Bende hic degisiklik yok bugun 6. Hapi ictim. Sende var mi değişiklik? Acaba gunde 2 mi icmek lazim diye düşünüyorum
Yok. Herşey aynı. Muhtemelen yumurtam çatladı. Yarın ateş yükselir. İkiye gerek yok benceBende hic degisiklik yok bugun 6. Hapi ictim. Sende var mi değişiklik? Acaba gunde 2 mi icmek lazim diye düşünüyorum
Herşey mümkün. Hayırlısı olsun inşallahkızlar bi sorun olcak 2 gün öncede yazdım ovitrelle 10. gün beta 1,77 idi. bugün yine test yaptırcam artış var mı diye cumada kontrol var ama bugün vajina üstü ve göbek altında baskı şeklinde ağrı var ve hem sağ hem sol kasığım ağrıyor. umutlanmayım diyorum ama adet dönemlerimde hiç böyle olmazdı klomen ve çatlatma yan etkisi midir yoksa bebeğim tutunmaya mı çalışıyodur
Bende de her hangi bir yan etki olmadı galiba.yan etkilerinede bakmadım gerçi
Ateşe göre konuşuruz tekrarBu aksam kesin calisicaz da sonrasinda da mi devam edelim
İnşallah artış olur hadi hayırlusıkızlar bi sorun olcak 2 gün öncede yazdım ovitrelle 10. gün beta 1,77 idi. bugün yine test yaptırcam artış var mı diye cumada kontrol var ama bugün vajina üstü ve göbek altında baskı şeklinde ağrı var ve hem sağ hem sol kasığım ağrıyor. umutlanmayım diyorum ama adet dönemlerimde hiç böyle olmazdı klomen ve çatlatma yan etkisi midir yoksa bebeğim tutunmaya mı çalışıyodur
Çatlamamış ağrı gene başladıYok. Herşey aynı. Muhtemelen yumurtam çatladı. Yarın ateş yükselir. İkiye gerek yok bence
Benim daha catlama emaresi yokYok. Herşey aynı. Muhtemelen yumurtam çatladı. Yarın ateş yükselir. İkiye gerek yok bence
Dr gibisin. Ateş DR u
Sen bugün De bir ateşkes imzala:)Çatlamamış ağrı gene başladı
Annemlere gidiyorum. Bitti bu iş. Sana da geçmiş olsun. Direklere çarpmaSen bugün De bir ateşkes imzala:)
Canim aranizdaki sorun ne bilmiyorum ama ani kararlar verme benceAnnemlere gidiyorum. Bitti bu iş. Sana da geçmiş olsun. Direklere çarpma
bitti bu is derken bu aylik çalışma bitti anlaminda dedin demi canım ?Annemlere gidiyorum. Bitti bu iş. Sana da geçmiş olsun. Direklere çarpma
Uzun uzun düşündüm.Canim aranizdaki sorun ne bilmiyorum ama ani kararlar verme bence
Boşanıyorum canımbitti bu is derken bu aylik çalışma bitti anlaminda dedin demi canım ?
Nasıl bebek isterken bu aşamaya geldiniz diye sormayacağım çünkü bazen gerçekten oluyor.ama iyi düşün gerçekten istiyor musun? Yoksa ona kızgın olduğun için mi bu kararı aldın? Rabbim aranızdaki muhabbeti arttırsın inşallah çözülmeyecek problemler değildirBoşanıyorum canım
Bdv de açtığın konuya denk gelmiştim biraz okudum zor bir süreç geçirmişsin doğru ama gerçekten istiyor musun bunu?Boşanıyorum canım
canım dun birlikte olup bugün bu şekilde düşünmeye iten ne.tabiki sorunlari bilemem ama tamam annenlere git bir sure gorusmeyin belki bu ayrilik biseyleri düzeltir.ama hemen karar verme.eminim cok düşünmüşsundur ama yuva kurmakta yikmakta kolay degil.Hakkinda en hayırlısı ne ise o olsunBoşanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?