Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bi sorun olcak 2 gün öncede yazdım ovitrelle 10. gün beta 1,77 idi. bugün yine test yaptırcam artış var mı diye cumada kontrol var ama bugün vajina üstü ve göbek altında baskı şeklinde ağrı var ve hem sağ hem sol kasığım ağrıyor. umutlanmayım diyorum ama adet dönemlerimde hiç böyle olmazdı klomen ve çatlatma yan etkisi midir yoksa bebeğim tutunmaya mı çalışıyodur

Herşey mümkün. Hayırlısı olsun inşallah

İnşallah artış olur hadi hayırlusı

Boşanıyorum canım
Nasıl bebek isterken bu aşamaya geldiniz diye sormayacağım çünkü bazen gerçekten oluyor.ama iyi düşün gerçekten istiyor musun? Yoksa ona kızgın olduğun için mi bu kararı aldın? Rabbim aranızdaki muhabbeti arttırsın inşallah çözülmeyecek problemler değildir

Boşanıyorum canım
canım dun birlikte olup bugün bu şekilde düşünmeye iten ne.tabiki sorunlari bilemem ama tamam annenlere git bir sure gorusmeyin belki bu ayrilik biseyleri düzeltir.ama hemen karar verme.eminim cok düşünmüşsundur ama yuva kurmakta yikmakta kolay degil.Hakkinda en hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…