- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Çalışmaya başla canım.boşansan da boşanmasan da bu sana iyi gelecektir.yeni insanlar,yeni bir ortam,yeni fikirler...tebdil-i mekanda ferahlık vardır.Boşanıyorum canım
Sorun yok. Keyfim yerinde. Biraz daha dinlenip çalışacağım. Teşekkür ederimÇalışmaya başla canım.boşansan da boşanmasan da bu sana iyi gelecektir.yeni insanlar,yeni bir ortam,yeni fikirler...tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Birşey tetikliyor maalesef. Sağol canımcanım dun birlikte olup bugün bu şekilde düşünmeye iten ne.tabiki sorunlari bilemem ama tamam annenlere git bir sure gorusmeyin belki bu ayrilik biseyleri düzeltir.ama hemen karar verme.eminim cok düşünmüşsundur ama yuva kurmakta yikmakta kolay degil.Hakkinda en hayırlısı ne ise o olsun
Evet canım kesin kararlıyım. Zor olacak ama alışacağımBdv de açtığın konuya denk gelmiştim biraz okudum zor bir süreç geçirmişsin doğru ama gerçekten istiyor musun bunu?
Sağol canım. Bitmesi en hayırlısı.Nasıl bebek isterken bu aşamaya geldiniz diye sormayacağım çünkü bazen gerçekten oluyor.ama iyi düşün gerçekten istiyor musun? Yoksa ona kızgın olduğun için mi bu kararı aldın? Rabbim aranızdaki muhabbeti arttırsın inşallah çözülmeyecek problemler değildir
Hayırlısı olsun o zaman kuzumBirşey tetikliyor maalesef. Sağol canım
Canımmmm hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet canım kesin kararlıyım. Zor olacak ama alışacağım
Boşanıyorum canım
Canim sende bizim kullandigimiz ilaci denesene bu ay benim normalde yumurtlamam 16.gunde falan oluyodu bugun 11.gun ama watery akinti gelmeye başladıSonuc yine husran bugun ovitrelle 12. Gundu 10. Gun 1.77 iken 12. Gun 0.77 ye dusmus bu ayda yok cok yoruldum artik napicam bilmiyorum
Canim sende bizim kullandigimiz ilaci denesene bu ay benim normalde yumurtlamam 16.gunde falan oluyodu bugun 11.gun ama watery akinti gelmeye başladı
İnofolic combi aslinda ilac degil vitamin pcolara veriyolar normalde yumurta gelistirici ozelligi varmis gunde 1 tane ac iciyorum pco varsa gunde 2 iciyolarmisHangi ilac canim ne ise yariyor
İnofolic combi aslinda ilac degil vitamin pcolara veriyolar normalde yumurta gelistirici ozelligi varmis gunde 1 tane ac iciyorum pco varsa gunde 2 iciyolarmis
O zaman sen gunde 2 tane ic canim 20 kapsul var bir kutuda fiyatida 45 tl biraz pahaliDoktorum biri pko vr diyor oteki yok diyor var mi yok mu bende sastim ama denemek isterim bu ay yumurtam igneden snra catladi atese gore ama akintim su seklinde igneden 5 gun sonra geldi bende anlamadim doktor hic yumurta takibine veya catlamis mi diye cagirmadm ilk klomene baslarken cagirdi birde 1 hafta sonra ondada 2 adet 17 mm yumurta vr 15 catlatma ignesi yaziyorum 24 saat sonra curdur 15 gun snra gel dedi.
O zaman sen gunde 2 tane ic canim 20 kapsul var bir kutuda fiyatida 45 tl biraz pahali
Adetle birlikte baslaniyormus sanırım ama ben adetten 1 2 gun sonra basladim anca almistimIgneye 80 tl verince normal geliyo artik kuzum denemek istiyorum ama ne zaman baslamam gerek
Adetle birlikte baslaniyormus sanırım ama ben adetten 1 2 gun sonra basladim anca almistim
Evet gunde 2 tane ilac degil vitamin oldugu icin yan etki yapacagini sanmiyorum canim ben ovu testi kullanmiyorum ates ve akinti kontrolu yapiyorum ovu testinden anlamıyorumSabah 1 aksam 1 mi icicem canim bide doktoe kontrolu olmadan yan etki yapar mi ki ve ovulasyon testlerini nerden buluyosunuz
Evet gunde 2 tane ilac degil vitamin oldugu icin yan etki yapacagini sanmiyorum canim ben ovu testi kullanmiyorum ates ve akinti kontrolu yapiyorum ovu testinden anlamıyorum
Ne demek canim birde testere disli aslan pencesi bitkisinin cayini icebilirsin sabah aksam o da etkiliymis ben com denemedim amaTamam canim cok sagol rabbim hepimizin kucagini hayirli evlatla doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?