmış oluyor varsa kendini gösterir herhaldeTest yap test.boşu boşuna moddan moda girme.
Evet doğru diyorsun genelde 35 lerde dolandı ateşim bu tabloda yakın benimkine. Bide dünden beri inanılmaz canım sıkkın moralim alt üst o etkiled beni yoksa nolcak ki bu ay olmazsa bir ay illaki olacakHemen bozma moralini. Senin çatlama öncesi ateşin 35.6 -35,7 gibi dereceler. 36.4 te senin için yüksek bir ateş. Bak örnek bir hamilelik tablosu ekledim. Sabırla bekleyip güzel haberler almak dileğiyle.Eki Görüntüle 2177272
Aynen. Olacak eninde sonunda. Bak çatlıyor ne güzel sorun yok. Moralini yüksek tut. Bebiş üzülmesin.Bugün alıyım olmazsa yarın sabah yaparım zaten 2 kalmış oluyor varsa kendini gösterir herhalde
Evet doğru diyorsun genelde 35 lerde dolandı ateşim bu tabloda yakın benimkine. Bide dünden beri inanılmaz canım sıkkın moralim alt üst o etkiled beni yoksa nolcak ki bu ay olmazsa bir ay illaki olacak
Yok canım. Bugün yolcuyuz hazırlık yapıp yola çıkacağız. Yarın sabah kan vereceğim bi aksilik olmazsa
Bugünü de değerlendirDegerlendirdimhayirlisi artik
:) inşallah vardır bebişim de üzülmemiştirAynen. Olacak eninde sonunda. Bak çatlıyor ne güzel sorun yok. Moralini yüksek tut. Bebiş üzülmesin.
Amin canım:) inşallah vardır bebişim de üzülmemiştir
İyi yolculuklar. İnşallah çok güzel bir değer çıkar kat kat artarYok canım. Bugün yolcuyuz hazırlık yapıp yola çıkacağız. Yarın sabah kan vereceğim bi aksilik olmazsa
Saol canım çok teşekkür ederim. Yarın sonuç çıkar çıkmaz yazarımİyi yolculuklar. İnşallah çok güzel bir değer çıkar kat kat artar
O is bendeYok canım. Bugün yolcuyuz hazırlık yapıp yola çıkacağız. Yarın sabah kan vereceğim bi aksilik olmazsa
Bugünü de değerlendir
Bırakma çalışmaları henüz yeterli yükseliş Yok çatladığından emin olana kadar düzenli ilişkiDegerlendirdimhayirlisi artik
Ümit hala var hadi hayırlısı36,4 düşmüş malesef kikaldı 3 günüm
Hadi güzel haberlerle gel inşallahYok canım. Bugün yolcuyuz hazırlık yapıp yola çıkacağız. Yarın sabah kan vereceğim bi aksilik olmazsa
Bugünü de değerlendir
İnşallah bakalım belki yarın sabah test yaparım tabi önce ateşe bakarım ona göre. Benim ateşim çok düzensiz ama belli ki ani iniş çıkışlar oluyorÜmit hala var hadi hayırlısı
Sağol canım benim Allah razı olsun...şu yalan dünyada hepimiz misafiriz zaten...ne kadar yaşarsan yaşa uzun yaşı sonu ölüm...önemli olan iyi amel ile gitmek öbür dünyaya...herşey Allahtan...Rabbim inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin kuzum...Allah büyük canım buda bir imtihandır Kimbilir ama dileğim inşallah sağlıkla doğar bebeğin dualarım seninle canım
Bu aksam kesin calisicaz da sonrasinda da mi devam edelimBırakma çalışmaları henüz yeterli yükseliş Yok çatladığından emin olana kadar düzenli ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?