Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birşey tetikliyor maalesef. Sağol canım

Sağol canım. Bitmesi en hayırlısı.

Sonuc yine husran bugun ovitrelle 12. Gundu 10. Gun 1.77 iken 12. Gun 0.77 ye dusmus bu ayda yok cok yoruldum artik napicam bilmiyorum
Canim sende bizim kullandigimiz ilaci denesene bu ay benim normalde yumurtlamam 16.gunde falan oluyodu bugun 11.gun ama watery akinti gelmeye başladı

İnofolic combi aslinda ilac degil vitamin pcolara veriyolar normalde yumurta gelistirici ozelligi varmis gunde 1 tane ac iciyorum pco varsa gunde 2 iciyolarmis

Doktorum biri pko vr diyor oteki yok diyor var mi yok mu bende sastim ama denemek isterim bu ay yumurtam igneden snra catladi atese gore ama akintim su seklinde igneden 5 gun sonra geldi bende anlamadim doktor hic yumurta takibine veya catlamis mi diye cagirmadm ilk klomene baslarken cagirdi birde 1 hafta sonra ondada 2 adet 17 mm yumurta vr 15 catlatma ignesi yaziyorum 24 saat sonra curdur 15 gun snra gel dedi.

O zaman sen gunde 2 tane ic canim 20 kapsul var bir kutuda fiyatida 45 tl biraz pahali

Sabah 1 aksam 1 mi icicem canim bide doktoe kontrolu olmadan yan etki yapar mi ki ve ovulasyon testlerini nerden buluyosunuz
Evet gunde 2 tane ilac degil vitamin oldugu icin yan etki yapacagini sanmiyorum canim ben ovu testi kullanmiyorum ates ve akinti kontrolu yapiyorum ovu testinden anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…